Pages:
Author

Topic: Bibox Borsası - page 5. (Read 1065 times)

full member
Activity: 1019
Merit: 146
January 18, 2018, 07:56:27 AM
eth geç geçiyor biraz sorun olabiliyor ama bununla ilgili kucoin borsası da uyarı verdi işlemler uzayabilir eth kaynaklı şeklinde.daha önce litecoin ve bitcoin çektim eth harici ethda hızlı geldi fakat bitcoin beklediğimden hızlı yarım saat dolmadan hesabıma ulaştı.bibox tokenden cidden güzel karlar yakaladım başlığı açan arkadaşa teşekkürler.tekrar bixe girmek için fırsat kolluyorum açıkça.
full member
Activity: 616
Merit: 108
January 18, 2018, 07:25:32 AM
Bende üye oldum, sürpriz coinler çıkarsa işlem yapabilirim. Zaten şifreler için farklı bir algoritmam var ne olu ne olmaz diye bu borsada apayrı bir şifre verdim.
member
Activity: 164
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
January 15, 2018, 02:44:41 PM
hızla coin gibi borsa açılmaya başladı umarın kaliteli düşürmez arttırırlar
member
Activity: 448
January 14, 2018, 08:06:13 PM
iyi bir borsa gibi gözüküyor belki buda kucoin ve binance gibi hacimleri yüksek olur ileride ama şuan kullanmıorum çünkü kullandığım borsalar yetiyor.
full member
January 14, 2018, 06:33:04 PM
Bende daha önce bitclave almak için gönderdim ethereum buraya bir problem yaşamadım şimdi de aware diye bir şey aldım qtum tabanlı aşağı yukarı ico fiyatında borsaya çıkmış sanırım.
8 cente satıldı 10 centten elden çıkardım hemen doğru olanı yapmışım.
member
Activity: 243
January 14, 2018, 06:00:59 PM
Bende daha önce bitclave almak için gönderdim ethereum buraya bir problem yaşamadım şimdi de aware diye bir şey aldım qtum tabanlı aşağı yukarı ico fiyatında borsaya çıkmış sanırım.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
January 14, 2018, 05:58:25 PM
Biboxtaki Show ve Mot adlı iki altcoin geçenlerde OKEx borsasına girdi. Girdikten 1 gün sonra bibox hiç haber vermeden sistem yükseltme yaptı ve yaklaşık 2 gün kapalı kaldı. Bu durum bahsettiğim altcoinlerin dump yemesine sebep oldu.

Arayüz olarak binance borsasının neredeyse aynısı. Ancak bibox oldukça seri çalışıyor.

Eth gönderen oldu mu denmiş. Evet ben başarılı şekilde ETH deposit yaptım.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
January 14, 2018, 04:26:52 PM
2 saat oldu butun onayları almasına ragmen hesabımda bekliyor bile gozukmuyor gonderdiğim eth ler.
denemk için onceden kucuk bir miktar yollasaydım keşke.
para yatrıan oldu mu buraya hiç?

Hesabına geçti mi yatırdığın eth ?
full member
Activity: 350
Merit: 102
January 12, 2018, 07:23:09 AM
e tabi bu borsanin islem hacmini artirmak icin elinden geleni yapmasi kadar dogal bir sey yok. henuz ram rayina oturmadi hersey. binance in yolundan ilerliyorlar zamanla hersey stabillesir.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
January 12, 2018, 07:21:35 AM
2 saat oldu butun onayları almasına ragmen hesabımda bekliyor bile gozukmuyor gonderdiğim eth ler.
denemk için onceden kucuk bir miktar yollasaydım keşke.
para yatrıan oldu mu buraya hiç?
full member
January 09, 2018, 10:08:59 AM
inanılmaz bir biz işlem hacmi var siteye göre.nedeni gün içerisinde bix/btc ve bix/eth fiyatlarında 30 cente kadar fiyat farkı çıkabiliyor %90 btc daha yüksek fiyatta oluyor.bu durumda bixlerini btc ile bozup millet eth ile tekrar alıp miktar arttırma derdinde.buda eth/btc fiyatını inanılmaz etkiliyor şuan 1320dolardan işlem görüyor 100-150 dolar daha değerli eth burda Wink
sr. member
January 09, 2018, 09:57:50 AM

tesekkurler.
insan bir ana sayfasına filan koyar herkes sorup duruyor.
şu durumda bu koini almayı dusunmem.
binance coin aylarca 2 dolarda kaldı milyar dolar hacmi varken.bibox 150 milyon dolar hacimle şimdiden olmuş 2,5 dolar.
hacminin cok artması gerekli,bix/trading pairlerinde saglam hacim olması gerekli ki koin kullanımı artsın.
binance tekrardan uyelik alımlarınada başladı bu da yollarına taş koyacaktır.
sanırım altcoin hypeından etkilenip uctu bir anda uzun sure buralarda takılacaktır eger ekstrem bir durum olmazsa.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
full member
January 09, 2018, 09:48:10 AM
Vay arkadaş bu biboxu ilk duyuran benim ref linki falan vermedim adam twitterda bibox refi topluyor beni ilk sıraya çıkartın diyor ne işe yarıyor onu da bilmiyorum ya ref Smiley

bibox hakkında bilgiye ulaşabilen var mı?
ne işe yarar bu token.komisyon indirmimi,komisyon paylaşımı mı,trading pairler için mi?
heryere baktım bir satır bilgi bulamadım.

Önceki sayfalarda yazdım hocam aynı bnbde olduğu gibi %50 indirimle fee ödüyorsunuz.
aware icosu vardı bibox ile katılım yapılabiliyordu ether dışında bibox fiyatı 0.07 centken eth fiyatı 0.08 centti.ayrıca yapılan işlemler dışında hesapta bulunduğunda diğer işllmerin feelerinide kısıyor yanlış anlamadıysam.örnek olarak kucoinde ltcden 0.1 işlem ücreti keserken biboxtan 0.005 kesti.
sr. member
January 09, 2018, 09:45:53 AM
Vay arkadaş bu biboxu ilk duyuran benim ref linki falan vermedim adam twitterda bibox refi topluyor beni ilk sıraya çıkartın diyor ne işe yarıyor onu da bilmiyorum ya ref Smiley

ne işe yarar bu token.komisyon indirmimi,komisyon paylaşımı mı,trading pairler için mi?

Önceki sayfalarda yazdım hocam aynı bnbde olduğu gibi %50 indirimle fee ödüyorsunuz.

hocam nerede okudunuz?bir link verebilir misiniz.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
January 09, 2018, 09:38:29 AM

jr. member
Activity: 462
Merit: 4
January 09, 2018, 09:23:59 AM
Binance ve Kucoin'e çok benziyolar girişte direk orayamı girdim diye bakıyosun her şey aynı nerdeyse.
sr. member
January 09, 2018, 09:19:51 AM
member
Activity: 522
Merit: 13
January 09, 2018, 08:43:06 AM
ya büyük borsalarda al unut yapacağız ya da böyle yeni açılan borsalara girip bizi üzmeyecek rakamlarla bir şeyler deneyeceğiz. ya da ikisini birden.

batar mı batar ama batmazsa aldığımız riskin hakkını verir.

ytd.
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
January 08, 2018, 03:01:33 AM
yahu ne scami.mantıklı düşünün biraz.adamlar 150 milyon dolar hacime ulaştı 10 günde.
hiçbir borsa yeni uye kabul etmiyor her geçen gün yüzbinlerce insan kriptoyu duyuyor girmek istiyor,bunları kucoin bibox filan toplayacak işte.
altın yumurtlayan tavuk kesilir mi üstelik şu donemde.1-2 aya bunlarda 1 milyar dolar hacime ulaşır kafadan.

inanılmaz katılıyorum buna hatta belirtmiştim bende.yeni borsalara ihtiyaç var ve bunu benzer altyapı kullanan kullanımı kolay borsalar çalacak bu payları.bir miktar yatrıdım etherin yavaşlığındanda sorun oldu ama tlegramde hemen destek dönüp işlemleri tek tek kontrol ettiler.sonra yatırdığımı hemen geri çektim hiç sorun yaşamadım.ve 8 saatte hardcapa ulaşan aware tokenin ico satıcılarındandı bugün yeni cag token listelenecek bitclavee gibi güzel bir proje sadece burada şuan demem o ki bu hızla gider ise bix tokende güzel bir değere ulaşacaktır Cheesy

her 2 yoruma da kesinlikle katılıyorum
Pages:
Jump to: