Pages:
Author

Topic: Binance'den Hacker'ları Yakalayana Para Ödülü - page 5. (Read 652 times)

full member
Activity: 721
Merit: 100
Binance de ki hack olayında Binance mağdurlar için elinden geldiğince telafi sağlamaya çalıştı ancak diğer borsalara olan fiyat yansıması ne olacak, Binanceyi hackleyen hacker kazanç için bunu da hesaplamıştır heralde.
newbie
Activity: 41
Merit: 0
mantıklı bir uygulama olmuştu. bence açıklarımı bulanada para ödülü dağıtacağım demeleri lazım. iş işten geçtikten sonra hackerları yakalasa napacak bu binancede aptal işler yapıyor bazen.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Binance’den hacklenme olayı sonrası ard arda yeni girişimler görüyoruz. Hackerları yakalayana ödül vereceklerini açıklamaları denemeye değer bir girişim.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Gerçekten binance borsası kendi imajları konusunda çok titiz tavır sergiliyorlar ki 950 bin tl gibi bir ödülü koymuşlar bunu birçok borsanın yapabileceğini zannetmiyorum böyle olması binance borsasına olan güveni arttıracaktır.
newbie
Activity: 4
adamlar kendilerini gizlemeden böyle bir ise kalkisirlar mi sizce akil var mantik var
member
Activity: 266
Merit: 10
Yaw kim 250 bin dolar için hacker avına çıkar. Binanceın cimriliği tutmuş. Yada hırsızların bulunması gibi bir derdi yok. Bu kadar komik bir rakama kimi yakalatmaya çalışıyorsun anlamadım.
newbie
Activity: 140
Binance ın vermeyi taahhüt ettiği miktar bana çok komik geldi. Sanki hackerların bulunmasını istemiyormuş gibi bir algı oluşturdu bende. Bu para kimse kimseyi bulmaz. Eğer ciddiysen çıkar 10 milyon dolar ödülü koyarsın ortaya. Bak bakalım nasıl bulunuyor hırsızlar.
member
Activity: 182
bu tip bir duyurunun ve ödülün verilip verilmeyeceği her zaman tartışılacaktır bence bunun yerine hackerları engellemek veya tamamen saf dışı bırakmak en mantıklısı
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
İşe yarayıp yaramayacağı tartışılır ama bu tip fonlar oluşturulması iyi bence. Şu hackerlara da burda bir ton sövsem içim soğumaz o derece lanet ettirdiler artık.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Para ödülüyle bu işler olmaz Binance'nin derhal hedeflediği merkezsiz borsayı açması gerekiyor eğer açmazsa piyasa da büyük bir sıkıntıyla karşı karşıya kalacağız gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Binancenin hacklenmesi sonrası bu konuda önlem almak maksadıyla fon oluşturmak maksadıhla böyle bir girişimde bulunmasının olumlu sonuçları olacaktır. Hackerların yakalanması için belirlenen ödül işe yarar ve sonuç alınırsa güzel olur.
newbie
Activity: 266
Bu tip ödül koyma işlemlerini doğru bulmuyorum zira çok fazla karışıklık oluyor piyasada, yani milleti para ile tutuklatmak doğru değil.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
binance 250 bin doları yakalatana vereceğine, açtığı bu yarayı ve piyasayı nasıl dağıttığının hesabı versin.
newbie
Activity: 238
Ödül fikri guzel ama yakalanmasina ne kadar faydasi olur bilinmez. Ama umarim en kisa surede aciklarini kapatirlar.
member
Activity: 336
Merit: 11
Binance borsasi bu tarz bir olayla guvenilirlik kaybedecek bir borsa degil. En guvenli borsalardan birisi bence.
member
Activity: 224
Oldukca guvenilir bir borsa bence ki bu tarz olaylara karsi yatirimciya zarar karsilama guvencesi veriyor.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Sistemlerine güveniyorlar. Binance, son derece güvenli bir borsa. Milyonlarda üyesi olup bu denli sağlam ve stabil olmasından bunu rahatlıkla anlayabiliyoruz.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Hala daha yakalanamamasi bence bundan sonrada yakalanmayacaginin bir gostergesi. Bundan sonrasi icin yapilacak sey onlemlerin alinmasi.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Umarim kisa surede kaynagi bulunur. Cunku kriptopara piyasasinin dususuyle bir guven kaybi yasandi. Birde borsalarda boyle olaylar yasaninca yatirimcilar cekimser davraniyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Koskoca borsanın isterse kendi sistemine gelen saldırının kaynağını bulabileceğini düşünüyorum, böyle ödülle filan hacker aramak benim mantığıma ters, göz doldurmak için yapılmış hareketler bana kalırsa bunlar.
Pages:
Jump to: