Aslında Binance'in hack olayını engellemek adına, bu işlemi yaptığını düşünüyoruz. Böylece herkes elindeki parayı kaybetmektense, bu bakım işleminin ne kadar sürüyorsa sürmesini bekliyor. İyide arkadaş, ben bu adama borsada yaptığım işlemler için komisyon veriyor muyum? Evet veriyorum. Peki bu parayı bizden neden alıyor? Ticaret ortamını sağladığı için değil mi? Peki, ben üzerime düşeni yani komisyonumu verdiğim halde neden hizmet alamıyorum? Ripple dediği sonuna kadar doğru, burada bir mağduriyet oluştu. Burada asıl yapılması gerekeni sorarsanız, borsanın kapalı kaldığı gün kadar herkesin hesabı oranında BNB dağıtarak, bu mağduriyeti bir nebze olsa gidermesidir.
Kripto paralar için biz para diyoruz. Düşünsenize bir banka size, bizim güvenlik açığımız var, size paranızı 2 hafta veremiyoruz dese garip olmaz mıydı? Birçok kişi o bankadan en azından içerideki paranın faizini talep etmez miydi?
Biz üzerime düşeni yaptığımız sürece, borsaların da ona göre hareket ederek üzerine düşeni yapmaları lazım. Nasıl bir açık var bilmiyorum ama bu sürenin uzuyor olması bana sanki açığı tespit edemedikleri şeklinde bir intiba bırakıyor.
@ripplecanavari bu duruma düşmesine üzüldüm. Umarım bu şekilde zarar eden çok fazla kişi olmaz ve borsaların kendi hataları yüzünden başkaları bedel ödemek zorunda kalmaz.
Forumda dikkatimi çeken bir şey var. Yaklaşık 4-5 gündür bakmamıştım ancak geldiğimde bir sürü, forumun huzurunu kaçıran Newbieler gördüm. Yaklaşık 2 yıldır forumdayım ilk defa her konuda küfürleşmeler görüyorum. Bu arkadaşların forumdan uzaklaştırılmaları ya da bir an önce ortama ayak uydurmaları lazım.