Pages:
Author

Topic: Bitcoin $2000 altına inerse bir planınız var mı? - page 7. (Read 23098 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
piyasa o kadar çapraz durumda ki. üç gün önce bununla ilgili stratejiler geliştiriyorken şuan tekrar 6k olur mu diye düşünmeye başladık. planlar var hazır bekliyor, umarım hiç kullanmayız.
member
Activity: 448
Merit: 10
Neyse ki bu seneyide 3 bin dolar ve üzeri kapatırsak ,2019 yılı için 2 bin dolar seviyesine düşmesi biraz daha zorlaşacak ,zaten bitcoin fiyatlanması için beklenen süre 2020 ,mecbur bekleyeceğiz.Umarım 2 bin seviyelerini test etmeyiz.
jr. member
Activity: 546
çoğu kişinin hemfikir olduğu gibi alım yapmak en mantıklı seçenek gibi görünüyor. zaten iki bin dolardan daha da ters tepeceği bir yer kalmıyor.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Duruma göre  sağdan soldan millet borç para bulur bitcoin alır ,2017 yılına baktığımızda bu rakamın çok makul bir rakam olduğunu ve tam yatırım yapılması gerektiğini biliyoruz.
member
Activity: 392
Merit: 10
Plan baştan belli.Başkasından ödünç alınan para ile alım yapma.Kaybı halinde hayatını etkileyecek miktarlarla işlem yapma.Bu arenanın riski yüksektir, bunu bilerek işlem yap..Liste uzar..
jr. member
Activity: 364
Bitcoin 2000 ve daha altına inerse olacağı ,parası olan daha çok yatırım yapar olmayan elindekinin değer kazanmasını bekler ,bitcoin yükselincede neden daha fazla alamadığı için kendine kızar.
member
Activity: 350
Merit: 12
Kendi adıma zaten her ay belli oranda ekleme yapıyorum. BTC 2k altına sarkarsa bütçeyi zorlar, daha çok eklerim. Şu zamana kadar 50 kere öldü, bitti denilmiş BTC hakkında ama her seferinde daha güçlü çıkmış. Benim de yine öyle olacağına dair inancım tam.
jr. member
olsun diye istediğimden değil de piyasaya genel olarak bakınca bitcoinin değerinin buralarda kalmayacağını düşünüyorum o yüzden alım yapardım ben.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bugünlerde 3000'in hafif üzerinde gezinip duruyor. Orayı kırsın da benim için hava hoş. yatırımım yok. balinaların ralliyi dip yapacakları zaman en çok panik havasına getirecekleri aşamada meydana gelecek. o nedenle 2000, 1000 dolar olmuş ondan daha ziyade şu uzun süredir tx hareketliliği olmayan yüklü cüzdanlarda hareketlenme başlıyor mu, ona bakmalı.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Btc 2,5k altını göreceğini sanmıyorum. Bu daha beter bir çöküş demektir, şu haliyle bile çok büyük çöküş yaşadı, olmaz diyede birşey yok herşey olabilir bu piyasada.
jr. member
Activity: 420
Piyasadaki yatırımcıların dörtte üçü kaçar kalan da almaya devam eder ama düşüş birden olursa kimse bir yere gidemez ve mecburi hold pozisyonunda kalır.
Rdu
jr. member
Activity: 224
O kadar düşeceğini beklemiyorum ama ola ki düştü diyelim en doğrusu oturup beklemek olur, hatta bir miktar yatırım yapmak bile düşünülebilir çünkü daha hangi dip seviyeyi görecek ki, şubat veya mart aylarından sonra eminim yükselişe geçecektir ve bu sefer önü tutulamaz belki de.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Plan ne olacak ki. Elimde bir miktar var bekleyip göreceğiz. Zaten beklemekten başka ne yapılabilir. Düşüşün nereye kadar süreceği belli değil.
jr. member
Activity: 476
toplamak, daha fazla toplamak. bu düşüşler insanları korkutup aldatıyor. piyasanın yükseleceği aşikar. benim de zaman kaygım yok.
jr. member
Activity: 378
Bitcoinde fiyatın 2 bin doların altına inmesi çok bir şey değiştirmeyecek artık herkes bir şekilde alıştı bitcoin düşüşüne yaren yapacak tek şey varsa oda beklemekten başka bir şey değil.
member
Merit: 32
Planım piyasayı terketmek demek çok isterdim ama seviyorum kripto paraları ve onun yansıttığı ruhu. Bu kadar düşmesi bile hem ekonomik hemde manevi açıdan sıkıntıya soktu. Hem madencilik yapıyorum hemde biraz yatırımım var haliyle millete cevap vermekten gına geldi manevi zararıda bu Grin
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bitcoin şayet 2000 doların altına düşerse büyük bir alım gerçekleştirirm. ama bir de şöyle can sıkıcı bir durum var: "dibin dibi" yani ne kadar daha düşecek? 2000 altı, 1000 altı. insanı tedirgin eden bu.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Arkadaşlar şuan btc kalıp bekleyenlerin çok az olduğunu düşünüyorum, insanlar 4k 5k civarında komple çıktılar bekliyorlar. Dahada düşecek gibi görünüyor 2k ya kadar yolu var sanırım.
jr. member
Activity: 364
Bitcoin zaten 2000 dolar seviyesine nerdeyse inecek 3200 dolar akalar gerileyen bitcoin 1200 dolar daha inerse zaten 2000 dolara inmiş olacak ,o saatten sonra zaten piyasadan bir cacık olmaz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Ben o seviylere inilebileceğini çok fazla düşünmüyorum ama bu durum gerçekleşirse ciddi bir alım yapmayı düşünüyorum. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne gibi seviyeleri göreceğiz.
Pages:
Jump to: