Pages:
Author

Topic: Aydinizm Teknik ve Temel Analiz - page 3. (Read 11303 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
August 30, 2017, 05:18:45 AM
Sizin tenx pay için bir konunz var dı onu goremedim şimdi ama su an sizce nasıl duruyor
bugun butun kart projeleri %30 kadar düştü,tenx için mobil uygulama tarıhı vermiştiniz ne zaman dı acaba o
giriş için bu sevıyeler uygunmu yoksa daha da düşebilirmi
newbie
Activity: 3
Merit: 0
August 30, 2017, 04:39:07 AM
merhaba bana şu NEO yu açıklayabilir misniz? 0,0084 deyken volüm 6000 lerdeydi. dedim herkes btc ye geçiyor, 25k volüme ulaştı fiyat 0,0068 i gördü. fiyatın yükselmesi gerekmez miydi? peki bundan sonra ne olur NEO da
full member
Activity: 196
Merit: 117
August 25, 2017, 08:33:47 PM

Decred üstteki direnç hattını geçerse sağlam pump yiyebilir. Günlük grafik olduğuna dikkat ediniz.

Arkadaşlar yoğun şekilde al sat teknikleri denemeye başladığım için artık sizlerden gelen analiz isteklerine karşılık veremeyeceğim.

Bu analizleri yaparken fırsatları kaçırdığım oluyor çünkü.

Kendi gördüğüm fırsatları yine burada ara ara paylaşmaya devam edicem.

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
August 25, 2017, 06:10:26 AM
Hocam pay icin ne diyebilirsiniz surekli dususte btc sebep oluyor olabilir ama sizin beklentiniz yuksek bu coinden.Ben de uygun biryerden giris yapmak istiyorum.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
August 25, 2017, 04:34:48 AM
Konu gayet iyi olmuş hayırlı olsun yeni gördüm.

Ozaman üç tane coin sorayım ayak attı olsun,

1. Numerai (NMR) ne düşünürsünüz?

2. Elastic (XEL) ?

3. IOTA ?

Sizce bu üçünün durumu nedir var mı fikriniz

Teşekkürler
full member
August 24, 2017, 04:22:22 PM

OmiseGo'dan yarın yada yarından sonra güzel bir atak gelebilir.

Tabi üçgeni aşşağıya kırıp terste kalma olasılığıda var ama pek sanmıyorum öyle olacağını
full member
August 24, 2017, 03:51:16 PM
@aydinizm hocam, nacizane tavsiyem analizlerinizde grafiğin yanında orderbook'a da bakmanızı öneririm. Direncin kırılıp kırılamayacağı konusunda (kesin olmasa da) fikir verebilir.

Bu örnekte olduğu gibi alıcılar daha güçlü, yukarı direnç daha zayıf.

Şimdiki durum bu. Sizin bu resmi göndermeniz üzerinden de çok zaman geçmedi sanırım.

Yani kısa sürede değişkenlik gösterebiliyor bu tablo girilen emirlere göre.

Pek bana göre değil
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 24, 2017, 03:38:21 PM
@aydinizm

olur mu Cheesy yada doğrumudur.formasyonlardan tam anlamıyorum gelısmeye calısıyoruz. bir kedi gördüm sanki burda Cheesy var mı yorumun

http://prntscr.com/gcmid6

haftalıkta daha net sankı

Oranlar yaklaşık olarak tutuyo

AB/BC= 0,618 ile 0,786 arasında
BC/CD= 1,272 ile 1,618 arasında
Zaman= AB=CD

Zaman aralığının tutması için D noktasını biraz daha sağa sürüklemen lazım sanki.

ABCD pek kulllanmadığım bi formasyon aslında. Sık kullananlar varsa daha sağlıklı yorum yapabilirler

abcd pek guvenılır bır formasyona degıl bu sektor ıcın. genelde d ye geldımı dusus beklenır ozellıkle bır altdestege kadar ama krıpto da abcd oldumu d ye gelen coın daha da yukarı cıkıo aq Cheesy attıgım grafık sadece kaba taslak acama bu olurmu grafıgı zaten. ama ıcımden bır hıs olabılırlıgı var dıyor. ama gunluk grafık o dıkkat edersenız ve d noktası nerdeyse 1.5 ay sonrasına gelıyor Smiley
full member
Activity: 405
Merit: 104
August 24, 2017, 03:31:53 PM
@aydinizm hocam, nacizane tavsiyem analizlerinizde grafiğin yanında orderbook'a da bakmanızı öneririm. Direncin kırılıp kırılamayacağı konusunda (kesin olmasa da) fikir verebilir.

Bu örnekte olduğu gibi alıcılar daha güçlü, yukarı direnç daha zayıf.

full member
August 24, 2017, 03:30:49 PM
herşeyi anladımda Aydinizm nedir hocam Kadirizm gibi bişey mi  Grin

neyse takipteyim.

Grin  izm izmirin izm'si aslında

Birde ideolojik çağrışımı var havalı duruyo  Cheesy  Tongue
full member
August 24, 2017, 03:29:11 PM
@aydinizm

olur mu Cheesy yada doğrumudur.formasyonlardan tam anlamıyorum gelısmeye calısıyoruz. bir kedi gördüm sanki burda Cheesy var mı yorumun

Oranlar yaklaşık olarak tutuyo

AB/BC= 0,618 ile 0,786 arasında
BC/CD= 1,272 ile 1,618 arasında
Zaman= AB=CD

Zaman aralığının tutması için D noktasını biraz daha sağa sürüklemen lazım sanki.

ABCD pek kulllanmadığım bi formasyon aslında. Sık kullananlar varsa daha sağlıklı yorum yapabilirler

hero member
Activity: 629
Merit: 508
August 24, 2017, 03:17:28 PM
herşeyi anladımda Aydinizm nedir hocam Kadirizm gibi bişey mi  Grin

neyse takipteyim.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 24, 2017, 02:16:02 PM
@aydinizm

newbie
Activity: 30
August 24, 2017, 01:22:13 PM
hocam goleme tekrar bakabilirmisiniz sanırım pump ladılar yada bugün brass 0.8 projeleri açıklandı ondanda olabilir grafik bozuldu
full member
Activity: 321
Merit: 114
August 24, 2017, 01:20:24 PM
Arkadaşlar kaç gündür yırtınıyorum Lisk Lisk diye. Arkadaş güzel yorumlar yapıyor, grafik okumayı biliyor. Ama ben de Lisk bariz artacak diyorum, Lisk'e giren yok. Bugüy yine güzel arttı. Belki düşer yine artar. Eylül de asıl patlamayı yapar. Basın Lisk'e pişman olmayın. Şu an alım/satım oranı çok yüksek. Alıcılar çok güçlü. Tırmanış devam edecek.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
August 24, 2017, 01:00:47 PM
dgb için büyük fırsatlar var, çok fazla talep oluşturuluyor ve hacmi yüksek bir coin ama bu çıkış ne zaman olur belli olmaz. bence daha bir süre daha böyle devam edecek.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 24, 2017, 12:47:08 PM

Dgb'de fiyatı takip edilmesi gereken coinlerden birisi.

Her iki destek/direnç hattıda alım fırsatı sunabilir.

Fiyat düşüp alttaki destek hattına temas ederse o noktadan alım yapılabilir.

Alta gitmeyip üstteki direnç hattını kırarsa yine alım için uygun bi nokta olabilir.

Fiyatı takip etmek gerekiyor.
digibyte roket için son hazırlıklarını yapıyor gibi.Görüntü roketin tamamlanmasına az kalmış hissi uyandırıyor.Biraz aldım uçuş için hayırlısı.Emeğinize sağlık teşekkürler aydın hocam.
full member
August 24, 2017, 12:41:04 PM

Fiyatı takip edilmesi gereken bir diğer coin Next

Gördüğünüz gibi üstteki destek/direnç hattı oldukça kuvvetli görünüyor.

Bu direnç hattı kırılırsa yukarı yönlü sağlam bi hareket görülebilir.
newbie
Activity: 16
August 24, 2017, 12:21:19 PM
İyi akşamlar tekrardan
BAT hakkında düşüncelerinizi/analizinizi merak ediyorum ne düşünüyorsunuz?

Bat bitrex'e ekleneli çok olmamış. Haziran ayında eklenmiş yinede analiz için bazı veriler oluşmuş.

Görüldüğü gibi düşüş trendinde destek direnç hatları arasında devam ediyor.

Fiyatı takip edin. Düşüş trendini kırıp ardından üstteki direnç hattınıda kırarsa ivmeli bir şekilde yukarıya yönelebilir.

Yada alttaki destek hattına temas ederse o bölgelerdende zararı durur satış noktasını düşük tutarak alım yapabilirsiniz. O noktadan sonrada yukarı yönlü bi ivme kazanabilir.

En alttaki destek hattını aşşağı yönlü kırarsa riske girmemek için daha fazla riske girmemek için satış yapabilirsiniz ama tercih sizin tabiki.

Görüşleriniz ve uğraşlarınız için minnettarız, esen kalınız. Smiley
full member
August 24, 2017, 11:58:09 AM
İyi akşamlar tekrardan
BAT hakkında düşüncelerinizi/analizinizi merak ediyorum ne düşünüyorsunuz?

Bat bitrex'e ekleneli çok olmamış. Haziran ayında eklenmiş yinede analiz için bazı veriler oluşmuş.

Görüldüğü gibi düşüş trendinde destek direnç hatları arasında devam ediyor.

Fiyatı takip edin. Düşüş trendini kırıp ardından üstteki direnç hattınıda kırarsa ivmeli bir şekilde yukarıya yönelebilir.

Yada alttaki destek hattına temas ederse o bölgelerdende zararı durur satış noktasını düşük tutarak alım yapabilirsiniz. O noktadan sonrada yukarı yönlü bi ivme kazanabilir.

En alttaki destek hattını aşşağı yönlü kırarsa riske girmemek için daha fazla riske girmemek için satış yapabilirsiniz ama tercih sizin tabiki.
Pages:
Jump to: