Pages:
Author

Topic: Binance Hack Hesaplar ele gecirilip VİA alındı iddiası - page 2. (Read 1108 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Keşke şu binancede apileri engelleselerde kurtulsak yoksa oraya buraya ne olduğu botlara apilerini ekleyenler yüzünden millet binanceyi suçlayacak.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
aynen tamda guzel gunler yaklasiyordu simdi gene bekle panik havasi dagilsin. Care dex arakdaslar hesaplarimizi kapatalim.
member
Activity: 224
Merit: 12
Binance api keyler hacklendi haberleri geldiğinde via aşırı derecede artmıştı. Direk aklıma zaten girilen hesaplarda ki altcoinleri satılıp btcye çevrildikten sonra hackleyenlerin elinde de via vardır bütün btc ile via aldı yükselttiler ve ellerindeki coinleri satıp çıktılar. Sanırım da öyle oldu.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Binance btcleri geri vermişte via pumplayıp ordan kazandığı btclerin yanında dağıttıkları btcler devede kulak. Botların da illaki suçu vardır daha önce de 1 dolardan eth emri veren 18 yaşındaki velette free botlar sayesinde bi gecede zengin olmuştu. Botlara güvenmiyorum ben zaten oldum olası kodunu kendin yazmadığın güvenmediğin bir botu kullanmıcaksın. Madem bu işe girdin uykundan feragat edip tradeini elle yapıcaksın
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
binance zıçmış batırmış üstüne sıvamış resmen! botlara atıyorsa suçu diğer borsalardaki botlar neden o kadar uçmamış? fiyat 0.025 btc'ye kadar çıkarken uyumuşlar mı? bittrex'te en yüksek 68k satoshi poloda 50k satoshiyi görmüş viacoin...üstelik botların suçuysa sen niye karşılıyorsun zararı? hadi karşıladın, bu sana zarar ettirmez mi, ettirirse binance coin için bu eksi bir durum olmaz mı? pr yapıyorum derken başka kanallardan iyice batırmış...5k'dan fazla bittrex, 1-2k polo işlem hacmi binance'ta 12k'dan fazla gerçekleşmiş...dedikleri gibi hacker varsa binance'ı "kullanıp" malı polo ve bittrex'teki satışlarla mı götürmüşler, hackerların binance'taki hesaplarına el konmuşmuş, ellerindeki paradan da olmuşmuşlar...adamlar her haltı yapabiliyor ama parasını sende bırakacak! oldu canım! organize işler bunlar! içeriden birileri (belki de direkt kendileri) yapmış heralde ki zararı karşılamışlar...hesapların ele geçiriliyor-kullanılabiliyor olabilmesi bile başlı başına skandal! (bot kullanmayanların da etkilendiği varsayımıyla)
edit: zararı karşılamamışlar Huh giren girmiş geçmiş olsun!

bu çinli kodamanlara güvenmiyorum, şeffaf değiller! anlaşılan 1 yıl içindeki polo>>bittrex>>binance dönüşümü bir şekilde sona erecek. en iyi ihtimalle "amariqanın oyunu bu"  
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Piyasada tam iyileşecek derken birden yerlere çakılmasına sebep olan olaya bak.borsalar konusunda çok hassas piyasa anında tepki veriyor.bu risk her zaman var malesef o yüzden borsada para tutmamayı tercih ediyorum.bu piyasanında bu yönünü pek sevmiyorum tamam sorun giderildi arık ama düştüğü kadar hızlı toparlamıyor malesef
full member
Activity: 1358
Merit: 193
sürekli yazıyoruz binance de olsa borsaları banka gibi kullanmayın diye. üşeniyorsanız ilerde çok üzülebilirsiniz.
malesef bu durum genel piyasa gidişatınıda çok kötü etkiledi. herkese geçmiş olsun.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Yaw amk böyle işin.tam piyasa biraz iyiye doğru gidiyor diyoruz çat diye bişey çıkıyor yine yerle bir oluyor.nefret etmeye başladım bu piyasanın kırılganlığından dolayı artık.ünlünün biri osursa piyasada deprem yaratmasından nefret ediyorum artık amk.şu ethereum 1000 dolar üstüne atsın en az elimdekinin yarısını satmazsman ne olayım.aklımızla alay ediyor adamlar amk
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
İlk mesaj güncellendi binance tarafından verilen haber eklendi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Borsada para tutmamak gerekiyor ama burda bot olayı fena olmuş bu bütün borsalarda olabılır botu ele geçirmişler adamlar, belkide bot sahiplerininde bu işte parmağı vardır
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Binance'yi savunmayın eleştirmeyeceğim ama savunma yapanlar oluyor neymişde daha çok güven veriyormuş altından kalkabildiği için. Borsalardan uzak durmaya çalışıyorum ancak 3 kere işim düştü bu üçünde bir şekilde çöküş yaşandı binance'ye giriş yapıyorum işimi halletmek istediğimde illa büyük çaplı bir problem oluyor bu kadar tesadüf olabilir mi. Zaten fiyatlardaki düşüşlerden binance'yi sorumlu tutuyordum tuzu biberi oldu bu son olay. Gün boyunca işlem yapsam şans derim yarım saat bilemedin bir saat işlem yapacağım ya hack oluyor ya sistemsel sıkıntı anında cüzdanlar transfere kapatılıyor.
full member
Activity: 322
Merit: 154
kim ne derse desin binance çıkarıp masaya koymuştur. alın btclerinizi demiştir. piyasaya güven aşılamıştır. yeni kullanıcılar güvenle gelecekler

not: sonuç olarak borsada coin tutmamakta fayda var.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278

Yok hocam sıkıntı degil ama sorunun neyden kaynaklandıgı hakkında tam bir acıklama yapılmıyor bu zikik botlar sadece binance demi calısıyor anlamadım bittrex bitfinex polo vs vs vs diger borsalarda bot yokmu ?

Ayni VIA hem polo da hemde bittrex de var daha kimsenin cıkıpda bu borsalarda param bozulmus via alınmıs btc ye cevrilmiş falan dedigini görmedim.

Ben sorunun Binance kaynaklı oldugunu düşünüyorum halen.
kardeşim bir bot yazdığında bütün borsalarda çalışır mı zannediyorsun.
nasıl bir kafa var lan sende.

O Borsalarda bot yokmu LAN ?
member
Activity: 378
Merit: 11
Botlar haricide gerçekten hesapları hack yapmışlarmı benım binancede bakiyem yoktu olupta hack olan varmı, varsa 2fa aktif olmadığı içinmi bu hack olayı olabildi
full member
Activity: 630
Merit: 103
zararları karşılıyor olması iyiye işaret gibi görünse de borsanın kendisi ile ilgili bir hata olduğunu gösteriyor. karşıladıkları zarar ile imajları zedelenmeden kurtulmaya çalışacaklardır ama bence artık çok geç. paranızı borsada tutmayın, başına ne geleceğini bilmiyorsunuz batabilirler denilen olayın bir farklı versiyonunu yaşadık
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
neden özellikle VIA. anlık pump yaşandı deniliyor. Viacoin içeren diğer borsalarda bu durum yaşandı ise oradan satışını yapıp yine paraya geçmiş demektir. Binance ikidir böyle gidiyor. bu durumu da sıfır komisyon işlem diye ilerde açıklamasınlarda. çok sorunlu olmaya başladı. kökten çözümleri getirmeliler.

Kökten çözüm olmasa da merkezi olmayan exchangeler bazı problemleri eleyebilir. Problem Ocak ayından beri yapılan bir phishing işlemi denmiş, Binance karşıladığı söyleniyor zararları ama ne kadar doğru onu da bilmiyorum.
member
Activity: 546
Merit: 10
neden özellikle VIA. anlık pump yaşandı deniliyor. Viacoin içeren diğer borsalarda bu durum yaşandı ise oradan satışını yapıp yine paraya geçmiş demektir. Binance ikidir böyle gidiyor. bu durumu da sıfır komisyon işlem diye ilerde açıklamasınlarda. çok sorunlu olmaya başladı. kökten çözümleri getirmeliler.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
en son atılan binance twitin de hackerlar para calıyım derken kendi paralarından olduğu yazıyor.binance ye yakışanı yapmmış.hem uyelerinin parasını kurtarmış hemde adamların parasına konmuş Cheesy
full member
Activity: 742
Merit: 112
binancenin bu bot saçmalığı ne zaman düzelecek. WPR, ELA'nın olduğu ankette onbinlerce oy kullanıldı, ikisinin de hile yaptığını söyleyerek zilliqa yı binanceye alacağından bahsetti. bu binancenin ikinci potu gördüğüm kadarıyla daha önceden hacklendi iddiaları vardı. yarın bir gün binancedeki coinlerin çalındığı haberleri gelirse şaşırmayacağım. her borsaya dahil olandan 1-2 milyon dolarlık coin almayı biliyorsunuz, adam akıllı düzenlemeleri de yapmayı bilin.
full member
Activity: 186
Merit: 100
Resmen göz göre göre birileri botlar üzerinden yine piyasayı manipüle etti. Altcoinler mahvoldu bitcoin hadi neyse iyi durumda. Ayı marketine malzeme vermekten sıkılmadı piyasa. Çok kötü valla.
Pages:
Jump to: