Pages:
Author

Topic: 🔔💠 Binance Lending | Faiz oranları & Detaylar ✔️[3 Eylül 2019 Güncellemesi]✔️ - page 2. (Read 971 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
USDT hala boştu ilginç bir şekilde,  diğer koinler doluydu. ileride gene açarlar belki üç beş tane koin daha
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
%10 faiz dediğini bir bakıma reklam gideri olarak görün. bu arada faiz oranları yıllık. ama max 28gunluk atabiliyorsunuz. gecen sefer bnb %15ti bu sefer %10 bi sonrakinde %5e indirirler.
usdt ye özellikle o oranı 1 ay sonra vermezler %3-5 aralıgına indirirler.

Oranlar düştükçe katılım talebi azalacaktır diye tahmin ediyorum. Benim için bugün geldiği durum bile soru işareti. Açıkçası 28 günde BNB kilitleme bana gelmez. Bu vadede BNB fiyatı çok değişebilir. (iki yönlü de...)
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
%10 faiz dediğini bir bakıma reklam gideri olarak görün. bu arada faiz oranları yıllık. ama max 28gunluk atabiliyorsunuz. gecen sefer bnb %15ti bu sefer %10 bi sonrakinde %5e indirirler.
usdt ye özellikle o oranı 1 ay sonra vermezler %3-5 aralıgına indirirler.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
usd ye yıllık yüzde 10 vermeleri bu borsayı hackletir.
1 2  seneye haber çıkar binance hacklendi diye.

Başka bir proje dolara %10 faiz dese direk scam der geçeriz işler binance olunca değişiyor. Borç alma faizinin yüksek olduğu anlamına gelmiyor mu bu aynı zamanda ? Şu anki yüzde durumunu bilen var mı ?

%10 gerçektek yüksek bi rakam bankaların verdiğiyle kıyaslarsak, Binance kepenk indirip gider mi diye kimse düşünmüyor, binance dışında hiçbir borsaya da güvenilmezdi sanırım dediğiniz gibi.

hocam çok küçük miktar verdiği için bir güven sorunu oluşturmaz. sanki promosyon gibi veriyor bunu yoksa merkez bankasından fazla faiz vermek her yerde zarar demektir

Enflasyon demektir. Talebi dolayısıyla fiyatları arttırır. Ama geleneksel mantıkla BNB yorumu yapmak doğru değil bence.
BNB hala Binance kadar yaşar diye düşünüyorum. Ancak son dönemlerde, Binance fanlığının azalmaya başladığını da görüyoruz gibi geliyor bana.
hero member

Başka bir proje dolara %10 faiz dese direk scam der geçeriz işler binance olunca değişiyor. Borç alma faizinin yüksek olduğu anlamına gelmiyor mu bu aynı zamanda ? Şu anki yüzde durumunu bilen var mı ?

%10 gerçektek yüksek bi rakam bankaların verdiğiyle kıyaslarsak, Binance kepenk indirip gider mi diye kimse düşünmüyor, binance dışında hiçbir borsaya da güvenilmezdi sanırım dediğiniz gibi.

hocam çok küçük miktar verdiği için bir güven sorunu oluşturmaz. sanki promosyon gibi veriyor bunu yoksa merkez bankasından fazla faiz vermek her yerde zarar demektir
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Arkadaşlar az önce yayınlanan lending sistemi değişikliklerini ilk mesaja ekledim, faizlerde değişiklikler var, yeni varlıklar eklenmiş ve bazıları 28 güne çıkarılmış.

USDT'ye %10 faiz onlara da yüksek gelmiş olmalı ki biraz düşürmüşler. Bnb'nin düşmeyeceğini öngörebilsem aslında çok mantıklı duruyor lending.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Arkadaşlar az önce yayınlanan lending sistemi değişikliklerini ilk mesaja ekledim, faizlerde değişiklikler var, yeni varlıklar eklenmiş ve bazıları 28 güne çıkarılmış.
full member
Turkish Translator

legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks

member
Activity: 1036
Merit: 18
full member
Turkish Translator
bencec bu lending işi çok para kazandırmaz baksanıza rakamlara %10 %14 yıllık.  normal bir koin boğa da 1 günde yapıyor o kadar oran. daha sağlamcıların işi bu heralde

zaten BNB tutanlar (BNB'den örnek vermek gerekirse) icin ekstra bir kazanc kapisi olarak görmeli. Sadece bu getirileri almak icin BNB alinmaz belki tabii; ama zaten BNB tutuyorsaniz, BNB'lerinizi Binance üzerinden lendinge verip ekstra kazanc saglayabilirsiniz. Tabii sira gelirde BNB'lerinizi lendinge verebilirseniz.

ekstradan corba gibi düsünün:)

BNB tutanlar için ekstra kazanç diyelim de BNB iyice düştükçe nerden kazanacağız biz diye düşünmeye başladık, bana 5 bilet çıksa BNB zararını anca kapatırım bir sonraki IEO ile..5 gidiyor 1 geliyor olacak  Cheesy
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bencec bu lending işi çok para kazandırmaz baksanıza rakamlara %10 %14 yıllık.  normal bir koin boğa da 1 günde yapıyor o kadar oran. daha sağlamcıların işi bu heralde

zaten BNB tutanlar (BNB'den örnek vermek gerekirse) icin ekstra bir kazanc kapisi olarak görmeli. Sadece bu getirileri almak icin BNB alinmaz belki tabii; ama zaten BNB tutuyorsaniz, BNB'lerinizi Binance üzerinden lendinge verip ekstra kazanc saglayabilirsiniz. Tabii sira gelirde BNB'lerinizi lendinge verebilirseniz.

ekstradan corba gibi düsünün:)
full member
Activity: 406
Merit: 104
hero member
BNB nin niye bu kadar faiz verdiği belli oldu. fiyat bayır aşağı yuvarlanıyor.  demek bunlarda hissetmişler düşüşü
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
Sistem gayet güzel dünyanın çoğu yerindeki faiz oranlarına göre de avantajlı. İş katılabilmekte. Yoksa vadettiği getiri gayet güzel.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
BNB holdersanız veya ieo müptelasıysanız mantıklı bence öbür türlü pek makul durmuyor. Kazanç ve oranlar güzel ama az mal az para demek ve katılım sınırı var.
member
Activity: 756
Merit: 16
Amaç bnbyi daha da yüksek seviyelere çıkarmak ve bu haber sayesinde artacaktır. Zaten haber yayınladıktan sonra bnb değerinde değişim başladı
hero member

Evet bu sayfa, dakkasında doldu. BNB borç verebilen var mı?  BNB sayfası anında doldu. Smiley  ben ufak bir miktar dolar koydum denemelik. dolar geç doldu. süre tuttum USDT sayfası tam 20 sn de %60 doldu. toplam,  USDT sayfası tam 4 dk da doldu.

Bu işe de bilet getirecekler kaçarı yok gibi.

Vay arkadaş olay nereden nereye geldi. Adamlar ülkemizdeki SPK gibi denetimi bile olmadan vadeli hesap açıyor ve insanlar kuyruğa geçiyorlar Smiley Çok ilginç gerçekten.

Vallaha öyle oldu hocam, millet bir de kuyruğa girdi dediğin gibi, zaten bnb olayı anında doldu heralde kimseler yatıramadı.  resmen post modern çağı yaşıyoruz finans dünyasında:)
hero member
Activity: 1204
Merit: 630

Evet bu sayfa, dakkasında doldu. BNB borç verebilen var mı?  BNB sayfası anında doldu. Smiley  ben ufak bir miktar dolar koydum denemelik. dolar geç doldu. süre tuttum USDT sayfası tam 20 sn de %60 doldu. toplam,  USDT sayfası tam 4 dk da doldu.

Bu işe de bilet getirecekler kaçarı yok gibi.

Vay arkadaş olay nereden nereye geldi. Adamlar ülkemizdeki SPK gibi denetimi bile olmadan vadeli hesap açıyor ve insanlar kuyruğa geçiyorlar Smiley Çok ilginç gerçekten.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
kaçırdık yav kotu oldu.guzel faiz veriyorlar.dolara %10 super acıkcası.
Pages:
Jump to: