Pages:
Author

Topic: Binance'den Hacker'ları Yakalayana Para Ödülü - page 6. (Read 652 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Para ödülü dağıtacaklarına bugün açıkladıkları merkezsiz borsayı hemen şimdi getirsinler, Binance gibi borsalar bu piyasanın en büyük balinası, milyonlarca lirayı karşılayacak kadar kâra sahiplerse ki komisyon oranları zaten çok yüksek bu piyasa neden düşüyor? Bu adamlar yapıyor çünkü borsalar nakite dönmese fiyat böyle düşer miydi?
full member
Activity: 518
Merit: 100
Hackerler bırbırıını gambazlar yapanlar amk 250 bın dolar var ısın ıcınde guzel ama bınance super calısıyor helal olsun
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
İsmini bilmezsin, cismini bilmezsin nasıl yakalayacaksın? Binance bu işi kendisi yapamıyor mu? Bu adam API sistemini hackledi tüm sunucuları değil. Oturup log kayıtlarına baksınlar gerekli mecralara bildirsinler. Adam yakalanamadığı için hacker oluyor. Yakalanırsa hırsız olur  Grin
member
Activity: 308
Merit: 10
binance nin uğradığı zarar karşısında verdiği ödül çok komik geldi bana. kim uğraşır ki bu kadar para için, bence ödülü arttırması lazım ki insanlar motive olsun. eğer hackerlar yakalanırsa bir daha kimse bu işe cesaret edemez.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Böyle büyük borsalar kolay kolay küçük düşürmez kendini. En doğrusu da bu zaten. Adamlar kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor. Hem güven tazeliyor hem yatırımcı kaybetmiyor yani mantıklı bir çözüm olmuş bence.
full member
Activity: 182
Binance'nin  decentralized olması gerektiğine katılıyorum, ama böyle bir planları yok, borsanın işleri iyi gidiyor. Çinlilere yanlış yapan hacker grubunun başı ağrıyacak, şimdiden Çin istihbaratı peşlerine düşmüştür. 250 bin dolar Hindistan'da 2500 ailenin bir aylık gelirine eşit, ortalama gelir ayda 100 dolar, az para değil.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
250 bin dolar sanırım binance için çerezparası o parayı oralara harcıyacağına teknolojilerine ayırsa daha güvenli bir borsa olsa yeter fazla bir şey istemiyoruz ya geçenki olaylardan sonra iyice sıktı canımı.
full member
Activity: 224
Onları yakalayacak kadar iyi olsam zaten para sıkıntım olmaz. Binance Hacker'lar için harcayacağı parayı ve zamanı kendini geliştirmek için harcasa daha iyi yapar. O Hacker'ları yakalayanlar Binance neler yapar siz düşünün.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Binance hackerları yakalayana ödül kampanyası başlatana kadar blockchain teknolojisine geçmeyi denese daha mantıklı ve daha güvenli olacağı kesin ama olayın aslı virüs ve antivirüs ü çıkarmak para kazanma odaklı olunca normal kampanya başlatmaları
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bu ödül işleri saldırıları önlemede güzel ama eğer bu hack olayını piyasada dalgalanma oluşturarak krizi fırsata çevirenler de kendileri olabilir. Kimin eli kimin cebinde belli değil arkedeş
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Olan şeyin peşini kovalamaktansa bir daha tekrar etmemesi için lazım olan icraatleri gerçekleştirmeleri daha akılcı oldur sanki.
Bu yöntemin bir getirisi olacağını ben de zannetmiyorum.
full member
Activity: 294
Merit: 101
Binance bey yakalayabilirseniz bizede haber et yaa nasıl yakaldığını öğrenmiş oluruz. Bende arkadaşlara katılıyorum benim gözümdede hitbtc den farkı kalmadı yakında patlar gibi
member
Activity: 560
Merit: 11
Binancenin hacker yakalatana ödül vermesi sizce hackerların gözünü korkutur mu. hayır korkutmaz. bu hack meck olayları yine devam edecek. mantar gibi ürüyor hep genç nesil kolay kazanç uğruna. birini yakalasanız onlar organize yine üstünüze binecektir. yani çözüm değil.
newbie
Activity: 79
Binance'in hackerları yakalayanlara ödül vermesi belki ilgi çeker. Ama diger yandan piyasaya olan inancı da kırıyor.
Binance gibi bir borsanın da hacklenmesi büyük olay. Her ne kadar önlenmiş de olsa manipulasyona açık bir piyasa olması işleri zorlaştırıyor.
newbie
Activity: 238
250 bin dolar ceplerinde kalacağı kesin bence , kendi oynadıkları oyuna para mı verecekler. Bu işte kesin bir bit yeniği var.Y a sistemdeki açığı test etmek istiyorlar yada bahane ile pump yaptılar .
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Ben bu adamları yakalarsam 300 bin verirler sustururlar beni yakuza olmayıp öldürmediklerini düşünüyorum Cheesy Bunları yakalayacak bilgi ve beceriye sahip olanlar zaten patır patır aynı işi yaparak gerek borsa gerek api patlatarak topluyor. Binance çaresizce acaba ürkütebilir miyim diye düşünüyor ya da Türk borsasını soyan dansöz arkadaş gibi bir range rover alırlarsa buluruz diye mi düşündüler acaba
member
Activity: 392
Binance  hackerlerı yakalayana vereceğini söylediği 250 bin dolar ödül ile imajını yenileme peşinde , Ben hala böyle bir olayın gerçekleştiğinden bile şüphelerim var , bunun kesinlikle oyun olduğunu düşünüyorum böyle bir durum olursa insanların tepkisini ölçmeye çalışıyorlar.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Binance ın hacklenmesi falan iyi bir durum değil ama çabalamaları,sürekli bilgi vermeleri,böyle girişimlerde bulunmaları diğer borsalara göre fark yaratıyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
Guzel bir yaptirim bence. Yakalanmasini hizlandiracak bir durum olabilir. Yakalanir mi orasi bilinmez ama umarim binance aciklarini kapatir ve yeniden guven kazanir.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Hesapları incelediğimde garibime giden bir şey var özellikle yüksek miktardaki ethler neden poloniexden mew çekip  sonra mew den dolandırıcının hesabına gönderiyor anlamadım bilen var mı ?
Pages:
Jump to: