Pages:
Author

Topic: Bibox Borsası - page 7. (Read 1065 times)

full member
Activity: 1019
Merit: 146
January 05, 2018, 12:17:38 PM
Bunlara güvenip işlem yapmak ya hep ya hiç gibi birşey bana göre. Kendinizi üzmeyecek bir pay ile girin derim sonradan pişman olabilirsiniz.
başarısızlığa uğramamış her proje başarılıdır.ortada çalışan bir borsa büyüyen bir hacim ve anlaşmalar,icolar vs vs var.tabi ki güven ap ayrı bir konu Cheesy
member
Activity: 182
Merit: 11
January 05, 2018, 12:01:03 PM
Bunlara güvenip işlem yapmak ya hep ya hiç gibi birşey bana göre. Kendinizi üzmeyecek bir pay ile girin derim sonradan pişman olabilirsiniz.
full member
January 05, 2018, 11:35:07 AM
40milyon dolarlık hacimli borsa hadi diyelim olsun içerde 100 milyon dolarlık coin adam bunu vurgun yapacağına çalışan sistemini çalıştırıp işlm ücretleri ile borsa büydük çe çok daha fazlasını çıkarırır.ha risk yok mu sanal paralarla ilgili tüm işlemler her şey risk.
yaklaşık 6 saattir gönderimimi hesaba yansımasını bekliyorum işlem hacmi 100milyon doları aştı şuan katılımcı olduğu ico ile birlikte sistem birden kaldırmadı afalladılar heralde diye umuyorum aksaklıklar olabilir arada tabi ki dimi arkadaşlar yoksa paracıklarım gitmiş olamaz Cheesy
beni kendimle çeliştirip yalancı çıkarmaya çalışıyorlar :d neyse ödemem yansıdı ve cevap aldım.sistemin kasması vsvs sorun yok yeni başlangıçlarda bu tip ufak sorunlar olabilir.girin borsaya demiyorum tabi ki ama hem cevap aldım hemde yatırımım tamamlandı.kullanıma başlıyorum ufaktan olumlu ve olumsuz yönleri paylaşacağım.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
January 05, 2018, 11:31:04 AM
ilk defa duyuyorum tokenleri ico ile mi satmışlar? Çin'den biraz uzak durmak lazım heran kapatılabilir çoğu borsa. Ben yerinizde olsam pek güvenmezdim
full member
January 05, 2018, 11:25:39 AM
40milyon dolarlık hacimli borsa hadi diyelim olsun içerde 100 milyon dolarlık coin adam bunu vurgun yapacağına çalışan sistemini çalıştırıp işlm ücretleri ile borsa büydük çe çok daha fazlasını çıkarırır.ha risk yok mu sanal paralarla ilgili tüm işlemler her şey risk.
yaklaşık 6 saattir gönderimimi hesaba yansımasını bekliyorum işlem hacmi 100milyon doları aştı şuan katılımcı olduğu ico ile birlikte sistem birden kaldırmadı afalladılar heralde diye umuyorum aksaklıklar olabilir arada tabi ki dimi arkadaşlar yoksa paracıklarım gitmiş olamaz Cheesy
full member
January 05, 2018, 09:56:53 AM
Uyelik aktive mailini hala alamadim bu sebeple arkadasimin hesabindan heyecan icin 1 eth yatirim yaptim ne olacagi belli olmaz.awr diye bir tokenin icosu olacakti bugun baslamis site icin ayrilan limitler tukendi neredeyse.

Vay arkadaş ben bu icoyu görmemiştim görseydim katılırdım. Qtum tabanlı projeymiş iş yapar kesinlikle Cybermiles, Genaro gibi coinlerle partnerlikleri varmış.
bibox için gönderdiğim miktarı projeye bakınca buraya girmeye karar verdim.nedeni icolara daha önce katılmamış olmam ve kolay olandan başmak amacı ile :p
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
January 05, 2018, 07:58:07 AM
Uyelik aktive mailini hala alamadim bu sebeple arkadasimin hesabindan heyecan icin 1 eth yatirim yaptim ne olacagi belli olmaz.awr diye bir tokenin icosu olacakti bugun baslamis site icin ayrilan limitler tukendi neredeyse.

Vay arkadaş ben bu icoyu görmemiştim görseydim katılırdım. Qtum tabanlı projeymiş iş yapar kesinlikle Cybermiles, Genaro gibi coinlerle partnerlikleri varmış.
full member
Activity: 266
Merit: 148
January 05, 2018, 05:34:24 AM
Bu tür borsaları önerirken veya haber yaparken dikkat edin bence, taklit diye kendiniz söylemişsiniz zaten, paranız bi anda buhar olur uçar gider. Çoğu zaman analiz yapıp risk almakla sallayıp risk almayı karıştırıyoruz. Bu tür borsalar belki daha iti fırsatlar verir ama temkinli olmak her zaman iidir.
full member
January 05, 2018, 03:14:00 AM
full member
January 05, 2018, 03:12:49 AM
Bu ara borsa dex platformu coinleri artmaya başladı ama halen favori waves. Ve peşinden gelen openax var daha bibox ve diğerleri o noktaya gelene kadar uzun zaman geçer.
token olarak bakarsak bnb ve kcs kosuyor resmen bixdende bir harsket bekliyorum.cikis performans olarak bakarsak wawesten ve oaxdan cok daha iyi getiri sagladi  bnb ve kcs.artik amac ve yapidan ziyade ne kadsr kar birakir ne kadsr supriz yapar altlara dondu tokenler.iddaa piyasasi oldu artik.fiyat olarsk baktigin oax ve kar getirisi olarak wawsi geciyorlar bu durumda o nokta coktan asildi.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
January 04, 2018, 02:06:25 PM
Tanınmamış, yeni borsalardan uzak durmanızı tavsiye ederim arkadaşlar. Bit-z ile geçen gün sorun yaşadım mesela. BTX almak için girmiştim. Aldım transfer etmek için emir girdim. Göndermeleri, bir sürü mail ve şikayetten sonra 2 gün felan sürdü. Çin'in yeni olan borsalarından kaçın. Adamlar bana BTX'den para kazanmak istermisiniz diye mail atıyorlar. Kendilerinde kalacak ve airdrop alacaklar.  Smiley Smiley Smiley

Gülermisin ağlarmısın...
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 04, 2018, 01:59:23 PM
Bu nasil is ya adamlar resmen kopyalamis binanceyi Smiley adamlar biraz ugrasmamis bile, tokenin ozellikleri ne olacakmis? ref falan varmi ?
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
January 04, 2018, 01:21:44 PM
Bu ara borsa dex platformu coinleri artmaya başladı ama halen favori waves. Ve peşinden gelen openax var daha bibox ve diğerleri o noktaya gelene kadar uzun zaman geçer.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
January 04, 2018, 12:46:02 PM
bitclave imzasına girmiştim tokenleri gönderdiler başka borsa yokmuş gibi bu borsaya girmişler, hayret birşey böyle saçma sapan borsaları nereden buluyorlar bilmiyorum. Telegramda baska buyuk borsaya girmeyecekmisiniz dedim yakında yobite girerler dedi birisi  Grin , dedim yobiti bile aratıyorlar
full member
January 04, 2018, 11:27:59 AM
dikkatimi çekti ve üye olayım azıcık bix alayım dedim fakat onay maili bir türlü gelmedi Cheesy
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
January 04, 2018, 11:26:03 AM
gecenlerde uye olmaya kalkmıştım.connection problem diyip durdu iki uc kere form doldurtup hemde.
amaan diyip kapattım.bence iş yapablir 2018 de.manyakça bir buyume var cunku.binance gunde 30 kere çökerken illa bunlarda pastadan pay alacaktır.
full member
Activity: 532
Merit: 151
January 04, 2018, 11:22:25 AM
Çıkardıkları tokenin market capı 100milyon dolardan fazla ama borsanın günlük hacmi 40m sanırım büyük miktarı kendi ellerinde. BNB gibi olurmu , sanmıyorum
full member
January 04, 2018, 11:16:23 AM
full member
Activity: 504
Merit: 103
January 04, 2018, 11:07:03 AM
arkadaşlarında dediği gibi pılı pırtıyı toplayıp paralarla kaçma olanakları yüksek gibime geliyor risk fazla o riske girmeyi gözün yiyorsa gir tabi ama Smiley
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
January 03, 2018, 06:43:26 PM
böyle şeylere gelmemek gerek binance dışında bu tarz borsalar güvenilir değil.

Mantığa bak. Araştırdın mı nereden biliyorsun güvenilir ya da değil. Bu kafaya uyup 2 ay önce Kucoin borsasına girmeseydim Kcs'de 15x RedPulse'de 8x'i yapmamış olacaktım.
Pages:
Jump to: