Pages:
Author

Topic: 🔔💠 Binance Lending | Faiz oranları & Detaylar ✔️[3 Eylül 2019 Güncellemesi]✔️ - page 4. (Read 971 times)

full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
ben şimdi 100 bnb tutsam 14 gün sonunda bana 15 dolarmı verecek bunlar. tamamen boşta duran adama belki cazip gelir ama şu parayı trade ilede yaparsın her türlü. çok az olmamışmı

Aynen öyle, pek karlı olduğunu söylemeyiz ama öylece durmasından daha iyi tabi para paradır ve açıldığı anda da dolacaktır muhtemelen. Açıkçası BNB holdlamanın çok karlı bir yanı kalmadı, gitgide azalıyor etkisi.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
500.000 bnb nedir ya.
anında dolar bu.ilk giren kazanır.

Tıpkı IEO sürecinde de olduğu gibi bu limit birkaç saniye içerisinde dolacaktır ve bizler kesinlikle bu kampanyadan faydalanamayacağız. Her ne kadar ilk bakışta cazip bir kampanya olduğunu düşünüyor olsak da aslında kampanyanın pek de kazançlı olmadığını görebiliriz çünkü 100 BNB karşılığında günlük ortalama 0.0814 BNB kazanıyoruz. O miktarı zaten çok düşük kar marjlı bir trade ile kazanmak oldukça kolay. Fakat şöyle de bir durum var ki bu kampanya birçok yabancı yatırımcı için kesinlikle cazip gelecektir çünkü yurt dışında banka faizleri çok düşük seviyelerde.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
500.000 bnb nedir ya.

200 bin limit. anında dolsa neysede ekran kitlenirse ki kitlenir o sıkıntı.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Lendingdeki coinler, ieo hodl hesabına dahilmiş, önemli bir ayrıntı bana göre, fcfs ama ben şansımı deniycem, lending oranı gayet iyi

Dipnot:  şahsi görüşüm faiz hassasiyeti olan iyi araştırsın, uzak durmasında fayda var
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
500.000 bnb nedir ya.
jr. member
Activity: 124
Merit: 6
ben şimdi 100 bnb tutsam 14 gün sonunda bana 15 dolarmı verecek bunlar. tamamen boşta duran adama belki cazip gelir ama şu parayı trade ilede yaparsın her türlü. çok az olmamışmı
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Dostum teşekkürler bende telegram gruplarında detay arıyordum türkçe olarak.Kişisel limit 1000 dolar deniyordu sanırım öyle birşey yok.aslında boşta usdt duracağına buraya atmak mantıklı.
Bu lending sisteminin gelirini binance nereden sağlıyor bu önemli aslında ? margin işlemlerinden mi karşılıyor ?

limit 500 bnb fakat fcfs olacaksa kilitlenir o ekran zor lend ederiz. borcu alandan fazla fazla alıyor bedelini.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Dostum teşekkürler bende telegram gruplarında detay arıyordum türkçe olarak.Kişisel limit 1000 dolar deniyordu sanırım öyle birşey yok.aslında boşta usdt duracağına buraya atmak mantıklı.
Bu lending sisteminin gelirini binance nereden sağlıyor bu önemli aslında ? margin işlemlerinden mi karşılıyor ?
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Kaynak: https://www.binance.com/en/support/articles/360033271291

Çeviri ve düzenleme bana aittir.

Aşağıdaki bilgiler Binance'in 3 Eylül 2019 gecesi yayınladığı son güncellemeyi içermektedir.

Merhaba arkadaşlar,

Binance, 2019/09/04 6:00 AM (UTC) tarihinde 14 veya 28 günlük vade süreleri olan Lending hizmetini başlatıyor.

Lending detayları

Abonelik biçimi: İlk gelene ilk hizmet

Abonelik dönemi: 2019/09/04 6:00 AM (UTC) - 2019/09/05 0:00 AM (UTC).

Faiz hesaplama dönemi: 2019/09/05 0:00 AM (UTC)'den itibaren

Faiz ödeme zamanı: Vade dolduktan hemen sonra

Varlıklar ve Faiz oranları

Örnek faiz hesaplama:

A kullanıcısı 10 lot BNB (100 BNB)'yi 28 günlük vadeye yatırırsa, vade sonundaki faizi 0.076712 BNB * 10 = 0.76712 BNB olacaktır.

NOT: Borç verme olarak kullanılan BNB bakiyeleri, her kullanıcının Binance Launchpad IEO'ları için günlük BNB bakiye hesaplamalarına dahil edilecektir.
Pages:
Jump to: