Pages:
Author

Topic: Binance Hacklendi Mi ? Borsa Aniden 10 Saat Bakıma Girdiğini Açıkladı! - page 2. (Read 732 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Bu ne ya kırk yılda bir hata verdi diye borsayı gömen gömene, post kasmanında bir adabı var Binance en çok altcoini bir arada bulunduran, yuzbinlerce uyeye sahip, en yuksek hacimli borsa olmasina rağmen kusursuz calisiyor.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Varsayalım ki binance i patlattılar.
Bu durumda ne olur?
piyasa bundan nasıl etkilenir?
mit mt.gox gibi topu diker mi
yoksa olur öyle deyip hayata devam mı eder insanlar?
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Piyasanin çalkalandığı bu günlerde 6 000 000 kullanıcı sahibi olan bir borsanın aksaklıklar yaşaması doğal eğer aşırı yüklenme olduysa teknik sorun yaşanmış olabilir bu türk borsalarinda da oluyor sıkıntı yapmamak lazım.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Evet insan tedirgin oluyor fakat ters bir durum oldugunu sanmıyorum. Mevcut altyapıları bu kadar hızlı büyümeyi kaldırmakta zaten zorlanıyordu . Ayrıca inanılmaz boyutlarda veri miktarının yedeklenmesinde bu tarz beklenmedik durumlar oluşabiliyor ki ilerleyen sürecte bu tarz sorunlar icin gerekli hazırlıkları yapacaklardır.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Valla hepimiz korkar olduk, çöküş günleri herkesi tedirgin etti. Binance sitesi normal çalışıyor. Hazır el atmışken mobil uygulamayı geliştirseler iyi olur. Sürekli hata veriyor.
full member
Activity: 344
Merit: 100
Çin borsaları güvenlik önlemleri konusunda çok hassas kolay kolay hack saldırısı olacağını sanmıyorum. Binance Borsası kullanıcı sayısı olağanüstü artı bakım ve güncelleme yapmalarını çok normal, saniyelik işlem sayısı hacmini artırıyorlar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Hacklenme olayları yüzünden hepimiz tedirginiz zaten, borsa bakıma girdiğini açıklasa dahi tedirgin oluyoruz artık. Şimdilik bir problem varmış gibi görünmüyor, herkesin gözü aydın.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
O kadar diken üstündeyiz ki 10 saatlik bakım çalışması diyince akla ilk gelen şeyin hack olması normal. Kimse rahat değil çünkü. Neyse ki zannedildiği gibi bir durum yokmuş ortada.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Şu anda site açık ama ben duyuru yapılmasını bekliyorum. Birkaç saat önce login kısmında dışarı atmıştı beni. İçiniz rahat olsun istiyorsanız BTC.com üzerinden Binance'deki Bitcoin adresiniz ile transfer sorgulaması yapın. Ben baktım bir şey yok görünürde. ERC tabanlı tokenler için de ethplorer.io adresinden bakın durumunuza. Bir sorun çıkmayacaktır.
sr. member
Activity: 588
Şu anda girilebiliyor bir sıkıntı yok . Ama acil işi olanları mağdur etmeleri iyi olmadı .
hero member
Activity: 728
Merit: 501
açıkçası beklenmedik bi durum oldu bence. yoksa binance gibi bi borsa habersiz bi şekilde bakım yapmaz. umarım ciddi bi şey olmaz. ama bnb fiyatı baya etkilenecek.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Borsanın açılma saatinin sürekli ertelenmesi bana hiç hoş gelmiyor. Yine de olumlu düşünmekte fayda var.

İyi dileklerimle
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu tur durumlar ne kadar aciklama yapilsa da insanin icine kurt dusuruyor. Umarim bir sikinti yoktur.
member
Activity: 322
Merit: 23
Giriş yapabiliyorum al sat yapılmıyor. Hesabımdaki coinlerin hepsi duruyor. Sistem güncellemesi diye adamlar kaç kez belirtmiş.
Veritabanı taşıması yapılıyorsa öyle kısa sürede yapılacak iş değil diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Hiçbir şey olmaz, paniğe kapılmaya, yaygara çıkarmaya gerek yok. Bu gözler poloniex'e 1 gün boyunca girilemediği gördü. Ama sonucunda bir nane çıkmadı.
member
Activity: 532
Merit: 29
Arkadaş bu kadar paranoyak olmak zorunda mısınız?

Adamlar bakım çalışması, güvenlik ve daha iyi hizmet için uğraşıyorlar; bizim millet hemen hacklendi mi diye yaygarayı koparıyor. Bu 10 saatlik bakım olmasa, adamlar sistem açığı verse bu sefer neden dikkat etmediler diyeceksiniz. Bizim insanımızı anlamak cidden çok güç bazı durumlarda. Hayretle okudum konuyu.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Elinizdeki varlığın tamamı ya da büyük bir bölümü borsa işlemi yapan site hesaplarında tutmak mantıklı değil zaten. Satacağını zaman coinin orda tutmak gerekir. O bile kısa sürede durmalı orda. Ee nerede tutacağız. Bende tam bilmiyorum. Şu an için Ledger en iyi yol gibi.
sr. member
Activity: 840
geçen ay alımları bu sebeple kapatmıştı zaten.belli bir noktadan sonra hizmetin sürdürülebilir bir sistem kalmıyor.
müşteriyi kaçırmamak için alımları açık tuttular bununlada olmadı.bir yol bulup bir şekilde upgrade yapıyorlardır.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
ethereum adreslerine baktım. withdrawlar dışında token çıkışı falan olmamış. bitcoin adreslerini bilmiyorum ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. hack durumu varsada biraz spekülasyon yaparlar o parayı çıkarırlar. en büyük 3 borsadan biri sonuçta.
Pages:
Jump to: