Pages:
Author

Topic: Binance Hacklendi Mi ? Borsa Aniden 10 Saat Bakıma Girdiğini Açıkladı! - page 3. (Read 732 times)

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Sabaha karşı bir iki zorlama sonrası girdim tokenlerim hala hesapta duruyordu.. hack olayı olacağını zannetmiyorum.
member
Activity: 88
Merit: 12
borsalar güvenli değil tamamda kalan bazı açık emirler sorun yaratıyor, sürekli değişken bir piyasada bu kadar uzun süreli bir iletişim sorunu kaygı verici cidden.Açıldığında ilk 30 dakika işlemleri eski fiyatlandırmadan açacaklar diye bir söylentide var, emir değişimi için zaman vereceklermiş üyelere sanırım ..
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Eskiden poloniex' e güvenirdik, sonra bittrex' e sonrada binance ye düvenir olduk ama borsaların hiç biri %100 güvenli değil .
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Balıklama bu uzaya girip yatırımlarını borsada tutanlar endişelenmekte haklılar. Smiley
Binance kapansa gitse toplam yatırımımın 1/4 ünü kaybederim. Neden? çünkü ben uzun vadeli sakladığım coinleri borsada tutmuyorum.
Tabi bunu yapabilmek için cüzdan kullanmayı bileceksin. Ne bileyim misal ledger alacaksın. Yani özetle okuyup öğrenmek zorundasın.
Belki de adamlar hakikaten bakım yapıyorlar. Bu tartışmaları  yaparak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz...
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Bu nedir tekrar ertelemişler artık ne zaman açılır belli değil içerideki coinleride çekemiyoruz suspend yazıyor.
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Aklımızla oynamayı çok seviyorsunuz . Arkadaş bakım yapmasın mı bu adamlar ? Hemen hacklendik eyvah yandık bittik . Bir bismillah yahu .. Zaten kırılgan bir dönemden geçiyoruz nedir bu felaket tellallığı ?
full member
Activity: 224
Merit: 100
Binance'in kullanıcı çeşitliliğini düşününce 10 saat bakım biraz uçuk kalıyor, inanmak istiyorum ancak yine de kafaya bazı sorular takılmıyor değil, malum geçmişte bir çok bu gibi büyük exchangeler de benzer süreçlerde açıkladı. Ancak şuan için bir sorun olmaz diyerek keyfimi kaçırmak istemiyorum.
newbie
Activity: 4
 twitter adreslerinde böyle bir açıklama yaptılar 

Due to an unforeseen slowdown in the speed of our data sync, we now estimate for all trading activity to resume at 2018/02/09 4AM (UTC). In the 30 minutes prior to the commencement of trading, users will be able to use utilize all other account related functions.

açılması baya bi uzadı yarına kalmış gibi gözüküyor bi güncelleme bu kadar sekteye uğrarmı bu işin içinden bi şeyler çıkacak ama hayırlısı artık
member
Activity: 224
Merit: 12
kötü haber tez duyulur merak etmeyin haclense hacklenmeden haclendi diye duyardık:)))
newbie
Activity: 28
Keşke bu kadar felaket tellalı olmasak. Arkadaşlar kripto dünyası son 2 aydır çok hızlı büyüdü ve buna hazır olmayan borsaların ara ara bu bakımları yapmaları çok normal.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben bu başlığı görmeden az önce Binance hesabıma giriş yapmaya çalıştım. Yani site açıldı, yeşil renkli site mührünü de gördüm. Login kısmına geçip bilgilerimi girdim. "505 error" verdi, google kod kısmına geçemedi. Sonra buraya bakıp da hacklendi mi diye başlık görünce çarpıntı geldi bana Sad Var mı bir gelişme arkadaşlar?
Site bakıma alındıysa ya da hack benzeri bir şey varsa neden ana sayfa şu anda açılıyor ki o zaman?

Edit: Resmi açıklamalar yayınlanmış. Saldırı yok, sistem yükseltmesiymiş. Herkesin içi rahat olsun: https://kriptoparahaber.com/binance-hacklendi.html
member
Activity: 490
Merit: 10
Bu kadar büyük bir borsa kullanıcılarını madur etmeyecektir. Yukarıdaki arkadaşlardan birininde dediği gibi altyapı güncellemek için bir süre üyelikleri durdurmuşlardı. Büyük ihtimal bununla alakalı büyük güncellemeler yapıyorlar. Tabi iş sadece güncelleme ile bitmediğinden test etmeleri vs. bu kadar zaman alması normal
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Twitter da mesaj atalı 9 saat olmuş gerçekten. Bende girmey çalıştım ama problemli .
newbie
Activity: 12
 ekipten açıklama yapıldı türkiye saatiyle akşam 5 gibi açılacak diye. o saatte açılmazsa o vakit ayvayı yedik Undecided
sr. member
Activity: 386
Merit: 250
Vakti zamanında Binance hakkında tereddüdümü https://bitcointalksearch.org/topic/m.28105091 burada belirtmiştim. Endişemde haklı çıkacak gibi duruyorum ama inşallah yanılırım. Dikkatli olun, sağlıcakla...
jr. member
Activity: 42
Merit: 17
bakım dediğin 1 saat hadi bilemedin 2 saat olur . Bu iş beni kıllandırdı cidden Cry

bakım sorunun büyüklüğüne göre değişir. eğer bu olay türkiyede olsaydı o zaman endişe etmeniz gerektiğini söyleyebilirdim. Yalnız binance olunca buna gerek kalmıyor gibi. Ben onların yerinde olsam düşük işlem hacmi yapan veya üyeliği açıp da işlem yapmayanlara uyarı verirdim. Sırf fiyatları izlemek için oturum açanlar var.
member
Activity: 202
O değil de, Binance kapandıktan sonra piyasa %9-10 yukarıda, piyasayı Binance mi düşürüyordu diye insanın aklına gelmiyor değil:)
full member
Activity: 742
Merit: 112
Hack olmuş olsa piyasa ciddi düşerdi. En son Binanace de 7784,02 BTC/USDT den işlem görmüş, Bitfinex şu an 8370 BTC/USD.

hack olduğu zannetmem. Binance üyelik başvurularını geçmişte durdurmuştu ve teknik alt yapısını daha çalışır hale getirdikten sonra yeniden açmıştı. Bu tarz sitelerde devlet borsaları gibi ciddiyetli olması beklenemez. özel borsa sonuçta. hack olayı olsaydı haberler kulaktan kulağa yayılırdı, zannetmiyorum.
member
Activity: 202
Hack olmuş olsa piyasa ciddi düşerdi. En son Binanace de 7784,02 BTC/USDT den işlem görmüş, Bitfinex şu an 8370 BTC/USD.
newbie
Activity: 4
japon coincheck te hacklendiğini söylemeden önce bu şekilde işlemleri durdurmuş daha sonra hacklendiğini kabul etmişti yaklaşık 500 milyon $ değerinde nem çalındığını söylemişti binancede benzer bişey söylerse durum vahim endişelendim ben
Pages:
Jump to: