Pages:
Author

Topic: Bakan Albayrak'tan enflasyon açıklaması - page 4. (Read 857 times)

member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Enflasyonu yapan siz , vergileri ağırlaştıran siz ama bu saçmalıkları düzeltmeye çalışan yine siz .. Dünyada bundan daha komik bir durum var mıdır bilemiyorum . Allah sonumuzu hayır etsin.
Aynı şekilde düşünüyorum. Hayatımızı 15 yılında bu ekonomi politikalarını siz ürettiniz kardeşim
Kendinizle mi mücadele edeceksiniz? Mücadele edilecek enflasyonun sebebi sizsiniz. Vergi ödeyen kendini aptal gibi hissediyor artık.
member
Activity: 308
Merit: 10
Damat olmasaydın acaba seni bakan yaparlar mıydı çok büyük meziyetlerin yok, bunu dış güçlerde gördüğü için ülkeden çekiyorlar yatırımlarını. Cumhurbaşkanı yanlış tercih yaptı malesef.
member
Activity: 308
Bu bakanın ne işi var ekonomide enerji bitti de şimdi ekonomi de mi? dış piyasa bu atamayı olumlu görmedi ve hemen ilk tepkisini kurda gösterdi. Bakanın acil değişmesi lazım kanaatimce.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Diyecek bir şey yok, güya sürekli ekonomi ile alakalı bir şeylerle mücadele halindeler ve ekonomiyi iyileştirmek öncelikli hedefleri. Umarım başarılı olurlar, enflasyon konusuna bir dur demeleri gerekiyor zaten artık en acilinden.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Enflasyonla mücadeleniz öncelikli hedefinizde siz hükumet olarak enflasyonu düşürdünüz şimdi siz çıkartıyorsunuz. Demek ki bir yerde bir yanlış yaptınız ki bu enflasyona yansıyor.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Eğer söylediğini yapabilirse kısa zamanda etkisini görebiliriz. Ama maalesef özgür olarak hareket edemeyeceğini kendisi de biliyor biz de biliyoruz.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
dolar yıl sonu tahminini 30 kurus birden artırdılar ve 4.83 dediler yani bugunku kur hemen hemen. ben 1-2 ay icinde cok sert yukseliş bekliyorum dolardan artık. enflasyon %20 ye yaklasacaktır.
newbie
Activity: 161
o kadar tepki aldı ekonominin başına geçtiği için.tek şansı var o da ekonomiyi iyiye çıkarmak ki bu sayede eleştirilerin yersiz olduğunu ispatlayabilsin.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Kaç senedir ülke ekonomisi bir türlü yoluna girmedi. Sürekli patlama noktasında dolaşıyor. Umalım da bu yeni kabine ekonomi için elinden geleni yapsın ve güçlü bir ekonomi haline getirsin. Sürekli istikrarsız ekonomi politikalarından kaynaklı ekonomimiz gelişemiyor.
member
Activity: 322
Merit: 16
artık neler oluyor anlıyamıyorum bir türlü şu ekonomiden rahat edemedik madem devleti bir şey yapamıyoruz ve müdahele yapamıyoruz o zaman kendi paramızı çoğaltma yoluna gidelim o yüzdennnn KRİPTO PARAAAAAA BTC 7432$ dewamını bekliyoruzzz...  Smiley Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

çok değil %20'lik bir yükseliş bile bütün piyasaları rahatlatacak. biraz da altlara geçiş olduğunda görün ozaman rahatlamayı  Smiley
jr. member
Activity: 90
Merit: 3
Faizi düşür enflasyon düşer, teori bu değil miydi. Haydi imkan da var dene gör bakalım.

Konu hakkında Emin Çapa'nın son videosunu izlemenizi öneririm.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
artık neler oluyor anlıyamıyorum bir türlü şu ekonomiden rahat edemedik madem devleti bir şey yapamıyoruz ve müdahele yapamıyoruz o zaman kendi paramızı çoğaltma yoluna gidelim o yüzdennnn KRİPTO PARAAAAAA BTC 7432$ dewamını bekliyoruzzz...  Smiley Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
newbie
Activity: 168
Yeni ekonomi bakanımız Berat Albayrakın işi bir hayli zor yıllardır süre gelen ekonomik sıkıntıların nasıl üstesinden gelecek çok merak ediyorum ,umarım başarır.

çözmek isterse işi elbette çok zor ama o koltuğa Erdoğan ile ağız birliği etmek için oturtulmuşsa ekonomiden önce halkın duymak istedikleri şeyler üstünde çalışacaksa işi hiçte zor değil.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Yeni ekonomi bakanımız Berat Albayrakın işi bir hayli zor yıllardır süre gelen ekonomik sıkıntıların nasıl üstesinden gelecek çok merak ediyorum ,umarım başarır.
member
Merit: 14
ülkemizde uzun vadeli planları 3 sene olarak düşünürsek, orta vade olarak baktığımızda 1-2 sene yapar ki bu enflasyon 2 seneye istenen seviyeye gelirse gerçekten büyük başarı..

ülkede ki ekonominin yanında var diğer sıkıntıları düşününce enflasyonun 2 yıl içinde bunların söylediği seviye getirmek yine tehlikeli bile olabilir. Yıllardır oluşan bu sıkıntıları çözmeden enflasyonu düşürmeye çalışmak ilerleyen yıllarda daha büyük problemlere yol açabilir
member
Activity: 244
Alıştık artık bu tarz sözler duymaya ama artık icrat vakti gelmedi mi? hep bişeyler yapılacak bişeyler düzeltilecek ama ortada sadece söz var. Ekonomiyi düzeltmek için çıkıp açıklama yapmanıza gerek yok, adım atmanız gerekiyor.
newbie
Activity: 70
Bakalım Bakanımız ekonomiye nasıl bakacak. Gencecik yaşında Enerji bakanı sonrasında da Ekonomi Bakanı oldu. Neden sen, ben değil de o. Çünkü seçilmiş kişi Smiley Demek ki ne kadar donanımlı, tecrübeli ki kilit bi noktaya getirildi.  İnşallah ülke kitlenmez.
newbie
Activity: 196
zaten enflasyon biraz daha yükselirse önüne geçilemeyecek bir durum söz konusu olacak.öncelikle değil bir an önce derhal çözülmeli.
newbie
Activity: 224
ülkemizde uzun vadeli planları 3 sene olarak düşünürsek, orta vade olarak baktığımızda 1-2 sene yapar ki bu enflasyon 2 seneye istenen seviyeye gelirse gerçekten büyük başarı..
member
Merit: 11
seçimden önce deniliyordu ki "seçimden sonra enflasyon ile mücadele edeceğiz." yahu bu işte samimi isen ilk önce şu sebze, meyvelerdeki aracıların rantını ortadan kaldır. en az kazanan çiftçi. çiftçiden alıp iki kat fiyata başkasına satmayı iyi bilirler.

aracının rantını kaldırması için kendi rantını kaldırması gerekiyor önceden. Meyve sebzede aracıların çok kazandığını düşünenler önce devletin o aracılardan ne kadar para kestiğine baksın. Bütün ürünlerde asıl aracı devlettir bunu unutmayın.
Pages:
Jump to: