Pages:
Author

Topic: Banamı öyle geliyor yoksa azar azar altlar artıyor mu? - page 2. (Read 1079 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Evet bazı altcoinlerde gözle görülür şekilde ama yavaş yavaş artmalar söz konusu olduğu doğrudur bu sonuca göre hiç kıpırdamayan yada çok az kıpırdayan coinlere göz dikmek lazım tabi aşağıda gidebilir ihtimalini göze alarak
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
altlarda ciddi artışlar söz konusu evet fakat bu genele yayılmış durumda değil. toplasan 5 10 coinde ancak ciddi denilecek bir artış var.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
sadece sana değil bana göre de alternatif kripto para seviyesinde gözle görünür iyileşme süreci 3 gündür görüyorum. yanında bitcoin, ethereum ve ripple artışı da olsa iyi olur.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
bitcoin fiyatı sabit halde altlarda küçük seviyede toparlanma var aslında bizi altlardaki büyüme ilgilendiriyor bounty çalışıp bounty ödülleri olan altları elde tutuyoruz mecburen. altlarda artış az ama umut veriyor.
member
Activity: 519
Merit: 16
XRP, XLM ve MTH de artış var son günlerde. Özellikle XRP ve XLM'de olacak ciddi artışlar yeni boğa sezonunun başlangıcı olabilir. Yetmez ama evet diyoruz bu artışlara.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Altlarda bir güç tepolama mevcut sanki ancak bu akdar stabil gidiş bence kasıtlı bir durum oynaklığı bahane edenlerin elinden bu kozu almak için yapılmış olabilir.
full member
Merit: 102
Artışlar var gibi fakat düzenli takip edemiyorum. INS ve BCPT yatırımlarım var onlar 2 artıp 2 azalıyor yerinde sayıyor. Ha BTW var biraz arttı 1 centi gördü fakat o yatırımım değil.
DIW var takibimde fakat projeden dolayı düşük o da borsaya giremediler doğru düzgün
Bakalım neler olacak
jr. member
Activity: 238
W12.io ▬ Blockchain protocol
Bitcoini 6500 lü seviyelere çıkıp tekrar 6400 lerde dolanıyor, market hacmine baktığımda aşırı bir düşüş görmedim. Büyük ihtimalle paranın bir kısmı altcoinlere aktı ama yine de bu seviyeler yeterli değil.
full member
Activity: 728
Merit: 151
yok kardeş sana öyle geliyor  Grin

içerdeki para dönüp duruyor işte genel market çapına bakınca çok az bi yükselme var sadece.btc deki paralar biraz altları hareketlendirdi hepsi bu amma çok heyecan yapıyorsunuz be  Grin
full member
Activity: 353
Merit: 100
sabahları uyandığımda altkoin sepetinin 50 - 100 dolar artığını görmek güne keyifli başlamam sebep olur. günlük 1000 dolar üstü kazançların geldiği günlerin yeniden kapımızı çalacağı güne dek ufak ufak sevinelim bari.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Azar azar artıyor fakat bu yüzümüzü güldürmüyor malesef geçen aya göre btc bazında %5 falan karım var ama gel gör ki usd tl karşısında daha çok düştü geçen ay tl ye dönüp paramı faize koysaydım şuanki paramdan %7 oranında daha fazla karım olucaktı  Sad
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Azar azaaar yok olduk azar azaar bitirdiler öyle bir şarkı vardı Cheesy küçük bir oynamalar var ama umut vaat eden tipden değil açıkcası
jr. member
Activity: 268
Sanırım bazı coinlerde hareketlilik var altlarda mesela 3 5 ay önce 1 coin bile 2 3 x yapmıyodu ama şuanda bunu yapan altcoinler var ve gittikse sayısı artıyor
full member
Merit: 104
altlar artıyor diyoruz tam ümitleniyoruz biraz alt alıyoruz sonra bakıyoruzki çökmüş o yüzden alt almayı bırakcam Cheesy bırsaksam gider o da ayrı konu
member
Activity: 336
Merit: 17
Hiç heveslenmeyelim bence biz heveslendikçe daha da düşüyor piyasa. Ben bu yıl başından beri ha şimdi ha şimdi yükselecek diye diye beklerken gelmedi bir türlü o beklenilen Yükseliş. O yüzden ben hiç heveslenmiyorum.
member
Activity: 633
Merit: 15
Acaba boğamı geliyor derken, artan koini çok uzun sürmeden kafasına kafasına vurup geldiği yere tekrar geri gönderiyorlar.
member
Activity: 98
Merit: 10
hayır artmıyor azar azar bile büyüme olmuyor Bitcoin pazarın yüzde 55 ini ele geçirmiş altların günlük al sat hacim seviyesi keyfe keder takılıyor niçin artabilir altkoin fiyatları.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Piyasa bir kaç günde toparlanma yoluna girdi. Alternatif kripto para pazarı büyüklerden destek görerek büyüme şansını değerlendirmeli. Bana da yakın zamanda pazar düzelecek gibi geliyor.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Sana öyle gelmiş hocam öyle bir şey yok bence Cheesy Çünkü genel olarak bir piyasada durgunluk ve irite edici zararlar var.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
sana öyle gelmıyor , su an balınalar ıcın alttan toparlama evresı bıtmek uzere, tum coınler dıplerınınde dıbını yaptılar, cogu coınlerın daha asagı gıdecek yerı kalmadı buradan sonra tek yön yukarı , seri bır bull run beklıyorum ben acıkcası tum ekosıstemde,

Ağzından bal damlıyor hocam inşallah bu dediklerin gerçekleşirde bir çoğumuz yaptığımız zararlardan kurtuluruz Smiley
Pages:
Jump to: