Pages:
Author

Topic: Binance Hack Hesaplar ele gecirilip VİA alındı iddiası - page 6. (Read 1108 times)

full member
Activity: 518
Merit: 100
Abıcım bazı salaklar sucu bınanceye atıyor senın kullandıgın botları hacklemısler boş beleş yorumlar yapıor comezler bınancenın bır sucu degıl bu
member
Activity: 532
Merit: 29
Binance'ın twitter hesabında konuya ilişkin bir açıklama görünmüyor şu an için. Bot hacklendiyse, bir çok borsayı ilgilendiren bir durum oluşmuştur muhtemelen. Yakında açıklamalar gelir.

Bundan sonra değil 0.1 btc verip satın almak, üzerine para verseler kimse çalıştırmaz artık o trade botlarını. Gerçi bunun bir gün patlayacağı belliydi ama para çekme izni vermiyorsunuz deyince güvenli olduğu algısı oluşturuldu.

İçine sızılmayacak sistemin olmadığını, her sistemin bir açığının olduğunu anlamışlardır artık bot övücü arkadaşlar.
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
Sanırım binance değil pek çok kişinin kullanadığı bir bot hacklenmiş vs API keyler çalınmış. Botlar altcoinleri satıp VIA almışlar. API keyleri sağda solda paylaşmak bana hep yanlış gelmişti bu yüzden blockfolio bile kullanmam.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
binance fazla şımarmıştı zaten havasını söndürürler böyle, hangi koin binance girecek oylamasında 3. olan zilliqa yı aldı hadi 1. elastos şaibeliydi ama 2. wepower kesinlikle haketmişti iyi olmuş çok fazla itibar kaybettiler cüzdan kapatmak nedir arkadaş .bide x120 falan nasıl uydurabiliyosunuz böyle zaten bu fiyatlarda geziyormuş via
edit pardon arkadaşlar %120 demek istemiş galiba x120 dedin mi 120 kat anlaşılıyor..
https://coinmarketcap.com/currencies/viacoin/historical-data/?start=20130428&end=20180307

ben 40x'i gördüm grafikte galiba 120yi bilmiyorum
jr. member
Activity: 294
binance fazla şımarmıştı zaten havasını söndürürler böyle, hangi koin binance girecek oylamasında 3. olan zilliqa yı aldı hadi 1. elastos şaibeliydi ama 2. wepower kesinlikle haketmişti iyi olmuş çok fazla itibar kaybettiler cüzdan kapatmak nedir arkadaş .bide x120 falan nasıl uydurabiliyosunuz böyle zaten bu fiyatlarda geziyormuş via
edit pardon arkadaşlar %120 demek istemiş galiba x120 dedin mi 120 kat anlaşılıyor..
https://coinmarketcap.com/currencies/viacoin/historical-data/?start=20130428&end=20180307
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bir gün böyle bir şey olacağını biliyordum, bot kullanan aptallar sayesinde zaten database oluşturup balinalar tokatlıyordu bizi.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
İki saat binanceye girmedim neler olmuş neler ya. Vıa x120 yapmış btc %10 dusmus. Her yer kırmızıya bulanmış.  Tehlike çanları bu kez niye çalıyor acaba.  Aldığımız coinlerin çoğu %5-10 dusmus fena zarardayim. Vurgunu yapanlar yaptı biz de avcumuzu mu yalayalim.
full member
Activity: 424
Merit: 103
Bunlar bence gerçek değil süpekülasyon.Kimin neyi eksik hani..Sırf piyasayı düşürmek insanları panikletip ellerindeki malı öldü fiyatına almak için uydurulmuş senaryolar.Via nın hepsini çalsa kaç milyon dolar ederki.Şu an çıkan paraya bak piyasadan 40 milyar dolar 15 dk da uçtu gitti.Biraz düzelsin tamamen çıkacam bu pis adamların piyasasından..Tiksindim artık.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Bakalım binance via da yapılan hareketi geriye cevirecekmi hackleyrnler cıkaramadıysa coini ellerinde patlayabilir.
member
Activity: 434
Merit: 11
İşte ovdüğümüz merkezi borsaların hali bu olur (bugün bot sebep olur, yarın başka). Blockchainin doğasında olan merkiyeziyetcilik, buna uymamız gerekir, artık merkezi olmayan borsalara yönelmek gerek.
jr. member
Activity: 294
bugün 28den alıp 29 sattım diye seviniyodum 38 olmuş bnb olarak al sat yapıyorum btc değil
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
bende tam bu konu hakkında fikri olan varmı diyecektim ki ortaya çıkmış çoktan konusu açılmış bakalım piyasayı nasıl etkileyecek bu gidişat. binance güvendiğim bir borsaydı umarım kötü olmaz sonu . via coini olanlara gün doğdu elinde via tutanlar x 10 yaptı birkaç saatte
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Botlara hiç güvenemediğim için bulaşmamıştım kullananlarıda hep biraz kıskanmışımdır . Güvenli olmayan hiç bir bu tarz yazılımı kullanamam .
member
Activity: 336
Merit: 17
Neler oluyor böyle ya resmen kan gölüne döndü binance şuanda. Butun coinlerde dusus mevcut 3-4 tane hariç hepsi kıpkırmızı. Btc bile çalışmaya başladı 9900 dolarda suan. Bu çok kötü oldu ya tam diyoruz piyasa düzeldi.  Yine ırzına geçtiler resmen ya . Yine panik satışlarla mahvettiler.
jr. member
Activity: 154
$9700 tehlike çanları çalıyor.
full member
Activity: 672
Merit: 110
adamlar dısarı para cıkartamıyor.ınsanların cok heyecan yapmasından oluyor bundan. sık gıbı herkes her botu kaullanırsa bole olur.bu da onlara ders olur artık mk.
jr. member
Activity: 154
binance patladı millet deli gibi bnb satıyor piyasaya düşüş darbesi vurabilir bnb 0.1$ buy emri verdim bekliyorum.
https://us.binance.com/trade.html?symbol=BNB_USDT
aga yuksek vermısın buy emrını 0,01 e kadar duser sen oradan ver :d anlasılana gore botlarla ılgılı bır yanlıslık var gıbı sade via artıp duruyor .cekımlerı kapatmaları gayet normal .bence duzelecektır bır hata varsa.bınance de yanlıs olmaz
edit : btc ye neoluyor oda 300 dolar anında dustu .

binance patladı diyoruz btcye ne oluyor diyorsun Cheesy
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Valla bu piyasada garip şeyler olmaya başladı her an aksiyon olabilir, zaten volatilitesi çok yüksek olan bir piyasadan bahsediyoruz, bir de böyle şeyler olunca gerçekten garip. 1 btc yatıran via ya bir anda zengin oldu tepeden satabildiyse, tepeden alan bir anda sermayeyi eritti. Ama normal yükseliş değildi bu.
full member
Activity: 672
Merit: 110
alp ısık   :    Binance’nin Reddit’den yaptığı açıklamaya göre sadece API kullanan kişilerin etkilendiği yazıyor. Kodunu kendiniz yazmadığınız trade botlara güvenip kullanmayın. demıs
member
Activity: 539
Merit: 20
binance patladı millet deli gibi bnb satıyor piyasaya düşüş darbesi vurabilir bnb 0.1$ buy emri verdim bekliyorum.
https://us.binance.com/trade.html?symbol=BNB_USDT
aga yuksek vermısın buy emrını 0,01 e kadar duser sen oradan ver :d anlasılana gore botlarla ılgılı bır yanlıslık var gıbı sade via artıp duruyor .cekımlerı kapatmaları gayet normal .bence duzelecektır bır hata varsa.bınance de yanlıs olmaz

sadece via değil bir sürü coinde irili ufaklı pumplar oldu. bazılarının hesaplarına tokenler gonderılmış fazladan enteresan işler oldu. fazla buyumeden hallolur umarım.
Pages:
Jump to: