Pages:
Author

Topic: Banamı öyle geliyor yoksa azar azar altlar artıyor mu? - page 6. (Read 1079 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Son 1 aydır az da olsa ayaklarının üzerinde duruyorlar, genel olarak düşmeyi bıraktılar bazıları sert yükselişler de yapıyorlar fakat btcnin durumu hacmin düşük olması gibi etkenler yüzünden bu artıslar genele yansımıyor malesef hala.
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Son birkaç aydır bazı coin'ler artış gösterdi.Nerdeyse fiyatını 2-3 kat arttıranlar oldu.Birileri bu fiyatları fırsat bilip dipten mal topladı, boğaya hazırlıkta olabilir uzuncularda olabilir.Ne demişler ucuz olan herşey alınır
member
Activity: 322
Merit: 32
Geçen senede ki boğada akşam yatıyorduk sabah bir bakmışsın to the moon olmuşuz Smiley Şimdilerde ise zerre kadar heyecan kalmadı piyasanın ne artacak beklentisi var ne düşecek hacim yok volatilite yok. Hergün dünün aynısı hatta daha kötüsü belki de.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Daha fazla iyi habere ihtiyaç var. Böyle %5 artmayla olacak iş değil. Onun için de zaten BTC buralarda daha fazla oyalanmaması lazım.
member
Activity: 518
Merit: 10
Bugün hafif yeşillenmeler var bakalım devam edecek mi? Ama ne zaman yeşillenmeler oluyor sevinmeye başlıyoruz. Sonu hüsranla bitiyor.  
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bitcoin ralliye başlamadan piyasa da ralli zor ama bazı altcoinlere ralli yaptırıyorlar. Biri bitiyor, diğeri başlıyor.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
çok düşüyor az artıyor dolayısıyla yükseliyor demek zor. Düştüğü noktaya geri gelebilen olmuyor tekrar iniyor iniyor iniyor... aylardır aynı senaryo dönüp duruyor.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Size öyle geliyordur hocam. Yatırım yaptığım altlar hala düşüşte bu balinalar hiç mi yatırdıklarımı görmez arkadaş Smiley ne olacak halimiz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bir bakıyorum ortalık yeşillenmiş ufaktan artışlar başlamış iyi piyasa toparlanacak diyorum ertesi bakıyorum düşmüş. 3 arttırırken diğer taraftan 5 düşmüş oluyor.
full member
Activity: 300
Merit: 103
Bitcoin bu aralar stabil o yüzden ister istemez para altlara geçiyor. Ama bu fazla sürmez bence 2 inip bir çıkıyor maalesef.
member
Activity: 560
Merit: 12
Bugün binance bitcoincash forkunu destekleyecegini açıkladı. Yükselişin başlaması için 5 Kasım'da etf onayı gelmesi yeterli olacaktır
full member
Activity: 490
Yükselişler yavaş yavaş geliyor zaten gelmelide. 7-8 aylık ayı dönemi biraz daha uzun sürecek gibi gözüküyor. 1-2 ay daha kendi seviyelerini koruyup daha sonrasında güçlü bir artış geleceğini görüyorum. Yeni yıla girdikten sonra boğa sezonuna yavaştan geçeceğiz.
member
Activity: 728
Trphy.io
Böyle ufak ufak yükselişlerden sonra bir günde tüm kazanımların yok oluğunu bir yıldır görüyoruz. Ben konuyu görene kadar altcoinlerin küçük yükselişini fark etmemiştim, olaydan o derece uzak kalmışız  Cheesy
member
Activity: 392
Küçük marketcapli coinler artıyor diğerleri bildiğiniz gibi sabit hiç artan göremiyorum ben öyle ahım şahım hepsi normal seyrediyor yükseliş falan yok yani marketcap hep %1 büyüme en yüksek nerdeyse büyük coinlerde
member
Activity: 448
Altlar azar azar da olsa artıyor ama çoğu balina 5 kasimdaki etf muhabbetini bekliyor. Umarım ret gelir ve para altcoinlere kayar
Altlar azar azar artıyro ama ufak bir rüzgarda tersine dönüyor 1 ayda kazandığını 1 saatte geri veriyor. ETF büyük ihtimal ertelenecek ama ertelendiği yerde diyelim ki ret geldi para altlara kaymayacak ki benim görüşüm BTC dump yiyecek ve benzer bir süreci tekrar yaşayacağız.
member
Activity: 532
Merit: 22
Altlar azar azar da olsa artıyor ama çoğu balina 5 kasimdaki etf muhabbetini bekliyor. Umarım ret gelir ve para altcoinlere kayar
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bendekiler hep yerinde sayıyor 2-3 aydır. Bi değişiklik yok. Hangileri artıyor onlara girmek lazım . Benim sepette pek umut yok anlaşılan.
member
Activity: 308
Bence komple çıkıyorlar piyasadan.Bizim elimize verdiler gittiler.Valla şöyle bir bakıyorum alınabilecek coin token sayısı 5 i geçmez.Bitcoin dahil.Alacaksanız sağlam coinleri alın.Piyasa patladı çoktan.
full member
Activity: 476
Storm ile ilgili de çok fazla haber yığını ve twit var. İlgilenen var ise takipte kalmalı diye bilgi vereyim dedim. Bu günlerde yapılacak x2 x3 ler faydamıza olacaktır.
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Bunlar artçı pumplar olabilir söylediklerinize göre bir kaç kez alıp dump ettikten sonra ister istemez yüklecek diyebiliriz gibi o zaman.
Pages:
Jump to: