Hem fiyat hem hacim düştükçe düşüyor 30'lardan itibaren ben de alım programına başlayacağım,
duygusal sebeplerden ve yönetim değiştikten sonra tepki alımları geleceğini düşünüyorum.
Grafikler paribu.com'dan alınmıştır
Her ne kadar önsatış sürecinde ve sonrasında iyi sayılabilecek bir işlem hacmi yakalanmış olsa da maalesef her geçen gün hacim ile fiyat birlikte gerilemeye devam ediyor. Sanırım kilitli şekilde önsatış sürecine katılan birçok kişi bu sebepten dolayı zarar edecek. Beşiktaş tarafından iyi bir başarı veya haber gelmediği sürece hızlı bir değerlenme süreci görebileceğimizi de düşünmüyorum çünkü bu kadar düşük işlem hacmi ile alıcıların baskın gelmesi ve fiyatın değerlenmesi pek mümkün değil gibi. Ayrıca, rakip takımlara göre kıyaslama yapmak gerekirse Beşiktaş'ın Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kıyasla daha dar bir taraftar kitlesi bulunuyor ve bu da Beşiktaş'a ait token için ciddi bir dezavantaj. Üstelik bu iki rakibinin de Socios gibi bir altyapı kullanıyor olması da Beşiktaş'a kıyasla ciddi bir avantajken maalesef Beşiktaş tokenin değer kazanması için birçok sebep gerekmektedir.
Güncel fikrim henüz alım yapılacak durumda olmadığı yönünde fakat belirttiğin gibi 30'un altına fiyatın sarkması durumunda yavaş yavaş sepete biraz eklemek mantıklı olabilir. Özellikle dip seviyelerden toplamak sonrasında Beşiktaş tarafından da iyi bir haber gelmesi ile güzel bir kazanç fırsatı elde edilebilir.