Bana kalırsa da Rıza Çalımbay'a haksızlık yapıldı. Kendi kurduğu kadro değildi. Hoş Sivasspor'da kurduğu kadrolar da pek bi iç açıcı değildi. Ama Beşiktaş'ta daha büyük bi bütçe ile daha bi iyi kadro kurabilirdi Rıza Çalımbay. Sivasspor'dakinden daha bi başarılı olabilirdi. Haksızlık yapıldı ona. Aynı sorunlar Fenerbahçe'de yaşandı daha öncesinde. İsmail Kartal, Aykut Kocaman acımasız bi şekilde gönderildiler takımdan. Galatasarayımızda Hamza hoca aynı şekil olaylar yaşadı. Bana göre klüplerimiz vefasız davranıyor bu konuda.
Bana kalırsa Bilic ile yeniden kesişmeli Beşiktaş'ın yolları. Beşiktaş'ı yeniden eski günlerine döndürebilecek bi teknik direktör. Kimyaları uyuşuyordu. Gerçi Arabistan'da. Ordan kazandığı parayı bırakıp gelmez. Bi diğer alternatif Mircea Lucescu. Eski kafalı. Ama yaşlı kurt.
Ağzından bal damlamış resmen hocam o son paragrafta. O kadar kötü günler gördük ki şu son sezonlarda Bilic'i falan unutmuş gitmişim Beşiktaş'ı eski günlerine döndürebilecek insanlardan birisi de evet kesinlikle Bilic Beşiktaş'ı eski günlerine döndürebilecek teknik adamlardan bir tanesi. Ha önceki zamanında ne şampiyonluk alabildi ne de yanlış hatırlamıyorsam derbi galibiyeti alabildi ama gerçekten çok güzel bir takım oyunu sergileyen bir takım ortaya koydu ve bıraktıktan sonraki sene şampiyon olunmasında onun temelini attığı da yadırganamaz. Keza bu sefer ligi tanımış olarak gelir öyle damdan düşer gibi gelmez. Daha başarılı olur.