Pages:
Author

Topic: bitcoin 20000 usd yi tekrar ne zaman görür? - page 16. (Read 2538 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 253
gelen vurdu giden vurdu. yasaklama haberleri geldi, çöktü. satan sattı. valla bence dipleri gördü haziran-temmuz gibi artacağına inanıyorum. aynı ülkeden kaç defa yasaklama gelebilir ki diye düşünüyorum.

şu an bilinçli olarak yükselemiyor kanımca, yükseldiğinde çoğu insan çıkış yapacaktır. bekliyoruz yaz aylarını.
full member
Activity: 333
Merit: 100
hazirana kadar beklemez, farklı gelişmelerin olması nedeniyle 20k usd fiyatını yakında göreceğiz. Benim beklediğim hızlı bir 30k usd trendinin yakında geleceği.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Benim tahminime göre haziranın başına kadar btc 10k ile 15k arasında seyredecektir. Haziranın başından sonra hızlı bir yükselişle 40k seviyelerine çıkacaktır.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bu konuda verilecek tarihler tahminden öteye gidemez bence. Bitcoin bir hafta sonra da bir yıl sonra da 20.000 USD' yi tekrar görebilir. Bunu yaşayarak tecrübe edeceğiz.
member
Activity: 392
Merit: 10
Sanırım 2017 yılının grafiklerini ele alıp değerlendirecek olursak Bitcoin haziran ayına kadar 13-20 bin dolar arası seyredecek ,haziran ayından sonra hızlı bir yükselişe geçip ara ara düzeltmelerde yapıp eylül gibi 50 bin dolar kasım ve aralık ayında ise 100 bin dolar üstüne çıkacağını düşünüyorum.
member
Activity: 322
Merit: 16
btcnin 5 yıllık değer tablosuna baktığım zaman 4.aydan itibaren yükselmesini olası görüyordum .
Ancak gündeme baktığım zaman çok fazla ümidim kalmamıştı . Hele devletlerin ve şirketlerin politikalarını gördükçe iyice korkmaya başladım . Ki önümüzde konusu kripto paralar olacak olan G20 zirvesi var oradan çıkan olumsuz bir haber yokolusu olur dedim .
Şu gonderiyi  ( https://bitcointalksearch.org/topic/balon-patlad-m-bitcoin-bitti-mi-battk-m-2887307 ) okuduktan sonra  rahatladım ve yeniden yaza kadar kendine geleceğini düşünmeye başladım .
newbie
Activity: 238
2018 sonuna kadar toplanip 20 bin dolarin cok ustune cikmasi gerekiyor bence.
full member
Activity: 476
Benim tahminlerime göre yazın başına kadar 10k ile 15 k arası iniş çıkışlar yapacak. Hazirandan itibaren 20k nın üstüne çıkacak ve 100k ya doğru yol alacak. Cool
full member
Activity: 336
Merit: 111
Haziran - Temmuz arası diye tahmin ediyorum. Hazirana kadar ise toparlanma süreçleri yaşayacağını tahmin ediyorum. Tabi bunların hepsi adı üstünde birer  tahmin.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Son zamanlarda hep dediğim gibi bana kalırsa tahmin etmek çok güç fakat nereye baksak, kimi okusak mart ayı itibariyle sıkı bir toparlanma dalgası beklendiğini görüyoruz Smiley
member
Activity: 336
Merit: 11
Umarım yaza doğru yeniden canlanmaya baslar ve en gec ekim kasım aylarına kadar 20 bin doları yakalar hatta gecer.
member
Activity: 70
Bitcoin çıkışa başladığı zaman utulamaz bir hafta sonra  20 bin dolar rakamlarını görebiliriz ben böyle bir şey olursa hiç şaşırmam günde 2 bin dolar arttığı günleri biliyorum.
member
Activity: 266
Şahsi düşüncem haziran ayına kadar bitcoin 10 bin dolar seviyelerinde dolaşacak ve yazın başından sonuna kadar 20 bin dolar seviyelerine gelecektir diye düşünüyorum.
member
Activity: 70
Bitcoin yine 20.000 dolar seviyelerine gelsin kurban keseceğiz 2 ay önce güzel şartlarda ilerlerken şimdi maziyi konuşup duruyoruz Bence bu günün şartlarını değerlendirmek mantıklı olur.
full member
Activity: 252
Yıl sonunu beklemek gerekecek. Kısa vadede artar diyenlere katılmıyorum. Olgun olmayan pazar şartlarında dalgalanmalar devam eder. Zenginlerin oyun kurallarını belirlediği tespitine katılıyorum.
newbie
Activity: 28
4 5 ay sonra görürüz tahminimi söyliyim bitcoinin piyasasını zengiler belirliyo
full member
Activity: 252
Merit: 105
Şubat'ın yarısını da devirdik  Bitcoinin keyfini bekliyoruz, aslında sürekli rakamların artmasına o kadar çok alışmışım ki, kendi adıma normale dönmeye başladım, kısa sürede zengin olacağımız hissi sarmıştı bi ara  Grin şimdi geçti.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Bence mart ayında tekrar görecek.Büyük bir yükseliş olacakğını bekliyorum belirli kırılma noktaları var onları aşmasına bağlı.
member
Activity: 112
20 bin Usd çıtasını yakında aşacak, hep birlikte göreceğiz. Hangi yatırım aracı en çok eleştiriliyorsa en sert çıkışı yapması çok makul geliyor. Günde 2 bin dolarlık sıçramalara hazırlıklı olalım.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Yeniden yükselmeye başladığına göre 20 bin dolar uzak değildir bence.
Pages:
Jump to: