Pages:
Author

Topic: Binance Hack Hesaplar ele gecirilip VİA alındı iddiası - page 4. (Read 1108 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
Bayağı millete olmuş bunlar eğer api keyden gittiyse binance hiçbir şey yapmaz haklı çünkü bota devretmeseydin kardeşim der geçer ki dediğim gibi haklılar iki kuruş kazanmak için api key verenlere müstahak ama onun dışında binance açığından olan varsa üzüldüm onların durumu giderilsin
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
BNB bu açığı düzelteceğini açıkladı.İadesini de yapacak.Kısa dönemli panikten sonra güven tazeleyerek Binance yoluna daha güçlü ilerleyecektir.Binanceyi gerçekten beğeniyorum hacim olarak güzel tutturdular.Bütün coinlere hacim geliyor kısa al-sat da güzel karlar bırakıyor.Takip edilirse güzel kazanılır.

Bu saatten sonra agzıyla kuş tutsa götüyle gökyüzüne cıkssa o borsaya para mara yatırmam 1 kere insanların agzı yandı gelecek sefer dukkanı kapatıp kacmayacaklarının garantisi yok. Binance bu olay yüzünden cok kan kaybetti insanların bir kere canı yandı adam abi 16000$ vardı binance girdim 42$ kalmıs dünyam basıma yıkıldı diyor ? O acıgı en basta vermemeleri gerekiyordu tabi tüm suç onlarınsa.

Toparlanması zaman alıcaktır diye düşüyorum.

su 16 000 doların ekran resmını cekıp atar mısın ? samımı oldugunu bılelım gercekten 16 000 dolardan  42 dolar kaldıgını bızde gorebılır mıyız acaba sakıncası yok ise  Wink Wink

Benim hesabim degil ha twitterde facebookta redditte globalde param çalindi binance help me diye aglayan tonla insandan gidip ss isteyebilirsin moruk.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
Bi grupta alıntıdır:
//“Evet az önce mağduriyetimi giderdiler sağolsunlar. Sahip olduğum altcoinler şeklinde değil de direkt bitcoin olarak geri ödeme yapılmış. olsun yine de büyük şok atlattım kimsenin başına gelmez inşallah

—Hangi bot programını kullanıyordun?

——Hiçbir bot programını kullanmıyordum. API key de aktif değildi. 2 faktörlü doğrulamayı kullanıyordum güvenlik açısından.””

Binance olaya müdahale etmiş gibi.
full member
Activity: 672
Merit: 110
BNB bu açığı düzelteceğini açıkladı.İadesini de yapacak.Kısa dönemli panikten sonra güven tazeleyerek Binance yoluna daha güçlü ilerleyecektir.Binanceyi gerçekten beğeniyorum hacim olarak güzel tutturdular.Bütün coinlere hacim geliyor kısa al-sat da güzel karlar bırakıyor.Takip edilirse güzel kazanılır.

Bu saatten sonra agzıyla kuş tutsa götüyle gökyüzüne cıkssa o borsaya para mara yatırmam 1 kere insanların agzı yandı gelecek sefer dukkanı kapatıp kacmayacaklarının garantisi yok. Binance bu olay yüzünden cok kan kaybetti insanların bir kere canı yandı adam abi 16000$ vardı binance girdim 42$ kalmıs dünyam basıma yıkıldı diyor ? O acıgı en basta vermemeleri gerekiyordu tabi tüm suç onlarınsa.

su 16 000 doların ekran resmını cekıp atar mısın ? samımı oldugunu bılelım gercekten 16 000 dolardan  42 dolar kaldıgını bızde gorebılır mıyız acaba sakıncası yok ise  Wink Wink
sr. member
Activity: 434
Merit: 278

member
Activity: 742
Merit: 19
member
Activity: 476
Merit: 10
BINANCE ZARARLARI  btc seklınde zarar yapanlara odemeye baslamıs ole yazıyorlar.herkesın karsılanırsa gercekten super bır yonetım seklı gosterıyor bınance.ınsallah bozmazlar

Eğer bu dediğnizi yapabilirlerse BNB başta olmak üzere binance coinleri uçabilir. Yani dehşet bir şey olur diğer borsalarda öyle bir mesaj alır ki gerçekten sisteme yeni bir soluk gelir.
member
Activity: 269
Merit: 20
Arkadaşımın 1 btc si şu an 100 USD ye düşmüş durumda. Dedim trader bot kullanıyor musun? O da ne dedi. Haberi bile yok. sadece tek yaptığı hack saatinde binanceye giriş yapıp işlem yapması. Ama kesinlikle bot felan kullanmıyormuş. Bir on dakika bot nedir nasıl kullanılır diye anlatmak zorunda da kaldım :-) Bence sisteme bir şekilde sızdılar ve bunun bot ile ilgisi de yok.
full member
Activity: 672
Merit: 110
BINANCE ZARARLARI  btc seklınde zarar yapanlara odemeye baslamıs ole yazıyorlar.herkesın karsılanırsa gercekten super bır yonetım seklı gosterıyor bınance.ınsallah bozmazlar
member
Activity: 140
heabıma baktım sorun yok. Binance zararlar karşılanacak demiş. Bunu da yaparlarsa en güvenilir borsa olurlar sanırım.
member
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Arkadaş binancenin suçu yok ki olay tamamen bot kullananlar yüzünden oldu. Binance API leri kapatır artık.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Withdraw işlemleri açıldı şu anda istediğim BTC hesabıma gönderildi Binance bunu da atlatırsa artık insanların güvenini iyice kazanır. Ama önlem alması şart zarar boyutu gücünü aşabilir.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Bot falan kullanmaktan anlamadım. Binanceye girdim hiç bir sıkıntı gözülmüyor bende . İçimize bot kullanan varmıydı . Bence yine piyasayı manipüle etmek için yapıldı sanki .
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Konuyu şimdi gördüm. Binance hesabıma baktım birşey yok. Referans hesaplarıma baktım onlarda da herhangi bir işlem olmamış. Ama Via/Btc olanlar öyle böyle değil. 0.00021 En düşük 0.025 En yüksek değer olarak gösteriyor. Düz hesap 100 kat diyelim. Yapılan saldırı  öyle böyle değil. 11092 BTC kullanılmış, ETH, BNB de yapılmış ne var ne yok onlara bakmadım bile.

Buna benzer bir olayı daha önce Tron da gördüm. Ama(o pump idi saldırı değildi) bu kadar büyük değildi. Direk pump gruplarının yaptığı bir operasyon idi. Onlar da STOP LOSS patlatmışlardı.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
twitter sağlam bir çalkanma söz konusu.

en azından binance kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha hızlı bir sonuca ulaşmış oluruz.
member
Activity: 380
Merit: 20
Binance ceosu zhao bir sorun olmadığını tüm fonların güvende olduğunu ve zarar olan hesapların tamamının zararının Binance tarafından karşılanacağını söyledi.Şaşırdım valla ne deyim gerçekten güven veren bir tutum.İyide eriyen coinler ne olacak ordaki zararıda karşılasalar  Grin Yoh aq..

Şaka maka  40 milyar dolar saçma sapan fud yüzünden buhar oldu markette.İyi manipüle ettiler piyasayı. Stoplu malları patlattılar ve panikçilerin mallarını resmen yağmaladılar.
full member
Merit: 100
Bu haber zaten aşikar alp söyledi diye doğru olmadı sonuçta o söylüyorsa herşey doğrudur mantığını tam çözemedim, bot apilerinden birinde sanırım sıkıntı oldu baya hesap patlatmışlar öyle.
full member
Activity: 602
Merit: 118
alp ısık   :    Binance’nin Reddit’den yaptığı açıklamaya göre sadece API kullanan kişilerin etkilendiği yazıyor. Kodunu kendiniz yazmadığınız trade botlara güvenip kullanmayın. demıs

Alp deöş se doğrudur adam bu yaşta fenomen. araştırmadan söylemez. zaten bu bot olaylarına kıl oluyorum. forumlarda da bot satıs reklamı görüyorum ne kadar güvenilir merak ediyordum bu olaydan sonra uzun süre bot olayı yatar.
member
Activity: 132
"One Token to Move Anything Anywhere"
gerçektende bende tiwiter ve facebook'ta haberler gördüm ve sitesine girip inceledim biraz galiba gerçekten çöktü sektörde buna benzer bir olay hiç görmemiştim bu güne kadar bakalım nası sonuçlanıcak merak içersinde bekliyorum
full member
Activity: 602
Merit: 118
zaten şu bot kullananlara uyuz oluyordum. bir kere bi coini satmak için uğraştım en az 15 dakikamı aldı ben satış giriyorum bot hemen öne geçiyor ben fiyatı aşağıya çekince bot hemen öne geçiyor. kimse zarar görmesin ama umarım bu olaydan sonra uzun süre millet bot kullanmaz.
Pages:
Jump to: