Pages:
Author

Topic: Binance'den Hacker'ları Yakalayana Para Ödülü - page 7. (Read 652 times)

newbie
Activity: 266
Merit: 0
Ben bu ödül işini  faydalı görüyorum ama abartmamakta fayda var yarın bir gün kellesine şu kadar veriyoruz tarzı haberler çıkarsa hoş olmaz,
member
Activity: 294
Merit: 10
Olay çok değişik geldi bana sonuçta bu hackerları yakalayanlar yine Hacker değil mi ?
Yani adam bir başkasını yakalatir parasını alır yine işine devam eder. Bunda ben mi çok basit düşündüm yoksa başka etkenlerde mi var
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Son zamandaki sıkıntılar dan dolayı hitbtc yi geçti hatta aratmaz durumda git gide insanların güvenlerini kaybetmeye başladı ve bu yolda bir şeyler yapaya çalışıyorlar.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Binance'ın böyle bir girişimde bulunacağını açıklaması gerçekten hoş olmuş.Hackerları yakalayanlara para ödülü vereceklerini açıklamaları da iyi bir hareket olmuş.Böyle daha çok yardımcı olacak kişi çıkacaktır.Umarım başarılı bir uygulama olur.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Bu hackerları yakalamak elbette imkansızı kovalamak gibi bir şeydir. Ben Binance'nin gelirine oranla bu ödülü az buldum, miktarına bakmaksızın böyle bir düşünce bile güzel ama bana göre.
member
Activity: 364
Merit: 20
Yakalanir mi yakalanmaz mi bilinmez ama binancenin bu sekilde bir aciklama yapmasi guzel. Odul bence yeterli miktarda. Umarim kisa zamanda bir sonuca varilir ve binanceye olan guven yeniden kazanilir. Cunku bu olaya kadar en dogru borsa buydu bence. Ufak bir sıkıntı oldu ama cozulecektir umuyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bitcoin ve 'alt coin' olarak anılan diğer kripto paraların alım satımı çin kullanılan Binance hacker'ların yakalanması için para ödülü vereceğini duyurdu.

Çin merkezli kripto para borsası  Binance'nin  başı siber saldırı ile dertte. Hacker veya hacker'lar 7 Mart'ta  Binance  üzerinde kullanılan API'lere sızmıştı.  Bu konuda mücadele için kesenin ağzını açan Binance hacker'lara karşı bir ödül programı başlattı ve platforma yardım eden kişiye 250 bin dolar (950 bin TL) para ödülü vereceğini duyurdu.

5 milyonun üstünde kullanıcıya hizmet veren Binance aynı açıklamada saldırının kullanıcıların güvenliğini tehdit etmediğinin altını çizdi. Binance CEO'su Changpeng Zhao da bütün yatırımların güvende olduğunu ve izinsiz yapılan işlemlerin geri alındığını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde söz konusu saldırının Binance kullanıcılarını değil, platform üzerinde kullanılan ticaret botları gibi API'lerin hedef aldığı açıklanmıştı.

--- Binance belli ki bu işin peşini bırakmayacak. Umarım gerekli neticelere ulaşırlar ve bir daha böyle güven kırıcı bir hadise yaşamak veya yaşatmak zorunda kalmazlar...

Kaynak: https://www.ntv.com.tr/teknoloji/binancedenhackerlariyakalayana-para-odulu,KiO-K8ec0EiRznhrf86E5w
Pages:
Jump to: