Pages:
Author

Topic: Binance borsasının paramı günlerdir gasp ediyor oluşu ! - page 4. (Read 961 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
yapacak bir şey yok maalesef hocam. komple paralar çalınsaydı ve borsa kapansaydı diye düşünmekten ziyade ya şayet sadece sizin hesabınıza böyle bir sıkıntı verseydi ne olacaktı? şu an en azından 1 hafta gibi bir süre içinde durumun düzeleceğini biliyoruz. her an ters köşe yapacak saçma bir piyasa. geçmiş olsun.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
ağlama yeri burası değil

ağlamak ne alaka zeka geriliği mi yaşıyorsun bilader götünle mi okuyorsun yazdıklarımı sikik bir borsanın sikik sorunlarını bizden çıkardığını yazmışım senin gibi sikik bir orospu çocuğu da gelip sikik sikik konuşuyor sikik yaşam formu seni

lol sen bukadar küfür ediyormuydun
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Haftaya açacaklarını söylemişler de heralde açarlar 3-5 gün sonra.Benimde ödemelerim var.Bir hafta uzatmaları neyse artık sabredeceğiz.Umarım daha fazla uzatmazlar.Binance'ni çekim ve depozito kapatması kendisine de yaramaz.Kısa zamanda açacaklarını tahmin ediyorum.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Burası piyasa güzelleme yeri değil iyiyi de kötüyü de yazacağız elbette. Öncelikle üzüldüm zor durumda kalmanıza ama bu yaşanan durum ne kadar dikkat edersek edelim kaçınılmaz aslında. Çekecek olursunuz düşer ralliye başlar çekim onaylanmaz yanlış adreslere gönderilir vs. Umarım zararsız biçimde kısa vadede sorununuzu halledersiniz. En azından yatırımınız sağlamda.
member
Activity: 630
Merit: 37
Dostum beni yanlış anlama ama senin gibi bilgili ve tecrübeli bir yatırımcının neden parasının büyük bir kısmını tek bir borsada tuttuğunu anlamış değilim. Tüm yatırımını orada tutmak doğru olmadığı için başka alanlarda da yatırımın bulunduğunu görmek güzel fakat paranın büyük bir kısmını tek bir alanda neden tuttuğunu tam olarak anlayamadım. Binance şu son olaylardan sonra biraz zaman istiyor toparlamak için ve bu zaman aralığında da kullanıcılar çok zor şeyler ile karşı karşıya kalacak gibi görünüyor. Maalesef sabır etmekten ve yeni açıklamaları beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

yok hocam neden yanlış anlayayım yorumunuz için öncelikle teşekkür ediyorum ben oldukça uzun süredir bnb ve qkc alıyorum bnb aldığımdan dolayı yatırımımın oldukça büyük bir kısmı binance borsasında aynı zamanda anlık al satlar yaptığım için de hacimli bir borsa. paramın tamamı elbette binance  borsasında değil fakat düzenli aralıklarla artan tokenleri usdt ye geçtiğimden dolayı dolarda olan paramı çekip ödemelerimi yapıyordum fakat bu son yaşanan olay işlerimi sekteye uğrattı mecburen diğer borsadaki varlıklarımı bozdurmak zorunda kaldım . bir borsada para tutmak elbette güvenli değil risklerin herkes farkında fakat al sat yapan biri mecbur ister istemez borsada para tutuyor zira bnb de adam gibi düzgün bir borsa olarak binance borsasında olduğundan dolayı. bir hack olayı yaşanmış olabilir fakat müşterilerini mağdur ederek bu olayı çözmeye çalışmak ne kadar doğru bence bu olayın ardından binance borsasının yükseliş devri son buldu sırasıyla duraklama ve gerileme dönemine yakında gireceklerdir.
member
ağlama yeri burası değil

ağlamak ne alaka zeka geriliği mi yaşıyorsun bilader götünle mi okuyorsun yazdıklarımı sikik bir borsanın sikik sorunlarını bizden çıkardığını yazmışım senin gibi sikik bir orospu çocuğu da gelip sikik sikik konuşuyor sikik yaşam formu seni
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Dostum beni yanlış anlama ama senin gibi bilgili ve tecrübeli bir yatırımcının neden parasının büyük bir kısmını tek bir borsada tuttuğunu anlamış değilim. Tüm yatırımını orada tutmak doğru olmadığı için başka alanlarda da yatırımın bulunduğunu görmek güzel fakat paranın büyük bir kısmını tek bir alanda neden tuttuğunu tam olarak anlayamadım. Binance şu son olaylardan sonra biraz zaman istiyor toparlamak için ve bu zaman aralığında da kullanıcılar çok zor şeyler ile karşı karşıya kalacak gibi görünüyor. Maalesef sabır etmekten ve yeni açıklamaları beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
member
Activity: 406
Merit: 12
Konu sahibine kripto paralarla ilgili bir sorunu kripto paraların en çok konuşulduğu forumda bahsetme diyen var. Şakaysa da gerçekse de komik değil. Forum donanım’a mı açsın başlığı? Binance iyi hoş ama bu tarz işleri cidden can sıkıcı. 2 hafta çok uzun bir süre. Bunu olabildiğince aşağı çekmeleri gerek.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
2fa  değiştircektim  yurt  dışındayım iptal ettim mesaj gelmiyor tekar  kuramıyorum  ne yapmalıyım

ağlama yeri burası değil

Siz bir sorununuzu paylaşırken derdinizi anlatırken normal, başkası paylaşınca "ağlama yeri burası değil". Ayıp olmuyor mu yahu derdiniz ne ?

jr. member
Activity: 546
Merit: 2
E paranın hepsi gitti hacklandik sıfırlandık dese napacaktın. Borsaların kaderi bu. Ayrıca düzenli ödemelerinizi buradan karşılamayı düşünmek son derece yanlış hiç akla hayale gelmeyecek sorunlar oluşabiliyor. Düşüş ihtimali şöyle kenarda dursun.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
ağlama yeri burası değil

slm hcm nrde aglyblrz .s
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Valla bu olaydan sonra benimde güvenim azalmadı değil.Yarın birgün kafadan gene hack falan uydurup arka planda bizim aklımızın alamadığı ne pislikler düşünüyorlar acaba.Ulan böyle saçmalık olur mu ya.1 hafta kapattık ne demek.
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
ağlama yeri burası değil
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
2 haftayı bulacağı söyleniyor hocam çekim işlemlerinin. Önce 1 hafta denmişti, sonra 2 haftaya çıktı diye okumuştum. Eğer güvenlik açıklarını hızlı kapatırlarsa daha erken de açılabilir.
"Geç olsun da güç olmasın" demek lazım. Paramızı da kaybedebilirdik. En azından ona bir şey olmadı. Kötünün iyisi yani hocam. Buna da şükür diyip geçicez artık mecburen.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Tek bir borsadan işlem yapmak hata. En az 3 borsa kullanılması taraftarıyım.
member
Beni oldukça mağdur etmiş bulunuyor günlerdir içerideki paramı çekmeme izin verilmiyor.

düzenli olarak kredi ödemeleri yapan biriyim bu aptalların yaşadığı hack olayının mağduriyetini yine biz çekiyoruz

bu adamlar yüzünden başka varlıklarımı bozdurmak zorunda kaldım ödemelerimi yapabilmek için

bir gün iki gün neyse ama bu adamlar iyice bokunu çıkardılar şu saatten sonra hiçbir kripto paramı binance borsasında tutmama kararı aldım

çekik gözlü pirinç sevici cz twitterdan ne zaman açılacağına dair tatmin edici bir cevap bile vermiyor milyonlarca müşteriyi mağdur ediyorlar
Pages:
Jump to: