Pages:
Author

Topic: bitcoin 20000 usd yi tekrar ne zaman görür? - page 17. (Read 2538 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
O kadar düşmez denilen seviyelere düştüğüne göre bu sene çıkmaz denilen seviyeleri de görebilir her an bitcoin ama bunun için biraz zamana ihtiyacı var gibi görünüyor
member
Activity: 98
Merit: 10
“Innovation Powered by Crypto”
Bitcoin Mart ayından itibaren yükselmeye başlayacak, Haziran'da 20 bin, sene sonunda 35 bin olacak.. 2019'da ise 60 bin dolarlari görecegini dusunuyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Yaz aylarında bitcoin yükselişe geçecek gibi görünüyor.
member
Activity: 154
10bin sınırını tekrar geçtiğinde bir müddet duracağını düşünüyorum birde 15bin sınırında bekleyebilir yani 20bini bulması piyasaya göre değişmekle beraber 5 6 ayı bulabilir bana göre
newbie
Activity: 196
Merit: 0
hayaller hayaller ve hayatlar.bu seviyelerde daha çok sürünecek gibiyiz, artık bir an önce çıkışa geçsin.ayrıca belki de hiç görmeyecek böyle düşünenler de var maalsef
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Önce 10000 doları ne zaman göreceğini konuşmalıyız, yakın bir hedef gibi görünse de Bitcoin 6000 dolara kadar düştü sonuçta. 20000 dolar bana göre bu sene zor, ama 10000'i en geç birkaç aya görürüz inşallah.
newbie
Activity: 6
bence 20 bin usd yi mart ayının 10undan sonra görür
full member
Activity: 434
Merit: 107
kripto yatırımcılarının bir kısmı ico peşinde koşuyor. gereken ders alındığında ki bu ortalama 5-6 ay sonra olacaktır o zaman bitcoin tekrar eski günlerine dönecektir. Benim tahminim ağustos sonrası.
newbie
Activity: 182
Guzel bir yukselis olmazda bu sekilde yatay grafikte devam ederse 2019a kadar zor gorur.
member
Activity: 224
Haziran ayina kadar bulacaktir tekrar 20 bin dolari. Daha fazla gecikmez umarim.
jr. member
Merit: 1
Ortalık çok karışık kendisini çıkartması kurtarması çok zor hele ki güveni gittikçe sarsildikca iyice zorlaşıyor . Kısa zamanda olacağını pek olası görmüyorum ben
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Malesef bu senenin sonuna kadar anca bulacaktir eski degerleri.
newbie
Haziran-temmuz ayina dogru gercek bir yukselmeye baslayacak ve bu sene sonuna kadar 30 bin olur umarim.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Bitcoin Mart ayından itibaren yükselmeye başlayacak, Haziran'da 20 bin, sene sonunda 35 bin olacak.. 2019'da ise 60 bin dolarlari görecegini dusunuyorum.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Bu aralar anca 20k usd’yi rüyamızda görürüz. Yanlış anlaşılmasın battı bitti öldü demiyorum, kesinlikle ümitsiz değilim sadece belli bir zamanı var ve bu da herkesin sabırla beklemesini gerektiriyor. Bu sürecin sonunda silkelenmeyenler kazançlı çıkacak.
full member
Activity: 336
Merit: 100
2019 yılında görebiliriz. Neden olmasın? Bitcoin fiyatı 20 bin dolar seviyesine gelebilir. 2017 yılında bir kere ulaştıysa tekrar ulaşacaktır. Piyasa aynı piyasa oyuncular ise giderek artıyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
2018 yili bitmeden eski degerlerini bulacaktir umarim ve 2019 da guzel cikislar goruruz bence.
member
Activity: 126
Yakın bir zamanda eski haline döneceğini düşünüyorum ancak 50-60kyı bulması yaza doğru anca olur diye düşünüyorum tabii hiç bulmaya da bilir daha erken de bulabilir.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
benim tahminim şubat martı bu seyirle kapatır. mart sonu mayıs başı tatlı tatlı yükselir.  mayıstan sonra ise 20k bandına sıçrayacağını düşünüyorum. tabi ki sürec içinde tetikleyen bazı şeyler olabilir. onları öngörmek zor. şimdiki grafiklere göre tahminim sadece.
member
Activity: 229
mart sonu nisan başı 20000i görürüz  Cool hadi ben de bir tahmin yapayım dedim  Cheesy 2018 crypto yılı olacak .. olmalı .  Angry olsun lütfen çünkü  Grin
member
Activity: 308
Benim tahminim de yazın başına kadar 20 bin doları geçmeyeceği yönünde. Yazın sonuna kadar 50 bin dolar seviyelerine gelir ve yıl sonunu 100 bin dolar civarında kapata bilir.
Pages:
Jump to: