Pages:
Author

Topic: Bitcoin $2000 altına inerse bir planınız var mı? - page 5. (Read 23098 times)

jr. member
Activity: 546
Merit: 2
plan program o seviyelerden sonra ne yazık ki pek tutmaz diye düşünüyorum  ben. müthiş bir curcuna olur ortalıkta sadece.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
bi 100 dolarlik alirdim oda son olurdu.1 senedir bizi cok üzdü,küskünüz su siralar BTC ile ^^
member
Activity: 588
Merit: 22
2000 dolar altına inerse yapacak bişey yok.Ruhumuzu teslim ederiz artık.Zaten adamlar resmen milletin ırzına geçti. Hiç bitmeyen bir ayı sezonu var.Aylar,yıl geçti bir kıpırdama yok malesef
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Millet zaten alternatif kin aramaya başladı kendine ,kimi eth ile yoluna devam ediyor ,kimi bnb ile artık iş yatım olmaktan daha çok kısa süreli ticaret yapma şekline dönüyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Dipten zirveye ,tepeden dibe doğru süre gelen devamlı bir git gelli yolculuktur bitcoin yatırımı ,sürekli beklentileri yüksek tutup kendi kendimizi avutuyoruz ,fiyatlar dibe vurdukçada nasıl olsa bir gün yükselecek diyoruz.

bitcoin bitte arkadaslar, ugrasmayin bu kadar,,biri gelip sizden daha yüksege alacak diye..normal bir piyasada alici talebi bundan yüksek olur..sonusta para kazanmak zor dünyada,,bugün 500$ a btc alan adam tabi burda rahat,,2500$ a alan bir iki hafta daha umudu var, sonra sira ona gelecek ve devam diyerek baticaz..btc 0 olmayacak ama belirli bir noktadan sonra kimse alici bulamayacak,,bos bis orderbook olan shitcoin misali..elinde var 1btc ama fiat a dönemiyorsun gibi..alternatifler üredi zaten..en gec 2020 ocak ayinda btc 2. sonra 3-4-5 derken 2022 de ilk 10dan dahi cikacak..
bu teori ben demiyorum, büyük crypto sevenler diyor...flapping oldu ve devami geliyor zaten.
gecmis olsun Cheesy
ben bnb tutup arkama bakmiyorum artik btc kac olmus diye

https://www.project-syndicate.org/commentary/blockchain-big-lie-by-nouriel-roubini-2018-10?barrier=accesspaylog

BTC fake pump ile ayakta duruyor ve elimize veriyorlar zaten...elden cikariyorlar

https://medium.com/@noogin/illuminating-the-bart-pattern-in-bitcoin-the-momentum-ignition-algorithm-864e7a9949e9
jr. member
Activity: 406
Dipten zirveye ,tepeden dibe doğru süre gelen devamlı bir git gelli yolculuktur bitcoin yatırımı ,sürekli beklentileri yüksek tutup kendi kendimizi avutuyoruz ,fiyatlar dibe vurdukçada nasıl olsa bir gün yükselecek diyoruz.
member
Activity: 392
Merit: 10
Bu piyasada olmaz diye bir şey yok. Kazan nasıl doğurdu ise öylede ölebilir. Bunun için kurulacak sahneye, oluşturulacak atmosfere bakmak lazım.Düşüş olabilir ancak sıfırlanması imkansız bence.
jr. member
Keşke insede tüm mal varlığımı satıp abansam bitcoine

8000$
6000$
5000$
4000$ de aynisini yapanlara danismadan abanma Cheesy
full member
Activity: 122
Merit: 100
Keşke insede tüm mal varlığımı satıp abansam bitcoine
jr. member
Activity: 364
Her geçen gün bitcoin fiyatı ile ilgili çıkış gelmediği sürece dibe çekme çalışmaları devam edecektir ,kimse artık bitcoinin 2 bin seviyelerine inmesine hayal olarak bakmıyor.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
İlk mesaj atanlar imkan vermemiş bu duruma ama artık sanırım çoğumuz mümkün görüyor 2000i. Özellikle bu şekilde yönlendiriyorda olabilirler satış baskısı yaratabilmek için.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bir dip senaryosu var aslında daha öncede söylediğim çok fazla Hype oldu bu durum. Baktığımız da düşebilir de ama düşmeyebilirdi belki bu hiç belli olmaz diyebiliriz. Dibin nerede olduğunun bilinmesi biraz zor burada.
member
Activity: 448
Artık bu 2000 bin dolar seviyeleri çok dilendi sonunda bu rakamlara inecek gibi ,fakat inersede çok kalacağını düşünmüyorum ve dip ile birlikte yeni yükseliş dalgası başlayabilir.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bitcoin aılan fiyatlara inecek olursa tek bir şey yapılabilir, almak ve unutmak. Soruya cevabı kişisel karar olarak algılıyorum.Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi degildir.Sonuçta yatırım kararları kişiseldir.
jr. member
btc 2500$ altina iner yada yaklasirsa güvenilir olmakdan cikar.
Ne kadar kripto severler, fiyat farkedmez 1btc, 1btc'dir desene suan icin bir kullanim imkani yok.
Ayrica bu altin fiyatina daha yüksek etki yapar.
Bu tarafdan bakinca, piyasayi kontrol eden kisilerin 3000$ altina izin vermeyecegini düsünüyoru.
Sonusta btc ve kripto sahibi olanlar satip cikinca, kendi aralarinda top gezdir selerde, yeni yatirimci belirli bir noktadan sonra kendi coin'imi cikarsam bundan ucuzda diyebilir Cheesy
jr. member
Activity: 406
2 bin doların altına düşerse bu seferde piyasada bitcoinin  1000 dolar altına ineceği söylentisi çıkar değişen hiçbir şey olmaz ,yükselene kadar elde tutmaya devam.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
izlemeye devam edilir yapılacak çok da bir şey yok ne yazık ki. ha ben iki bin dolarlara düşeceğine asla ihtimal vermiyorum o başka bir konu.
member
Activity: 194
İstikrarsız birimlerde, Türk lirası da buna dahil, analiz çok fazla işe yaramaz. Dünyadaki veya içerideki gelişmeler birim üzerinde daha etkili ataklar oluşturur. O yüzden gelişmeleri tai etmek daha önemli
jr. member
Activity: 462
eğer zaten yatırım varsa tekrar almaktan başka mantıklı olan bir plan göremiyorum ben. tabii piyasaya inanılmaya devam ediliyorsa.
jr. member
Activity: 128
Hocam bir düşüş senaryosunda olay hold yapmaktan öteye gitmez. Ekstra olarak düşünce yatırımlık BTC alınabilir.
Pages:
Jump to: