Pages:
Author

Topic: Beyler Bana Biraz Yardım Edin.. Edit MUTLU SON! (15 KASIM Editi) - page 4. (Read 3101 times)

full member
Activity: 1176
Merit: 159
Borsa kapanma haberleri var umarım su zamanda almamıssındır eger aldıysanda süreyi uzun tutmam lazım 1 sene gibi. Yakın zamanda btc düşeceği kanaatindeyim.

arkadaş troll mü? forumda yeniyim kimse hakkında fikrim yok
full member
Activity: 154
Merit: 100
Borsa kapanma haberleri var umarım su zamanda almamıssındır eger aldıysanda süreyi uzun tutmam lazım 1 sene gibi. Yakın zamanda btc düşeceği kanaatindeyim.
full member
Ben 2018'i görmeden çıkmayı düşünmüyorm.Çıkış fiyatım 10k$.Ama size tavsiye veremem zor bela kazandığınız paranız burada heba olabilir.Belkide balondur patlar,iner,düşer,biter.Bence en iyisimi paranızı çekip reel hayatta ticaret yapmanız.

15 bin ile 13200 den btc aldım 5 bin kaldı onlada alırsam artmasını bekleyeceğim hayırlısı artık..
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ben 2018'i görmeden çıkmayı düşünmüyorm.Çıkış fiyatım 10k$.Ama size tavsiye veremem zor bela kazandığınız paranız burada heba olabilir.Belkide balondur patlar,iner,düşer,biter.Bence en iyisimi paranızı çekip reel hayatta ticaret yapmanız.
full member
Forumda bir kaç konu var heyecan yapıp zararına satmayın diye bitcoinin düşüş dönemleri oluyor elbet ama uzun vadeli yükselişte olan bir coin geçen yıl 1 bitcoin 3000 tl civarındaydı şimdi bu fiyatının 4-5 katından işlem görüyor.

geçmişte 1000$ den 100$ yaptığıda olmuş ama. ayıca en son 4970$ den 2000$ birden düştü kısa sürede. 15600 den almıştım yok artık daha düşmez buradan artacak satma dedim kendi kendime hep satmadım zaten ama düştükçe düştü yine artar diye diye satmadım. keşke satsaydım geç kaldım. 2 gün öncede 3000$ altı geliyor fln diyorlardı burada dedim bari bu defa satıp düşükten fazla alayım dedim ama tam tersi oldu 3800$ yaptı ben aldıktan kısa süre sonrada düşmeye başladı zor bela zarar etmeden sattım yine..

tldeyim şuan artacak mı düşecek mi? uzamn arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum yorumları tutan kimler var?
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Forumda bir kaç konu var heyecan yapıp zararına satmayın diye bitcoinin düşüş dönemleri oluyor elbet ama uzun vadeli yükselişte olan bir coin geçen yıl 1 bitcoin 3000 tl civarındaydı şimdi bu fiyatının 4-5 katından işlem görüyor.
full member
asgari ücret ile it gibi çalışıp biriktirdim ve bu parayı biriktirebilmek için birçok şeyden vazgeçtim. robot gibi yaşadım adeta para biriktirebilmek için. elimdeki para 24 bin tl idi.. 24 bin ile bir iş kurma niyetindeyken bitcoinden biraz para kazanırım sandım.. neyse özetle al-sat yaparak segwit döneminde 26 bin yapabilsemde çıkmasını bilmediğim için şuan elimde 20 bin tl var  hem btc nin düşmesi hemde yanlış al-sat yüzünden zarardayım.

paramı geri kurtarırsam töbe bir daha uğraşmayacağım şuan full tldeyim alsam daha düşer mi hiç kestiremiyorum akıl danışabileceğim veya tahinleri genelde kimler var yardımcı olursanız sevinim ben alınca düşüyor satıncada artıyor denk getiremiyorum..

13 Ekim 2017 editi; elimdeki btcleri full 32.000 tlden sattım yani 7000 lira kar elde ettim inş herşey gönlümüzce olur.

2 Kasım 2017 editi; 6200 olunca tekrar girdim ve az önce düşmeye başlayınca risk almadım ve sattım 38970 tl den sattım yani yine 7000 lira kazandım çok mutluyum arkadaşlar allah yardımcımız olsun.. Cheesy

15 Kasım 2017 editi; Son edit. daha konuyu güncellemeyeceğim artık gerek görmüyorum. konuyu açarken çok üzgündüm çaresizdim ne yapacağımı bilmiyordum ama gördümki ben yine iyiyim forumda benden daha kötü durumda olan inlarlar varmış. neyse 22100 tl den full btc almıştım az önce full satıldı. 7300 den döneceğini düşünüyordum o nedenle garantici olduğum için sattım.

elimdeki 38970 tl ile 22100 den full btc aldım ve bugün 28450 den full sattım. 10k kadar bir kar var yine allah bereket versin.

yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler.
Pages:
Jump to: