Pages:
Author

Topic: Binance borsasının paramı günlerdir gasp ediyor oluşu ! - page 2. (Read 961 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
Yani kısaca biz paramızı çekemiyoruz. Zaten, yetişmezse bakımdan sonra tamamlanacaktır diye bir açıklama vardı sanki. Gerçi bakımdan sonra gönderdikten sonra benim de bir işime yaramıyor. Paşa paşa bekleyeceğim artık.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bir duyuru yayınlamış Binance. Sabaha karşı bakım çalışması başlatacaklarmış. 8 saat sonra da yatırma-çekme işlemleri açılacakmış. Bence daha da fazla sürebilir. Yarın baya hareketli bir gün olacak gibi görünüyor. Bitcoin de şu anda düşüşe geçmiş. Bakalım çekimler açıldıktan sonra neler olacak!
copper member
Activity: 196
Merit: 1
geçmiş olsun hocam, merkezi borsaların sıkıntılarından biri de bu maalesef. cz denen çekik parayı toplayıp marsa gitse biz onun funds are safu videolarına bakıp avunacağız.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Senin 10$ ını binance ne yapsın bide böyle tipler var 50$ yatırırlar ortalıgı yıkarlar bu tiplere mıymıntı diyoruz.

Millete laf sokmak için yan hesap açanlara da biz hadi oradan diyoruz...

Ama bu mıymıntı adamlarda çok memlekette.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Yaptığı şey ciddi manada prestij kaybına neden oldu bana kalırsa. İnsanları mağdur etmenin ne anlamı var ? Senin güvenlik sorunların yüzünden yaşanan bir hacklenme olayının bedelini kullanıcılar ödemek zorunda mı ? Yani insanlar şu süreçte ihtiyacı olsa bile FİAT paraya geçemeyecek Binance yüzünden peki mağduriyet yaşayanların zararını karşılayacak mı ? İnsanların varlıklarını çekmesini dondurmanın sonuçları iyi olmaz hacim kaybedecektir.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
yarin acilacagini okumustum twitter hesaplarindaydi galiba. 15 mayis ödeme ve cekim islemlerini tekrar aktif edecegiz diye... yabanci forumlarda da dönüyor. türkce forumda o kadar binance konusu var ki, hangisine bakip hangisinden bilgi alabilecegimizi bilmedigimiz icin: gecen gün birisine yazmistim bu haberi aslinda...
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Büyük bölümü asyada topraklarımız.Hele bir yarın olsun bakalım.Yine bir süpriz yapıp açmayabilirler.O zaman iyi okuruz bunlara.İyice prim kaybederler açmazlarsa.Bir haftada bir şeyi halledemedilerse sıkıntı.
member
Activity: 630
Merit: 37
öyle bir açıklama yaptılar ki adamlar asya için açılmayacak sadece avrupa için açılacak diye şimdi bu adamlar bizim ülkeyi asya olarak mı görüyorlar yoksa avrupa olarak mı görüyorlar arkadaş Cheesy
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Yarın kısmi açlacak.Asya bölgesini açmayacaklar.Bir tek avrupayı açacaklar diye duyuru yapmışlardı.Biz ortadayız.Açarlar mı açmazlar mı bilmiyorum ama yarın boraz bozdurmam lazım.Bekleyip göreceğiz.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Yarın açılacak diye biliyorum ben, umarım yarın açılınca bir yığılma durumu olmaz binance da, ki sanmıyorum çünkü BNB nin de fiyatı baya bir arttı, bu insanların binance a güveninin daha devam edeceğini gösteriyor
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Ya abi bir süre verseler insanlar ona göre bir şekilde yolunu bulur ve işini halleder, ne bileyim eş dosttan para bulur ya da artı hesaptan para çeker ama bakıyorsun hiç cevap yok, ne zaman işlemler açılır diye soruyorsun belli değil, adamlar saçma sapan sebeplerle sistemi kafalarına göre kapatsalar da br şey diyemiyoruz çünkü Merkezi bir borsa, yani ipler onların elinde, yani herşey onların kontrolünde. Aç diyorlar açıyoruz kapat diyorlar kapatıyoruz. Sonra da malımız mülkümüz var sanıyoruz.. Geçiniz abi Binance açılsın varya durursam.....
member
2 hafta sürebileceği konusunda söylentiler var ben artık umudumu kestim anasını satayım o para yokmuş gibi hareket ediyorum artık
member
Activity: 1106
Merit: 25
Epey zamandır bende girmiyorum binanceye bugün girdim ve 2fa yi değiştirdim. Deposit ve withdraw hepsi kapalı neredeyse 1 hafta oldu umarım bir an önce açılır.
member
konu aslında güven değil yatırımcı olsak zaten borsada al satımızı yaptıktan sonra kişisel cüzdanlarımıza çeker sorunsuz bir biçimde işimize bakarız fakat trade yapan insanlar sürekli al sat yapan insanlar mecburen paralarını borsada bulundurmak zorundalar bunun başka bir alternatifi yok maalesef
binance piyasanın en hacimli borsası orası aşikar insanlara aşıladığı güven ve kaliteden de dolayı çoğu insan ben de dahil olmak üzere yatırımların çoğunu buraya aktararak işlem yapıyoruz birden bire biz hack yaşadık tüm paralarınıza suspend ne kadar mantıklı ne kadar gerekli ben bu adamlara yaptığım her işlem için fee ödüyormuyum ödüyorum al sat yaparken yatırıp çekerken her işlemde benden aldıkları parayı ne karşılığı alıyorlar ? hack yaşandıysa zararı sike sike karşılamak zorundalar ceplerinden banane kardeşim hacklendiyseler onların sorunu müşteriyi mağdur etmek ne kadar profesyonelce bir davranıştır bunu sorgularım ben cüzdanlar açıldığı anda zaten tüm varlılarımı çekeceğim bnb lerini de götlerine soksunlar şu saatten sonra benim için bu çekik gözlü cz piçinin borsası bitmiştir ve şuna adım gibi eminim benim gibi düşünen binlerce müşterilerini kaybedecekler.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
olayi okudum da pek önemsemedim (ki hale benim icin cok önemli degil)... ama simdi binance borsasinda herseyin "suspend" oldugunu görünce tuhaf gözüküyor, evet... ama coinlarin borsalarda her zaman riskli oldugu burada yillardir yazilip ciziliyor, bu riski alamayan veya almak istemeyenler cüzdanlarinda tutacaklar, yapacak birsey yok.

benim sadece BNB ve MATIC'lerim binance borsasinda... Simdi MATIC'leri de verdim gitti, sadece BNB kaldi.
member
full member
Activity: 602
Merit: 100
Whale alert diye bir twitter hesabı var yüksek miktarlı coin hareketlenmelerini tweet olarak geçiyor, piyasada yaşanan alengirli oyunlarda bu hesabı mutlaka takip edip buna göre pozisyon almalıyız.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Bu hack olayının arkasında bile bunların parmağı olabilir, balinalarla anlaşıp piyasanın ırzına geçiyorlar gibi geliyor bana. Borsalara hiç bir zaman için güvenmeyin uzun vadeli yatırımlarda mutlaka güvenli bir saklama yöntemi seçin...
member
Activity: 269
Merit: 20
Evet yaşadıkları hack sonrası yaklaşık 1 hafta boyunca withdrawal kapalı kaldı bu kadar uzaması anlamsız bir durum ancak öyle sanıyorumki sistemlerindeki açıkları tamir etmek için güvenlik nedeniyle önlem olarak kapalı tutma kararı aldılar diye düşünüyorum
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Binance hep hack yiyor ama bunu o veya bu şekilde göğüsleyebiliyor. Şu an pozisyonunuz ne bilmiyorum ama zorunlu holdtan dolayı kara geçiyorsunuz gibi görünüyor.
Pages:
Jump to: