beşiktaş o kadar kötü yönetildi ki takım olma hüviyetine kaybetmek üzere; ben böyle lafları normalde hiç sevmem ama bu takıma ruh lazım. bunu başarmanın yolu, yok olmak üzere olan aidiyet duygusunu geliştirmekten geçiyor; bence bir menemen sezonuna daha ihtiyacımız var.
Hocam bu yıllardır süre gelen bir şey kim puan kaybederse hakem mhk başlıyor ağlamaya. Kimsenin kendisine baktığı yok.
Hakemlik kurumu A dan Z'ye elden geçmeli. Alt kategorilerde ne hakemler var ama torpili olmadığı için yukarı kademelere çıkamıyor. Erman Toroğlu'nun dediği gibi baba oğul akraba ilişkisinden dolayı bir çok hakem yüksek kategorilerde. Bitigen çakır ceylan vs vs
Önce temizlik sonra kulüpler iyi denetlenmeli. Kulüp borç içinde batık nasıl transfer yapıyor küçük takımlara göstermelik transfer yasağı.
Mesela GS nasıl Pendikspor'a ucuz fiyata oyuncular veriyor. Fenerbahçe Ertuğrul'u nasıl 1 milyon Euro'ya Boluspor'a satıyor. La Bolu'nun bütçesi ne?
Bu gibi şeyler kanayan yara bir zamanlar Fikret orman geldi başarı geldi kimse borç vs demedi çünkü unutuldu. Şimdi başarıda yok o zaman başka şeyler konuşuluyor..
Mesela Ahmet Bey neden aday değil. Madem sevda işi bu işler neden bu zamanda çekip gidiyor.
Kendisini hiç sevmem ama Şenol Güneş çok iyi hoca. Onun istifasını kabul etmeyecekti kulüp. Rıza Hoca seyirciyi verem eder oynatacağı futbol ile.
Hocam öncelikle futbolumuzun, daha doğrusu hakemlerimizin durumunun vehameti VAR ile daha net ortaya çıktı. VAR'a rağmen onlarca kameradan bir sürü açıdan pozisyonu izleyip de karar ver-e-meyen hakemlerin varlığı iki şeye işaret ediyor, ya bu adamlar gerçekten yeteneksiz, ya da işin içinde başka işler var.
Şenol hoca iyi bir hoca eyvallah ama, benim için Trabzonspor'a aidiyeti Beşiktaş'ın altında kaldığı gün bitmişti, camiasını 1996 travmasını yaşatmış, sonrasında 2010-2011 şampiyonluğunu elinden alanlara ses çıkaramamış biri mazisi ne kadar başarılı olursa olsun bana samimi gelmiyor.
Son olarak Abubakar konusu, en son Sergen hoca ile gelen şampiyonlukta, ligin ikinci yarısında neredeyse hiç oynamamış biri, hatırlıyorum bazı maçlarda Gökhan Töre forvet oynamıştı forvet yokluğundan, dolayısıyla bana pek samimi bir futbolcu olarak gelmiyor, taraftarın da bu tarz topçulara bakış açısını değiştirmesi lazım.
Hocam 2010-2011 şampiyonluğunda emin ol TS masum olsa Şenol Güneş epey ses ederdi. Fenerbahçe de TS da masum değil. Bir Buca maçı var ki evlere şenlik Buca gol atıyor sanki attığına pişman gibi santra yapılıyor ve maç 1-2 oluyor.
Ben bizim ligde masum takım olduğuna inanmıyorum. Fenerbahçe o zaman yakalandı ama kanunu uygulayamadılar o ayrı konu.
Bursaspor Fenerbahçe için emek hırsızı diye pankart açtı. Kendisi son maçta TS öne geçtiği halde Bursa'ya yattı ve Rize düştü. ( Emek hırsızı diyen sağlam olsaydı bari) maçtan sonra Ali Ay açıklama yaptı. Milletvekillerine bakanlara teşekkür etti bir Allah'ın kulu çıkıpta bu ne diyor demedi.
Gelelim Aboubakar'a bence çok iyi golcü ama şunu da unutmamak lazım bu adamlar profesyonel futbolcu herhangi bir takıma aidiyeti yok. Kim fazla para verirse oraya gider. Sergen Yalçın o zaman haklı mı değil mi bilmiyorum ama zamanında Gomis'de takımı ben şampiyon yaptım zam yapın dedi. Kabul görmedi ama 2-3 yıl sonra daha yaşlı halde geri aldılar. Madem geri alacaksın neden gönderiyorsun. Yeni yönetim gelirse Aboubakar her türlü kalır. Diyelim gönderdiler, kimi alacaklar. Sadece Rebic ile Cenk ile olacak iş değil.