Pages:
Author

Topic: Bakan Albayrak'tan enflasyon açıklaması - page 2. (Read 857 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Şu saatten sonra enflasyonu tek hanelere indirmek de çok zor ve uzun zaman alacak. Piyasada kimsenin yüzü gülmüyor insanlarda umutsuzluk hakim umarım bir zaman bu durum son bulur.
member
Activity: 224
Merit: 10
Sizin görüşünüz bu ülkeyi yönetmeye başlayalı yüzyıl oldu sanki. Neden bu kadar süre beklediniz sayın bakanım enflasyonla mücadele etmek için?

ya bunların lafına bakarsak biz 2071'de dünyaya hükmedeceğiz. Bütün teknolojiyi bilimi biz üreteceğiz. 23 nisanda koltuklara oturan çocuklara bari emanet edelim ülkeyi hiç olmazsa bakanlara verdiğimiz maaştan kurtulmuş oluruz.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Sizin görüşünüz bu ülkeyi yönetmeye başlayalı yüzyıl oldu sanki. Neden bu kadar süre beklediniz sayın bakanım enflasyonla mücadele etmek için?
newbie
Merit: 0
kredi anlaşması yapılmış.geçici bir çözüm gibi gözükebilir ama para girişi olmadan üretim olması da imkansız.zamanla güzel şeyler olacaktır.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Valla arkadaşlar herkes arabasını evini alıyor krediyle de olsa ama ev, araç,  gıda , herşey aşırı pahalı bilmiyorum nereye kadar gidecek bu iş.... birden olmuyor ama yavaş yavaş geçim iyice zorlaşıyor
member
Merit: 11
durmak yok mücadeleye devam denir her zaman ama gel gör ki o mücadeleden eser yoktur göstermelik halk bunlar çalışıyor desin diye yapılan samimiyetsiz açıklamalardan biri işte.
jr. member
Activity: 364
Bakan Albayrak maliye ve ekonominin başı olarak ne tür önlemler alacak ne tür adımlar atacak enflasyonla mücadele ile ilgili bunları bir an önce uygulamaya koysa iyi olur her geçen gün geriye doğru gidiyoruz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Ülkede çılgınca bir lüks harcamalar varken her şeyi yenilemeler bir varken sanki yetmiyormuş gibi ikincisini,üçüncüsünü alım yaparsan helede bu olay en fazla devlet kurumlarındaysa bu enflasyonunda bu borc batağının da kuruması hayal oğlu hayal şu an türkiye de en fazla israf devlet dairelerinde daireler adeta saltanat kurumları haline geldi. Adamlar tuvalete bile neredeyse arabalarla gidip yollarına da halı serdirecekler Allah sonumuzu hayır etsin..

herkes hakedildiği gibi yönetilir işte biz bunu hakediyoruz. Onları biz seçtik bizim seçtiğimiz adamlar da kamuyu bu hale getirdi. Biz de böyleyiz bizi yönetenlerde. Hal böyleyken bunlar devamlı açıklama yapsınlar. Belki o zaman düşer enflasyon
jr. member
Activity: 154
Ülkede çılgınca bir lüks harcamalar varken her şeyi yenilemeler bir varken sanki yetmiyormuş gibi ikincisini,üçüncüsünü alım yaparsan helede bu olay en fazla devlet kurumlarındaysa bu enflasyonunda bu borc batağının da kuruması hayal oğlu hayal şu an türkiye de en fazla israf devlet dairelerinde daireler adeta saltanat kurumları haline geldi. Adamlar tuvalete bile neredeyse arabalarla gidip yollarına da halı serdirecekler Allah sonumuzu hayır etsin..
newbie
Activity: 57
İhracat yapmadan hiç bir şey olacağını düşünmüyorum neyi dengeliyecekse dengelesin bakalım nereye kadar dengeleyecek.
jr. member
Activity: 364
Bakan Berat Albayrak enflasyon ile mücadele edilemsi konusunda kararlı fakat aradan geçen her süre enflasyonu yukarı taşıyor ,acaba enflasyon ile ,ilgili önlemleri ne zaman alacaklar.
newbie
Activity: 84
Faiz neden değil sonuçtur şunu bir anlayalım önce. Ayrıca kısa vadede faiz arttıramadıktan sonra her şey daha kötüye gider.
full member
Activity: 367
Merit: 100
24 Temmuzda faiz arttırılmayacağını daha önceden söylemiş aslında. Enflasyonun en çok arttıran şey faizler eğer enflasyona mücadele birinci öncelikse faiz arttırılmayacak demektir.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Albayrak'ın açıklamalarına dikkat edecek olursanız genelde eline bir kağıt vermişler 'al şunu oku' demişler gibi okuyor.
Ekonomi yönetimi adına çok gerilerde olduğu ne yazık ki açık. Dilerim ki etrafındaki kişiler ona iyi şekilde rehberlik ederler.
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Albayrak mevcud ekonomi tahsilatı ile bu ekonomi hakkında yapıcı adımlar atması cidden büyük bir olay olur diye düşünüyorum. Bakan olması tamamen siyasi bir karar olan Damaddan umut beklemek Elma ağacından karpuz beklemekten farkı yoktur bence.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Tamam inandım bekliyorum. Böyle sağlam bir açıklama karşısında dayanacak enflasyon yoktur, vergi yükü de titremeye başlamıştır korkudan.
newbie
Berat Albayrak'ın Maliye ve Ekonomi Bakanı olmasını hala içime sindiremiyorum. Türkiye'de ve dünyaa bu işi yapabilecek o kadar çok bilgili ve becerikli Türk vatandaşı olmasına rağmen Berat Albayrak'ın ekonomi bakanı olması çok ilginç geldi. Ne diyeyim inşallah hayırlısı olsun

abi bu işi yapabilecek çok daha kalifiyeli insanlar olabilir veya avrupa, bankalar ve dünyaca ünlü şirketlerle iletişimi olan insanlarda yok değil var. Fakat bir damat değil onlar.
member
Activity: 448
Merit: 33
Berat Albayrak'ın Maliye ve Ekonomi Bakanı olmasını hala içime sindiremiyorum. Türkiye'de ve dünyaa bu işi yapabilecek o kadar çok bilgili ve becerikli Türk vatandaşı olmasına rağmen Berat Albayrak'ın ekonomi bakanı olması çok ilginç geldi. Ne diyeyim inşallah hayırlısı olsun
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Ülkemizin en büyük sıkıntısı olan ekonominin başına geçen Berat Albayrak umarım kayınpederini mahcup etmez ,enflasyon konusunu öncelik alması iyi bir başlangıç.
Aile şirketinden bahsetmiyoruz ki kardeşim kayınpederini mahcup etmek ne demek ! Türkiye Cumhuriyeti adına o görev ona verilmiş mahcubiyeti de Türk halkına olur bu ülke tayyibin babasının malı değil ! Sanmayın ki bu 15 yıl bunlardan sorulmayacak herkes yaptığı hatayı bir gün gelir çeker !
newbie
Ülkemizin en büyük sıkıntısı olan ekonominin başına geçen Berat Albayrak umarım kayınpederini mahcup etmez ,enflasyon konusunu öncelik alması iyi bir başlangıç.
Pages:
Jump to: