Pages:
Author

Topic: 🔔💠 Binance Lending | Faiz oranları & Detaylar ✔️[3 Eylül 2019 Güncellemesi]✔️ - page 3. (Read 971 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696

Evet bu sayfa, dakkasında doldu. BNB borç verebilen var mı?  BNB sayfası anında doldu. Smiley  ben ufak bir miktar dolar koydum denemelik. dolar geç doldu. süre tuttum USDT sayfası tam 20 sn de %60 doldu. toplam,  USDT sayfası tam 4 dk da doldu.

Bu işe de bilet getirecekler kaçarı yok gibi.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bnb anında doldu, usdt ile etc de yer var, hemen girdim ama balance yatersiz hatası verdi. zaten yakalama ihtimali azdı.

edit: usdt de dolmuş , etc %74 de , oda çok sürmez dolar
full member
Activity: 1358
Merit: 193
ilk sayfada paylaşılmış. lending sayfası bumudur.
https://www.binance.com/en/lending

evet tahmin ettiğim gibi ekrana refresh attık ve çoktan miktar dolmuştu. bnance ne zaman fcfs yapsa bir fırıldak dömüyor.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Lending 28 Ağustos yani bugün TSİ 09.00'da başlıyor arkadaşlar, bilginize. Hemen dolacak mı nolacak göreceğiz.
hero member
Bugüne kadar Binance ile ilgili çok fazla sayıda negatif yorum okudum ama açıkçası ilk defa bende korktum.
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duysun ki? İnsanların borç alıp vermesi gibi durumlara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Genelde bu tarz hareketlerden sonra borsalar patlıyor. Binance patlar mı patlamaz mı bilemem ama sağlıklı bir süreç değil. Normal piyasa faizinin bize göre %2-3, ABD'de faiz oranlarının 0,25-0,50 arası olduğunu düşününce %10'un ne demek olduğunu bir hayal edin.

Yani gelirini USD olarak alan bir kişi çok kısa bir sürede %10 getiri sağlayacak... İlginç..
Kazançlar  için yazılan yüzdeler yıllık, çokta kısa süre değil, kazanç oranı yıllıkda olsa normal piyasalar için iyi rakam, ama kripto da yılda %10 çokta yüksek sayılmaz
İhtiyaç konusuna gelince lending olayı margin piyasa için likit ihtiyacını karşılamak için gerekli,
Polo da var lending olayı ama faiz yüzdesi arz-talebe  göre belirleniyor, cz yüzdeyi sabit ve birazdan yukardan tuttu, ama miktar  sınırı var, bi yerde borsa reklamını  yapıyor, bnb hodl edilemesini teşvik ediyor.

Şahsi görüşüm o kadarda şaşılacak durum yok, beni tek şaşırtan bnb usdt yanında etc nin olması,

Etc takip etmekte fayda var

Neden BTC yok bende oraya takıldım açıkçası BTC'nin olmaması beni şaşırttı. Ama böyle bakınca dediğiniz gibi ETC'nin takibinde fayda var sanki.

Edit: Aslında varmış. İlgili siteye ulaşınca gördüm ki, pek çok major coin var.

Buraya yapıştırmak zor ama, BTC için günlük 0.02'den başlayarak azalan oranda farkli rütbeler var. Bunun dışında XRP, LTC, ETH vs. gibi pek çok coin de var.
Sizde buradan görebilirsiniz;
https://www.binance.com/en/margin-fee

yok hocam öyle değil, onlar borrowing yani borç alma,   lendingde şimdilik sadece o 3 token var, biri de usdt
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Bugüne kadar Binance ile ilgili çok fazla sayıda negatif yorum okudum ama açıkçası ilk defa bende korktum.
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duysun ki? İnsanların borç alıp vermesi gibi durumlara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Genelde bu tarz hareketlerden sonra borsalar patlıyor. Binance patlar mı patlamaz mı bilemem ama sağlıklı bir süreç değil. Normal piyasa faizinin bize göre %2-3, ABD'de faiz oranlarının 0,25-0,50 arası olduğunu düşününce %10'un ne demek olduğunu bir hayal edin.

Yani gelirini USD olarak alan bir kişi çok kısa bir sürede %10 getiri sağlayacak... İlginç..
Kazançlar  için yazılan yüzdeler yıllık, çokta kısa süre değil, kazanç oranı yıllıkda olsa normal piyasalar için iyi rakam, ama kripto da yılda %10 çokta yüksek sayılmaz
İhtiyaç konusuna gelince lending olayı margin piyasa için likit ihtiyacını karşılamak için gerekli,
Polo da var lending olayı ama faiz yüzdesi arz-talebe  göre belirleniyor, cz yüzdeyi sabit ve birazdan yukardan tuttu, ama miktar  sınırı var, bi yerde borsa reklamını  yapıyor, bnb hodl edilemesini teşvik ediyor.

Şahsi görüşüm o kadarda şaşılacak durum yok, beni tek şaşırtan bnb usdt yanında etc nin olması,

Neden BTC yok bende oraya takıldım açıkçası BTC'nin olmaması beni şaşırttı. Ama böyle bakınca dediğiniz gibi ETC'nin takibinde fayda var sanki.

Edit: Aslında varmış. İlgili siteye ulaşınca gördüm ki, pek çok major coin var.

Buraya yapıştırmak zor ama, BTC için günlük 0.02'den başlayarak azalan oranda farkli rütbeler var. Bunun dışında XRP, LTC, ETH vs. gibi pek çok coin de var.
Sizde buradan görebilirsiniz;
https://www.binance.com/en/margin-fee
full member
Activity: 686
Merit: 100
Kişi başı limit-toplam limit olayına bakılırsa bu işten süper reklam yapacaklar. Bir şekilde katılabilenler twitter'da paylaşacak vs...
jr. member
Activity: 47
Merit: 1
Polenix başarılı şekilde yapamadı.Poleniz patladı liderliği Binaceye kaptırdılar.Polenix satıldı ve şimdi birileri tarafından tekrar eski günlerine getirilmeye çalışılıyor.Sonuçta bunlar ceplerinden ödemeyecekler.Bu paraları çıkarmaları için atraksiyon yapmaları lazım.Birilerinin canı yanacak gibi.Görelim bakalım neler olacak.
jr. member
Activity: 124
Merit: 6
ben şimdi 100 bnb tutsam 14 gün sonunda bana 15 dolarmı verecek bunlar. tamamen boşta duran adama belki cazip gelir ama şu parayı trade ilede yaparsın her türlü. çok az olmamışmı

USD'ye bankalardaki 32 günlük faiz oranından haberiniz var mı?

Şu anda USD'ye en krali %2.5 faiz veriyor o da 32 günlükte. Yani 14 günde neler bekliyorsunuz anlamak mümkün değil. Zaten bu trade yapılan parayla yapılacak iş değil. HODL için ayrılan parayla yapılır ancak.

hocam orası öyle ya faiz oranı bakımından neysede. dediğiniz gibi hodl yapan varsa mantıklı diğer türlü o sürede zaten kazanılması rahat bir para verdiği faiz. bankada durmasından çok daha iyidir tabiki
member
Activity: 1036
Merit: 18
poloneix 2016 yılından beri gayet başarılı şekilde yapıyor bunu. bunlar niye yeni bir şey gibi çıkarmaya uğraşıyorlar şimdi bunu.
hero member
Btc ye lending olsa tadından yenmez, etc vs hikaye zaten.  Usdt lending i iyi,  bnb ye çok güven olmaz, ieo için tutanlara yarar belki

Dolarda hala %10 a az diyen olmaz heralde 0.25 oynayınca dünya yıkılıyor dolarda % 10 çok büyük rakam
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Kazançlar  için yazılan yüzdeler yıllık, çokta kısa süre değil, kazanç oranı yıllıkda olsa normal piyasalar için iyi rakam, ama kripto da yılda %10 çokta yüksek sayılmaz
Polo da var lending olayı ama faiz yüzdesi arz-talebe  göre belirleniyor, cz yüzdeyi sabit ve birazdan yukardan tuttu, ama miktar  sınırı var, bi yerde borsa reklamını  yapıyor, bnb hodl edilemesini teşvik ediyor.

hero member

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
benim hesapda diyelim 500 BNB var; ben bu 500 BNB'ni bir fona mi aktariyorum? oradan da vade sonu 500 + gelir mi elde ediyorum?
güzelmis... leasing gibi bir olay yani? BNB hodl yapmam icin yeni bir neden... hadi bakalim nasil olaca bu is.
jr. member
Activity: 47
Merit: 1
Binancenin durumunu pek iyi görmüyorum şahsen.Bu tür uygulamalar sağlıklı değil.Binanceye bakarsak BNB %500 artmış bir fiyatla daha da artabilir BNB %15 ile en yüksek faiz vereceği görülüyor.Tepeden verecekler milletin eline sonra senelik %15 albenisiyle.Edeceği rakam BNB'nin en fazla 5 dolardır.Dikkatli olmakta fayda var.İeo oyunundan sonra başka şeyler dönüyor.Gidişatı pek sağlıklı görmüyorum.Bnb'nin fiyatı arttığında en çok bu kime yarar.Ve düştüğünde tekrar kim toplayacak.Kim kazançlı çıkacak bunu hep beraber göreceğiz.
hero member
ben şimdi 100 bnb tutsam 14 gün sonunda bana 15 dolarmı verecek bunlar. tamamen boşta duran adama belki cazip gelir ama şu parayı trade ilede yaparsın her türlü. çok az olmamışmı

Şu anda USD'ye en krali %2.5 faiz veriyor o da 32 günlükte. Yani 14 günde neler bekliyorsunuz anlamak mümkün değil. Zaten bu trade yapılan parayla yapılacak iş değil. HODL için ayrılan parayla yapılır ancak.

%10 dolar faizi, korkunç bir oran. çünkü çok yüksek,  FED in verdiği faiz belli zaten.  Adamlar resmen para dağıtıyor, neden derseniz, global ekonomik piyasa belli, bunun şartları ve oranları da belli. merkez bankalarının oranları bell, reel piyasa belli.  piyasadan %1 bile fazla faiz alsanız bedava para aldığınız anlamına gelir.

zaten toplam 10 milyon dolar gibi ufak bir para bütçe var, bu çerez parası büyük zenginler için.  yani binance 10 milyon dolara yıllık 1 milyon doları gözden çıkarmış, tabiri caizse  kullanıcılara dağıtıp reklam yapıyor.

%10-3   %7 gibi bir zararı var yani  650-700 bin doları platformunu geliştirmek hacimlendirmek için gözden çıkarmış.

*ileride USDT deki bu faiz oranlarının piyasanın dengeye oturmasıyla düşecektir diye düşünüyorum. Normal piyasanın %2-3 fazlası olur dolarda.

BNB nin faiz oranı da fiyatına bağlı olarak değişkenlik gösterir düşüş trendindeyken CZ faizleri arttırır.   CZ kendini aştı merkez bankalığına soyunuyor şimdide. Bu adamın arkasında çin hükümeti de var.
hero member
USDT (% 10)  bu çok sağlam bir oran demedi demeyin. böyle bir dolar faizi dünyada yok. gayet yüksek bir oran. Büyük ihtimalle bir sürü zengin milyoner bu şekilde bir yatırım yapar, bankada tuttuğu doların bir kısmını da buraya böler.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Bu olay küçük yatırımcılara göre değil. Yani en az 500 BNB bulunduran ve 14 gün kilitleyen kişiler faydalanabilecek sanırım. Ya hadi diyelim var 500 BNB 14 gün kilitledin ya satmak gerekirse ne olacak. Bankacılık sistemi gibi boşa gidecek. Dediğim gibi küçük yatırımcılara göre değil bu iş.
hero member

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
@bitcointurk haklı olduğu nokta çok önemli. gudubet ülkeleri saymazsak bu yıllık olarak bu faiz oranları gayet güzel. şayet benim borsada duran yüklü miktarda varlıklarım olsa onları bnb'ye çevirip bu sistemden yararlanabilirdim. ieoları takip eden birisi olsam elimdekini hiç bozmayıp yine borç verme işine girerdim. ama fakirim babuşşşş.

edit: limitler dahilinde.
Pages:
Jump to: