Pages:
Author

Topic: Beyler Bana Biraz Yardım Edin.. Edit MUTLU SON! (15 KASIM Editi) - page 3. (Read 3101 times)

full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Kardeşim bitcoin artacaktır kafan rahat olsun.Bana sorarsan zararını kapatır kapatmaz çık kaybediceğini korktuğun parayla bu işlere girme pişman olmayasın
sr. member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
Panik satışı yapmak pişmanlıktır, sabreden kazanır sabredemeyenler sabredenlere para kazandırır.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ortadirek 24 eylülde yazmışt,  Bitcoin almıştı en son, şu an Bitcoin arttı  4.900 dolarda zarar biter diyordu, sabrettiyse zararı kapatmıştır az çok. Biraz daha sabrederse kara bile geçecek.
hero member
Activity: 838
Merit: 518
Defend Bitcoin and its PoW: bitcoincleanup.com
Açıkcası şunu söyliyim, parayı bulup girmeyi biliyorsanız çıkmayıda biliceksiniz. Buradaki kimse sonrasını bilemez dolayısıyla size çıkma saatini söyliyemez.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Size önerebileceğim iyi bir altcoin projesi bulup uzun vadeli yatırımınızı orada tutun. Şuan için kyber network projesini önerebilirim. Uzun vadeli yatırım yapılabilecek en karlı proje olarak o görünüyor. Liqui exchangeden alabilirsiniz. daha sonra güvenli bir cüzdana çekerek bekletin derim.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Forumda bitcoin işinde yeniyimde.Arkadaşın konusunu bende şöyle bir yorum yazayım.
Bende senin gibi para biriktirdim.Sonuçta senin gibi al sat yaptım ama nasıl de.Kapalıçarşıdan usd ve euro alıp sattım ara ara.İşte senin yaşadığın panik olayının kralını yaşadım yeri geldi zarar ettim yeri geldi kar ettim.
Ticarette bir söz vardır.Derlerki kar ın üvey kardeşi zarardır.

Mesele şu ticarette panik olmamak helede biraz araştırıp ona göre adım atmakta fayda var.Şöyle diyende olabilir ağa üste demişsin zarar ettim kar ettim panik oldum falan filan.

Sonuçta işte geçen sene elde nakit vardı tl tam bu seçim olmadan abd seçimleri 3.108 TL den usd ye girdim 24k usd aldım attım kenara derken seçim oldu meret aldı başını gitti.ama yalan yok.al sat uğraşmadım üstüne koyduk şu anda 25.5k usd var.Hele şimdi birde ırak meselesi görünen ağır ağır karışacak zamanla bak kaç aydır düşüyordu bu saatten sonra bence usd zor düşer gibime geliyor.

Sonuçta şu var iyi araştırıp ona göre adım atmalı.Fırsatlar her zaman gelir ama mesele işte geldiği an kararı vermekte ve doğru adım atmakta kaçırdıktan sonrada ya niye böyle oldu dememek lazım.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Salaklığım, cahilliğim gibisinden yazmış durmuşsun ama sonuçta zararın yaklaşık %17 ve kripto piyasası gibi yüksek volatiliteli bir piyasa için gayet kabul edilir bir rakam bu. Hatalarından ders aldıysan, kısa zamanda büyük vurgun hevesin geçtiyse yarın zararını misliyle çıkartabilirsin. Bu işlerde hep kazanmak diye bir şey yok ama bilinçli davranıp "sonuç olarak" kazanmak var.
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Hocam yukarıda da arkadaşlar yazmış. Yaşadığın kayıp oransal olarak bu piyasada çok normal ve herkesin yaşayabileceği bir kayıp.
Baştan bundan çok daha fazla kaybı göze alıp girmen veya bu piyasaya hiç bulaşmaman gerekirdi. Tekrar girersen kaybını göze alarak gir. Kaybını telafi etmeye çalışırken daha da dibe gidebilirsin.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoinin nereye gideceği konusu ,çıkacak olan haberlere ve arz- talep olaylarına bağlı iş böyle olunca kimse tam anlamıyla bitcoinin yükselip alçalacağını söyleyemez , ama geçmiş istatistiki veriler ver bitcoinin günden güne kullanıcısının artması uzun vadede fiyatının artacağını söylüyor fakat bunlar hep içerisinde risk barındırıyor eğer risk alacak durumun yoksa bitcoinden uzak durmak gerek . Yani yarın bitcoinin fiyatının 1000 dolarlara düşmeyeceğinin garantisini kimse veremez .
sr. member
Activity: 518
Yani herkes bir şeyler söylüyor siz  sorunca , kendince de yardımcı olmak isterler ama  en doğru karar yine sizdedir.  Koşullarınızı siz biliyorsunuz, ya sabredeceksiniz bekleyeceksiniz , ya da çekileceksiniz.  Bu aralar al sattan kazanan pek göremiyorum.  Tecrübe, bilgi ister. O yüzden hep deniyor ki bizlere acil ödemede, acil bir işte kullanılmayacak,  sizi üzmeyecek bir tutardar para ile bu piyasaya girilir ve risk alınır.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bu piyasada elindekinin değeri düştü diye satanlar olmasa, biz para kazanamayız zaten. Senin gibi insanlar panik yapmasa millet nasıl para kazanacak? Bu yüzden sakin ol, birçok kişi senin yolundan geçti.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu platform hakkında çok fazla BİLGİ,TEKNİK ANALİZE sahip değilsin ve + olarak İNSAN PSİKOLOJİSİNDEN anlamıyorsan ben gibi.
Paran sağdaki soldaki coinlerde dursa bile yani hiç hareket etmezsen bile o paranı eritirler.
Bu iş öyle herkesin yapabileceği bir iş değil.
Adamlar duran paranı bile eritiyorlar.
ya demir gibi sabrın olacak yada bu diyardan gideceksin.
Not:Ben çok fazla kaybettim.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
exit planı olarak düşündüğümü sanada yazayım.
24 binden 20 bin e düşmüşsün bu durumda
15bin falan dolarda bekle.5bin de btc de
şu ara kuzey ırak a filan girmeye kalkarlarsa dolar fırlar ama tl hiç bir zaman kazanç getirmez.
dolar düşsede pek bir zarar etmezsin.
ama sende bu şansla kore savaşı çıkarsa hiç karışmam Smiley
hel şu ara tl de hiç durma.
iş kurmayı düşünürsen başlangıçta doları bozar kurarsın.iş rayına girmeye doğru btc kendine gelmiş olur.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
Aklı başında olan hiç kimse size inecek çıkacak, şöyle yap böyle yap diye bir öneride bulunmaz. Çünkü kimse bilmiyor ne olacağını. Aklı başında olanların bildikleri ise kimsenin bilmiyor olduğu sadece, zaten bu sebeple de bir şey söylemezler.

Söyleyenlere de çok prim vermeyin derim. Geçmiş olsun, düşündüğünüz gibi gerçekleşir her şey.

grafik analizi yapanlar genelde tutturuyor mu? benim bir arkadaş al-sat fln diyordu ama hiç dinlemedim dinleseydim 30.000 de olucaktı para hislerimle hareket ettim birde anlık sert düşüşlerde hep kerizlendim malesef kardan zarar ettim..

kerizlenmesem 2400$ den almıştım hiç satmasam 35 bin tl civarı param olucaktı ama dedim ya hep kerizlendim terse kaldım derken 2600 tl oldu anca.

şimdi al-satı bıraksam 15600 den aldım galiba en son tekrar 4900$ olursa parayı kurtarıyorum kara geçmem içinse 6000$ fln olması lazım al-satı becerebilsem keşke.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
Borsa kapanma haberleri var umarım su zamanda almamıssındır eger aldıysanda süreyi uzun tutmam lazım 1 sene gibi. Yakın zamanda btc düşeceği kanaatindeyim.

arkadaş troll mü? forumda yeniyim kimse hakkında fikrim yok

ne trolü oku: https://bitcointalksearch.org/topic/cindeki-bitcoin-piyasas-son-buluyor-peki-sonra-2194606
haftalardır ne konusuluyor keske arastırsaydın burdaki cogu kişiye güvenme herkez btc cıkar yükselecek der geçer ardını düşünmez en son çin 8 gün sonra borsaları kapatacaktı lakin 20 gün gibi süre tanıdı sanırım 1 aya kadar yavas yavas düşebilir dibleri görebilir. btc aldıysan al sat yapma beklemen daha iyi gibi. ytd

bu haberi biliyorum zatende 1 sene beklemek biraz abartılı olmadı mı? sonuçta para japonyaya fln kayıyor çin engellese ne olur artık. market hacmi %4,5 fln diye okudum en son çin'in japonya %50 olmuş.
full member
Activity: 154
Borsa kapanma haberleri var umarım su zamanda almamıssındır eger aldıysanda süreyi uzun tutmam lazım 1 sene gibi. Yakın zamanda btc düşeceği kanaatindeyim.

arkadaş troll mü? forumda yeniyim kimse hakkında fikrim yok

ne trolü oku: https://bitcointalksearch.org/topic/cindeki-bitcoin-piyasas-son-buluyor-peki-sonra-2194606
haftalardır ne konusuluyor keske arastırsaydın burdaki cogu kişiye güvenme herkez btc cıkar yükselecek der geçer ardını düşünmez en son çin 8 gün sonra borsaları kapatacaktı lakin 20 gün gibi süre tanıdı sanırım 1 aya kadar yavas yavas düşebilir dibleri görebilir. btc aldıysan al sat yapma beklemen daha iyi gibi. ytd
full member
Activity: 406
26bin de 20 bine düşmek hiç bir şey, arkadaşın dediği gibi ne profesyoneller batırdı paralar,

paranızın bir kısmını TL de tutun, yüzde 30-50 arasını BTC de tutun saklayın, 2-3 sene unutun o parayı, ben çıkacağını düşünüyorum, 2018 e kadar. AL - SAT yaparsanı ELİNİZE VERİRLER COİNLERİ. 2 sene beklersiniz, tam coin % 10 artar satarsanız ertesi gün  %200 yapar, arkasından bakarsınız. AL - SAT YAPMAYIN

son olarak.

AL-SAT YAPMAYIN
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Aklı başında olan hiç kimse size inecek çıkacak, şöyle yap böyle yap diye bir öneride bulunmaz. Çünkü kimse bilmiyor ne olacağını. Aklı başında olanların bildikleri ise kimsenin bilmiyor olduğu sadece, zaten bu sebeple de bir şey söylemezler.

Söyleyenlere de çok prim vermeyin derim. Geçmiş olsun, düşündüğünüz gibi gerçekleşir her şey.
sr. member
Activity: 518
Valla hocam helal paraymış ki erimemiş fazla . 26.000 den 20.000 e düşmüşsünüz. Ne profesyoneller bu dönemlerde  ne paralar eritti. Sabır ve zaman gerek .  Bol şans dileyebilirim size sadece, gönlünüze göre olsun.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Bende yaşadım bitcoin kısmında değil ama altcoinde yaşadım. Çok güzel kar yaptım zamanında çıkmayı bilmedigim için zarara uğradım bende. Altcoin olarak düşünürsen al sat kısa zamanda kesinlikle öyle düşünüyorum bazı altcoinler hariç. Bitcoin yönünden düşünürsek de uzun vade de düşünülmesi gerekiyor kesinlikle 1 yıl 2 yıl gibi benim düşüncem bu yönde.
Pages:
Jump to: