Pages:
Author

Topic: Binance Hacklendi Mi ? Borsa Aniden 10 Saat Bakıma Girdiğini Açıkladı! - page 4. (Read 732 times)

full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Ben bankalarda bile bakımların 3 saati geçtini kolay kolay görmedim açıkcası binance'nin 10 saatlik bakımı bir şeylerin ters gittiği epey ortada belliki database sağlam saldırı almış.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
hemen  felaketi düşünüyorsunuz rahat olun hiçbirşey olmaz
newbie
Activity: 12
 bakım dediğin 1 saat hadi bilemedin 2 saat olur . Bu iş beni kıllandırdı cidden Cry
member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
10 saatlik bir bakım olduğunua göre önemli şeyler olduğu kesin Sad
newbie
Activity: 12
Dünyanın en büyük borsalarından Binance Hiç beklenmedik bir problemin ortaya çıkması sebebiyle yaklaşık 10 saat kadar bakımda kalacağını duyurdu. Borsanın database'inde yaşanan arızanın giderilmesinin ardından tekrar eskisi gibi faaliyetlerine devam edeceği ve bir Hack vakası olmadığı söylense de Kripto para yatırımcıları bu dev borsanın birden hizmet dışında kalmasıyla endişeye kapıldı. Borsanın hacklenmesinden ve tüm yatırımlarını kaybetmekten korkan yatırımcılar Borsa tekrar hizmete girene kadar diken üstünde bekleyecek gibi görünüyor.

Kaynak:
http://www.bitcoinkazanc.com/hb?i=219/binance-hacklendi-mi-borsa-12-saat-bakima-girdigini-duyurdu
Pages:
Jump to: