Arkadaşlar ilginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
Bi kaç gündür (teknik analiz bilgisinin coin borsasında nasıl fırsatlar sunduğunu keşfettiğimden beri ) bitrex'te al sat yapmaktan kafamı kaldıramıyorum.
Günde 1.000$ yukarı 500$ aşşağı gibi durumlar olunca başka birşeyle ilgilenemiyorum doğal olarak. Yaptığım hatalardan dersler çıkarıp ilerlemeye devam ediyorum.
Pump'ları çözdüm sayılır. Tabi daha yolun başındayız diycem ama okadar mütavazi olmama gerek yok
Forex'ten miras kalan teknik analiz, grafik okuma tecrübesi işe yarıyor gerçekten.
Şimdi şöylede bi durum var.
Tenx'e olan ilgimi biliyorsunuzdur. Geçen gün exortis arkadaşımız tenx'te terste kaldı ve ben kendimi sorumlu hissettim. (gerçi şimdi yine toparladı sayılır)
Para kolay kazanılmıyor iyi biliyorum.
Benim yüzümden birileri kaybederse bu beni yıpratır.
O yüzden daha temkinliyim artık bu konularda
Pump olaylarında grafiği iyi takip etmek ve kritik eşikler aşıldığında işleme girmek gerekiyor.
Yani şu coin'e girin kesin pump olacak diye bişey yok. Gereken koşulların oluşması ve psikolojik dirençlerin kırılması gerekiyor pump için.
Tüm gün bilgisayar başında olan biri gerekli bilgiye sahipse çok rahat günde 2-3 pump yakalayabilir.
Kendim yaptım kaç kere o yüzden biliyorum.
Ama benim gibi o anlık heyecana kapılıp pump'ın orta yerinden dalarsanız işte o an kaybettiğiniz an olur.
Giriş noktanız pump'un başlangıcı, daha doğrusu ivme kazandığı anın başlangıcı olmalı ki pump sırasında kafanız rahat olsun.
Bugün verge'yi yakaladım mesela. Şuan işlemim açık. Giriş noktam 86 olduğundan kafam rahat. Şu an 95 lerde. %11 kar var yani.
Günlük grafiğe bakınca artmaya devam edeceğini düşündüğüm için işlemi kapatmıyorum. Az bi zararı göze aldığım noktaya (%2-%3 civarı) satış emri koydum nolur nolmaz diye.
Çok uzattım. Demek istediğim bana pump coini sormayın arkadaşlar. Grafikte zaten anlaşılıyor hangi coinlerin fiyatının sıkıştığı ama mesele nezaman işleme girileceği.
Yoksa girersin bi coine fiyat sıkışmış yakında pumlanır diye sonra bekle dur. Belgi bi kaç gün hatta belki bi kaç hafta.
Benim gibi anlık al sat yapıyorsanız bukadar bekleyemezsiniz.
Coininiz bol olsun arkadaşlar. Son olarak vergenin grafiğinide koyayım aşşağıya.