Pages:
Author

Topic: Bibox Borsası - page 3. (Read 1065 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
June 01, 2018, 09:25:39 AM
Boğa sezonunda müthiş hype ların olacağını düşündüğüm bir borsa bir diğeri de kucoin, zamanında çıkmayı unutmamak lazım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
May 29, 2018, 06:41:19 PM
Bende bir ara incelemiştim borsayı sonradan pek kafama yatmadı kullanmıyorum. Polonun kyc olayından sonra şimdilik en iyi borsa binance gözümde ama hiç biri babamızın oğlu değil, dikkat etmek lazım
sr. member
Activity: 448
May 29, 2018, 06:39:00 PM
Borsalarinda islem yapmasamda coinlerini alabilirim. Sakız parasıymış şuanda. Belli mi olur bnb coin gibi 5-10x yapabilir. Keşke dememek için ucuz coinlere genelde 100 usd atıyorum.
sr. member
Activity: 420
May 29, 2018, 06:33:29 PM
Evet inceledigimde binance a ben de benzettim ama binance gibi olabilmesi sadece görüntüden ibaret degil daha cok fırın ekmek yemesi lazım bir de yeni birseye o kadar alısık olmadıgımızdan biraz zaman alacaktır
member
Activity: 756
Merit: 16
May 29, 2018, 06:31:12 PM
Bibox geçende kullandığım bir borsa benim hoşuma gitti ancak ne kadar güvenilir orasını bilemem. Yani işlemleri falan çok hızlı bir şekilde yapmak mümkün.  Güvenmeyenler hiç kullanmasın bana göre.
full member
Activity: 336
Merit: 111
May 29, 2018, 04:54:08 PM
Bence direkt atlamamak lazım piyasada zaten güzel borsalar bir elin bes parmagını gecmez önce biraz daha yaygınlasması lazım diye düşünüyorum binance gibi bir borsa varken simdilik maceraya hic gerek yok bence
full member
Activity: 1019
Merit: 146
May 29, 2018, 04:20:23 PM
hocam paylaşım için teşekkürler. takibe alalım ama belli bir süre beklemek te fayda var. aynı şekilde kucoin e de daldık. geçen bir arkadaş açmış başlık hafriyat döküm yeri yazmış. onlarda binance yi taklit ediyordu. şimdi çok hacim yok. belli süre kenarda bekleyip bakmak ta fayda var.
biboxa şöyle bir bakınca daha az proje var kucoine göre listerinde ve işlem hacmi olarak bix işlemlerini saymadığımızda bile kucoinden 2 katın üzerinde fazla bir hacmi var.avantajlarına gelirsek kesinlikle bibox daha avantajlı.
member
Activity: 86
Merit: 10
May 29, 2018, 03:46:28 PM
tabiki yeni açılan borsalar iyi borsaları taklit etmek zorunda kalıyorlar veya bir benzerini yapıyorlar. bibox utakip ediyorum ilerde iyi bir yere gelebilir ama şuan zor. bıx diye kendi tokenide var ama her yeni çıkan borsa kendini tanıtmak için uzun süre gerekiyor. bunlarında daha uzun bir yolu var.
member
Activity: 210
Merit: 10
May 29, 2018, 02:15:53 PM
bana kalırsa bu borsadan pek bir şey olmaz diye düşünüyorum, en güzeli büyük hacimli borsalara yönelmek
full member
Activity: 280
Merit: 102
May 29, 2018, 01:55:54 PM
valla bana değişik bir borsa gibi geldi, şu son bir senede öyle çok borsa açıldı ki inanın kimse yetişemiyor bu hıza bana kalırsa her borsaya girmemek lazım diye düşünüyorum
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 29, 2018, 12:20:46 PM
hocam paylaşım için teşekkürler. takibe alalım ama belli bir süre beklemek te fayda var. aynı şekilde kucoin e de daldık. geçen bir arkadaş açmış başlık hafriyat döküm yeri yazmış. onlarda binance yi taklit ediyordu. şimdi çok hacim yok. belli süre kenarda bekleyip bakmak ta fayda var.
jr. member
May 29, 2018, 11:29:29 AM
Borsa coinleri genel olarak değer kazanıyor. Ben projelerinden dolayı bnb'nin büyük kısmını uzun vade tutmaya karar verdim.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
May 29, 2018, 10:55:42 AM
Borsa coinleri son zamanlarda çok popüler olmaya başladı biboxta onlardan biri, çin menşeili bir borsa ve çin projelerini kısa sürede listeliyorlar.
Ama borsa tokenleri gitgide çoğalmaya başladı özelikle bnb den sonra.biox,huobi,upbit vs.borsa tokenleri çıktı.ileride fiyatı nasıl olur bilemiyorum ama girmeyi düşünmüyorum
full member
May 29, 2018, 10:50:53 AM
borsa hacim olarak poloniex-bittrex gibi isimli köklü borsalarrın hacimleri aşar oldu zaman zamanda kendine ilk 10 içinde yer buluyor bu şekilde tokeninde değerleneceğini düşünüyorum giderek.
jr. member
May 17, 2018, 12:17:10 PM
Hangi borsanın ne zaman yıldızının parlayacağı belli olmaz. Bibox da popüler sayılan coin/tokenları listeliyor.
full member
May 17, 2018, 11:53:34 AM
bix bugün kararsız piyasaya rağmen çok çok güzel değerler alıyor.bakalım açık satış emrime gelmesine az kaldı takipteyim.
edit : tam emri geri alacaktım ki alamdan evvel https://www.youtube.com/watch?v=UceaB4D0jpo şu şarkıyı bir açayım dedim emir fiyatımı bile geçti birden Sad
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
May 12, 2018, 11:14:08 AM
Kucoin de aynı olayları gördük binance den sonra yıldızlarını parlatmaya çalıştılar etrafta çok iyi duyurmayı başardılar isimlerini hatta bir ara kendi coinleri kcs çok iyi bir çıkış yakaladı ama sonuç iyi olmadı binancenin yanında esamesi okunmadı, binance popülerliği uzun zaman daha kimseye kaptırmaz diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
May 12, 2018, 10:04:17 AM
Kucoınden cok daha ıyı paylar verıyorlar dıye bılıyorum kullanıcılarına kardan, hacım olarak da kucoını gecmıs durumda, bır sonrakı kcs-kucoın yukselısının benzerını bıbox ıle coını yapabılırler dıye dusunuyorum.
full member
May 12, 2018, 09:40:27 AM
öneride bulunmak amacı ile değil fikir vermek amacı ile yazıyorum tekrar.borsa ilk açıldığı zamanlar forumda görerek girdim.o zamanlar bnb-kcs patlama yaparken borsa tokenlerine ilgim artıyordu.yeni açıldığı zamanlar işlemlerde bir aksaklık oluyordu ether yatırımda sadece o zamanda sadece etherde kaynaklı bir yavaşlıktı bu.destek ekibi ilgili.sadece olumsuz söyleyebileceğim ilk zamanlar bix/eth- bix/btc fiyatları arasında 10centi açan fiyat farkı oluyordu iyi kullanırsan müthiş bir şey bu ama oda bir kaç gün içerisinde toparlandı.işlem hacmi sağlıklı bir şekilde yükseldi ve piyasanın çöküşünde dahi yukarı yönlü olmayı başardı.şimdi binance kucoin çakması bir arayüz olabilir fakat unutmamalı bugün yüzlerce aynı modelin farklı varyasyon ekran kartları olsa da hepsi farklı şeyi vaat ediyor daha iyini.bixin ve biboxun sunduklarına gelecek olursak alt kısımda devam ediyorum.

bibox borsası bix tokeni ile
1.borsada düzenlelen icolara katılım yapılabiliyor daha önce deneme amacıyla aware projesine katıldım hiç bir sorun yaşamadım.
2.usdt harici olarak btc ve eth için dai ikili işlemleri desteklenmekte.(bilmeyenler için tether gibi 1 dolara sabit bir token)
3.bix token tutanlar ve hesabından işlem yapanlar aktif olarak kardan pay alıyor.( yakın dönemde eklenen bir hizmet)
4.btc-eth-eos için margin trade özelliği bulunmakta (teminat gösterip sahip olunan bakiye üstü işlemler yapma diyebiliriz.zarar durumunda teminat tutarına kadar işlem devam eder)
5.CunBi Bao ile mevduat hesabı sundular bir kaç proje için.holdcular için çok güzel bir işlem.örnek 83 kişi 30 günlük süre boyunca 9.00% faizle 100 btc kilitledi.yeni gelen bir şey idi tekrarlanır mı bilmiyorum.
6.bix token 6 proje ile ikili işlemlere başladı.(çok taze geldi bu)
7.klasik borsa ödül programları ve oylama ile proje eklemeler de bulunmakta.
bu özellikleriyle bixin göz ardı edilmemesi gerektiğini ve ileride çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum.özellikle hacimsizken kcs token ne olduğu anlaşılmadan aşırı fiyatlanma ile yukarı tırmanıp şuan zar zor tutunurken bix token bana göre daha değerli olmalıdır.kişisel görüşümdür ytd.deneme maksadı ile girdiğim bir borsa idi gerçekten ilgi çekici ve gerçekten başarılı olacaklarına inanıyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 101
May 12, 2018, 07:08:39 AM
Hocam paylaşım için teşekkürler ama çok adı sanı bilinen bir proje değil, dikkat etmek gerekiyor bu tip token lara ve projelere yatırım yaparken, yani insanın gözünü dört açması gerekiyor
Pages:
Jump to: