Pages:
Author

Topic: Banamı öyle geliyor yoksa azar azar altlar artıyor mu? - page 5. (Read 1079 times)

member
Activity: 448
Merit: 17
Yavaş yavaş yükseliyor piyasa altlarda biraz rrahatladıda tamamıyla yükselmeli piyasa yükselince daha güzel olacaktır herkesin umutları var boğa gelicek diye inşallah gelir
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
altlarda ufak bir toparlanmayı ben de farkettim. son iki günde cüzdanımdaki iki token de ico fiyatlarına geldi ki imza dahil değildi.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Son zamanlarda birçok altcoin yavaş yavaş yükseliyor ve yatırımı olmayan kullanıcılar bunları takip etmediği için fark etmiyor. Özellikle bazı ufak çaplı ERC-20 tokenlerinde ve CMC sıralamasında ilk 20 içerisinde olan büyük altcoinlerde ufak ufak tırmanışlar görüyoruz. Tabii ki tüm piyasa yükselme eğiliminde olmadığı için bu yükselişleri boğa sinyali olarak algılamak yanlış olacaktır fakat bu yükselişleri gelire çevirmek oldukça mantıklı bir davranış olacaktır. Bitcoin fiyatı yükselmedikçe piyasanın canlandığını belirtemeyiz fakat bir sonraki yükseliş trendi için yavaş yaavaş pozisyon almak da gerekiyor.
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
piyasada hacim yükselmedikçe yeni para yeni yatırımcı girmedikçe bu oynamalar balinaların dalgaları anca piyasayı diri tutmaya çalışıyorlar bence, ama yinede elinizdekiler kar bıraktığı zaman çıkmakta fayda var, illaki geri dönecektir.
member
Activity: 756
Merit: 16
Yani şimdiki duruma göre öyle gözle görülür bir artış görmek mümkün değil ama dediğiniz gibi ufaktan bir artış söz konusu genel anlamda. Bakalım yıl sonunda daha iyi seviyelerde görmek umuduyla.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bitcoinin stabil kalması altlarda harekete sebep oluyor. Bitcoin 'in ani çıkış ve iniş dönemlerinde altcoinler sapıtıyor. Umarım bitcoin daha yukarılarda bir yerlerde fiyatını sabitler de altlar için de güzel günler gelir.
full member
Activity: 728
Merit: 151
piyasa hareketsiz kaldığı için altcoinlerle oynuyorlar ufak tefek %50 civarı artışlar falan gözüküyor işte ..kendi hallerinde takılıyorlar..kapalı bir kaptaki suyun yukarı aşağı hareket etmesi gibi bu iş. yeni para girmiyorda var olan para ordan oraya dolanıyor işte  Grin
member
Activity: 933
Merit: 10
Az az erimeye devam ediyorlar bencede. Örneğin küçük bir düşüş sonrası bir süre beklemede kalıp tekrar küçük bir düşüş yaşıyor şuanda bu durum bu şekilde devam ediyor çöp coinler delist olmaya hazır olsunlar
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Aynen güzel tespitte bulunmuşsun gerçekten çoğu altcoin kaplumbağa misali yavaş yavaş ilerliyor ama sağlam ilerliyor gibi görünüyor daha ilerlemeyenler var onları bulup bir miktar elde avuçta bekletmek lazım
member
Activity: 210
♦ SIMDAQ ♦
Bir artış var ama sürekli değil. Bazı coinlerde ve tokenlarda kısa bir yükseliş oluyor ardından tekrar eski yerlerine dönüyorlar. Balinaların canı sıkıldı oyun oynuyor snaırım
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Piyasada herhangi bir duzelme soz konusu degil.  Bir iki coin haricinde fiyatla ya sabit kaliyor yada hala geri cekilmeye devam ediyor.  Buradaki en buyuk sorun surekli yeni coinlerin katilmasi ve paralarin bunlarada bolundugunu düşünecek olursak,  bircok coin en yüksek seviyeyi bir daha göremeyebilir.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Hepsi değil ama belli bir kısım arasından birkaç altcoin ufak yükseliş hareketleri yaptı.Bunlar arasından en çok yükselen PHX oldu.
member
Activity: 742
Merit: 19
Altcoinler son bir aydır güzel değer kazandı bazıları tabi.Hepsi için bunu söyleyemeyiz.5 Kasım kabus gibi üstümüzde dolaşıyor.BTC'nin sert çıkışı yada sert düşüşü altcoinleri yine dağıtacak gözüken o.Dikkatli olmakta fayda var.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Genel bir artış olmasa da altların bazılarında hareketlenmeler var. Her ne kadar ayı döneminde de olsak azcık parada kazanmak gerekiyor yoksa ne anladık bu piyasadan. Gerçi yükselişe geçenleri yakalamak zor ama grafikler üzerinden yorum yapanları takip edince 3-5 birşey alıyorsun.
member
Activity: 252
Muhakkak aralarda gerek balina hamleleri gerekse ekibin projeye ilişkin yapmış olduğu bir gelişme sayesinde böyle yükselmeler gösteren coin/tokenlar olacaktır. Ancak, bu tarz projeleri bulmak çok büyük şans veya emek istiyor. Bunun yerine ise BTC nin muhtemel çıkış göstereceği zamanlarda BTC nin arkasına takılabilecek yeterlilikte projeleri aramak ve bunlara ilişkin çalışmalar yürütmek daha mantıklı geliyor bana.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Dostum bence sana öyle geliyor. Her alt zaten sürekli düşüş eğiliminde değil. Sürekli bir hareket mevcut ve bu hareketler bir çok altcoinde gerçekleştiyse sana öyle gelmiş olabilir.
member
Activity: 182
Merit: 10
altcoinler btc nin durağanlaşması sonucu yeşillenmeye başladılar btc yükseldiği zaman birçoğunu düşürüyor birçoğunu ise beraberinde yükseltiyor bütün altların değişimi btc ye göre şekilleniyor diyebiliriz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ufak hareketler bunlar, heyecana gerek yok. Yeşillenme var bazı coinlerde ama uzun vadeli olup olamayacakları meçhul. BTC'nin bir göz kırpmasına bakar olaylar. Şu aralar fazla bi oynaklığı yok BTC'nin, yukarı da gitmiyor aşağı da düşmüyor. Altlar da neşelenmiş.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Portföyüm arada yeşilleniyor ancak çok fazla sürdüğünü hiç görmedim. Galiba sizin portföydeki altlar yükseldiği için size öyle geliyordur. Gündem olan bir altta yok şuan. Geçen xrp vardı, gündem olmuştu ama çokta uzun sürmedi, oda tekrar düşüşe geçti.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Dönemsel olarak altlar artıyor olabilir ama fazla uzun sürecek bir durum gibi görmüyorum. Ben bu aralar Bitcoin ve Ethereumdan güzel bir artış bekliyorum bakalım.
Pages:
Jump to: