Pages:
Author

Topic: Beyler Bana Biraz Yardım Edin.. Edit MUTLU SON! (15 KASIM Editi) - page 2. (Read 3101 times)

hero member
Activity: 629
Merit: 508
nacizhane tavsiyem bir süre izlemede kalın. Önümüzdeki dönemde illa bitcoin olarak pozisyon almak isterseniz anaparanız kenarda dursun kar ettiğiniz miktarla giriş yapın.
Yeni girenler açısından bitcoin şuan saatli bombadan farksız bana göre. Her piyasa trendler halinde ilerler, yükseliş trendi de sonsuza dek devam etmez.
Şuan çoğu kişide bitcoin sürekli artacak gibi bir algı var bu çok tehlikeli birşey. 1 senede 10 kattan fazla değer kazanmış bir para biriminde oynadığınızı aklınızdan çıkartmayın. Büyük yükselişlerin geri çekilmesi de büyük olur. Bunları unutmamanızda fayda var. Yinede size kalmış sonuç olarak para sizin paranız, sadece hatırlatmak istedim.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
yine alt-sat ile 7k kazandım beyler durumlar iyi ilk mesajımı güncelledim. Grin
full member
Activity: 406
Merit: 102
Valla hocam helal paraymış az dha gıdıcekken guzl karla cıkmısın bu işten darısı basımıza artık  Roll Eyes Grin
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Haydi gözün aydın üstadım konuyu yakından takip ediyordum bu sonuca ulaşman beni oldukça sevindirdi nice karlara =)
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Bu piyasaya girince miktarlar gözümüze küçük gözükmeye başlıyor ama insanlar zor şartlarda biriktiriyor bu paraları kar ettiğinize sevindim.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Arkadaşın kazanabilmesi beni çok mutlu etti emeğini ile alın teri ile kazandığı parayı riske atmiş birazda karlı çıktı inşallah her şey gönlünce olur.Fakat bence bir miktar ayırıp devam edebilirsin örneğin şuan alt coinlerin düşüklüğü güzel fırsat olabilir.
full member
Activity: 350
az önce sattım beyler zararda değilim kardayım çok şükür..

Tebrik ederim hocam, adınıza sevindim. Ancak bu şekilde dönemlik alım satımlara her zaman temkinli yaklaşın derim. Başlangıç yatırımınızı çekip daha riskli projelere giriş yapabilirsiniz. En azından kaybederseniz de üzülmezsiniz, haydan gelen huya gider gibi Smiley
sr. member
Activity: 368
Bitcoin'e girenler şunu bilmeli. Paranız bir gecede ikiyede katlayabilir, buharlaşıp uçadabilir. Eğer bunu göze alabilecek kadar maddi durumunuz iyi değilse yaptığınız işte mutlaka gereksiz kaygınızdan dolayı elinizdekinden de olursunuz.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
bu tip borsalar çok hareketli, yani düşüş de hızlı oluyor çıkışta hızlı oluyor. çok normal yaşadığınız
sr. member
Activity: 630
Haydi hayırlısı olsun OrtaDirek, bu camiada mutluluk haberleri almak pek sıklıkla gerçekleşmiyor. Sen mutlusun biz daha da mutlu olduk. Gidene üzülmek yok,  güle güle harcayın paranızı.
full member
Activity: 434
bu işe girerken 4 senedir durmadan artmış tam sen alınca çakılırsa o para zaten bir şekilde gider zaten diyerek girdim. 7k kazandık ama doğru yerde girip çıksam 70k bile olurdu para Grin

Bu hesap kitap işinin sonu yok. Oradan alsaydım buradan satsaydım hesabı yapmaya başlarsanız kafayı yersiniz. Kazançlı çıkmanıza sevindim. Bitcoin şu an ATH seviyesinde olduğu için bundan önce alım yapan istisnasız herkes satmadıkları her coin için kâra geçmiş oldu.
full member
Editte söylemiş arkadaş 7K kar yapmış. Hocam bence zorlama eğer kaybedebileceğin miktarlarla girmiyorsan bu işe boşver. O para hiç olmamış gibi davrandığın zaman bu işte varsın anlamına gelir. Sen boşver kalsın paran cebinde daha fazla riske etme, hem bak sinirlenerinde baya gerilmiş. Aksiyon arama daha fazla Smiley

bu işe girerken 4 senedir durmadan artmış tam sen alınca çakılırsa o para zaten bir şekilde gider zaten diyerek girdim. 7k kazandık ama doğru yerde girip çıksam 70k bile olurdu para Grin
full member
Hocam bu başlığı geçen günelrde okumuştum ve acaba sabredebildin mi diye çok merak ediyordum. Sabır gösterdiğin için teblik ederim. Bence guzel bir çıkış trendi yakalayıp tepe noktadan sattın. Bu aralar bir düşüş gelebilir. (çok hızlı yükselmesi akla dump ihtimalini getiriyor.) Tebrik ediyorum tekar ve tövbekar olmamanı tavsiye ediyorum. BTC ve kriptopara piyasası sürprizlerle dolu, bizim için önemli olan paraları yatırdığımızda uykularımızı kaçırıyor ama BTC için motivasyon cumlemiz "DÜNDEN PAHALI, YARINDAN UCUZ" olmalı. BTC'nin hala gideceği çok yol var, kenara atacağın paralar için hala BTC'yi düşünebilirsin.

evet illaki 1800$ de olduğu gibi sonra 2900$ yaptığı gibi çakılacağını biliyorum öyle zamanlarda girmeyi düşünüyorum artık yani genel görüşün alın artacak oluğu zamanlarda alacağım. onun dışında bu işin sonu yok zaten:D çıkmasını bilmeliyiz yoksa bir sonrakinde kazana değil kaybeden biz oluruz bence.
member
Activity: 82
Merit: 13
Editte söylemiş arkadaş 7K kar yapmış. Hocam bence zorlama eğer kaybedebileceğin miktarlarla girmiyorsan bu işe boşver. O para hiç olmamış gibi davrandığın zaman bu işte varsın anlamına gelir. Sen boşver kalsın paran cebinde daha fazla riske etme, hem bak sinirlenerinde baya gerilmiş. Aksiyon arama daha fazla Smiley
member
Activity: 380
Merit: 20
Geçen birisi resmen ağlıyordu 16.000 den 12 btc aldım ne olacak halim felan diye.BTC o zaman 12.000 felandı.30 gün bile geçmeden 22.000 tl oldu brz sabırlı olmak gerekli diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 40
Merit: 0
Hocam bu başlığı geçen günelrde okumuştum ve acaba sabredebildin mi diye çok merak ediyordum. Sabır gösterdiğin için teblik ederim. Bence guzel bir çıkış trendi yakalayıp tepe noktadan sattın. Bu aralar bir düşüş gelebilir. (çok hızlı yükselmesi akla dump ihtimalini getiriyor.) Tebrik ediyorum tekar ve tövbekar olmamanı tavsiye ediyorum. BTC ve kriptopara piyasası sürprizlerle dolu, bizim için önemli olan paraları yatırdığımızda uykularımızı kaçırıyor ama BTC için motivasyon cumlemiz "DÜNDEN PAHALI, YARINDAN UCUZ" olmalı. BTC'nin hala gideceği çok yol var, kenara atacağın paralar için hala BTC'yi düşünebilirsin.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

Hayırlı olsun hocam bu piyasa asgari ücretle çalışanlar için uygun değil. Bu piyasada panik satışı diye bir şey var, ellerindeki son parayı yatıranlar her zaman kaybediyor.. Kârını koy cebine ve ayrıl bu piyasa sabırlı adamların işi..
full member
full member
Activity: 196
Kaybettiğiniz 6 bin tl bu piyasa için neredeyse hiçbir şey. sabreden derviş muradına ermiş diye bir söz vardır. Bu piyasa için söylenmiş adeta.
full member
Activity: 424
Merit: 103
sana tavsiyem 26 dan 20 ye düştü diye burada yakınıyorsan Bir an önce bu pıyasadan çek paranı ayrıl.Sonuçta kazananlar birilerinin kaybından kazanıyor sistem böyle çalışıyor.Şahsen ben zarar yüzde 50 de olsa btc de asla üzülmem 4-5 bin tl herzman göze alınabilecek bir para..Bunu göze alamıyorsanız bu işlerle uğraşmamanız gerekiyor.
Pages:
Jump to: