Pages:
Author

Topic: bitcoin 20000 usd yi tekrar ne zaman görür? - page 13. (Read 2538 times)

legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
bir hafta sonra bu fiyat olabilir ya da bir ay, volatilite yüksek olması ve spekülasyonların arkasının kesilmemesi price üzerinde baskı oluşturdu. 20 bin dolar büyük bir rakam değil, Bitcoin daha iyileri yapacak altyapıya sahip.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bitcoine fazla yuklenmeyin artık. Zamana bırakın. O kendi halinde artacaktır. Önceden o kadar çok artacak mı bu mu olacak denmeden bir anda arttı gitti şimdi de kendi haline bırakalım paramız orada kalsin. Artacaktır o
full member
Activity: 238
Merit: 100
Minimum hata payı ile yorumlamak gerekirse yıl sonu ve yıl başı sularında 20k tekrarlanabilir. Onun dışında daha erken tarih vermek bol keseden sallamak olur. 15 gösterip 6 ya çakarlar ayıltırlar adamı
full member
Activity: 294
Bitcoin eski ath rakamlarına gelir ama ne zaman olacağını tam olarak tahmin etmek bugünün şartlarında giderek zorlaşıyor. İyimser bir bakış açısı ile yaza doğru 20k olur. gecikme olursa yıl sonu beklenir.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Be kadar inişli çıkışlı grafik sergilese de bu sene sonunda istenilen fiyata gelecektir
newbie
Açıkcası Bitcoinin bu gidişi tedirgin ediyor
Bu gidişle kısa sürede 20k yı görmesi pek mümkün değil
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bitcoin için zorlu bir süreç var. 20 binden 6 bine düştü öyle kolay bir çıkış trendine kolayca giremez. O yüzden ben en erken yaz olarak görüyorum. Baharda da ciddi çıkışlar beklentilerimin dışında yer alıyor
member
Activity: 308
Merit: 10
Benim tahminime göre bitcoin bir daha 20 bin doları yazın başına doğru yani haziran ayının başında görecektir. Şu sıralar 10 bin bandında dolaşıyor. Buradan yavaş yavaş 20 bine gidecektir hazirana kadar.
full member
Activity: 336
illaki bir noktadan sonra fiyatın artması beklenir, yerinde sayma zamanının uzaması fikirlerimi değiştirmedi. 2 ay sonra bugünün şartlarından farklı bir psikolojik piyasa var olur. 20.000 dolar seviyesi ulaşılması kolay bir seviye.
full member
Activity: 336
2 ay içerisinde tekrar 20 k doları bulur diye düşünüyorum, çok arttacak fiyatı. benim görüşüm bu yönde.
member
Activity: 269
Merit: 20
Halo dayı btc temmuz ayından sonra 20 de olur 30 da olur. Ama önce bir motoru soğutuyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
20 bin doları geçmesi için en az 2 aya daha ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ben. 20 bin doları aşarsa eğer 30 bin doları da görmesi muhtemeldir.

Çok iyimser olduğunuzu düşünüyorum, iki ay çok kısa bir zaman.
Yaz sonlarına doğru belki bir hareketlenme olur ama o da 20k getirir mi şüpeliyim.
sr. member
Activity: 509
Bir kaç ay bekleme sonucunda bu beklenti real olarak görülebilir, daha kısa zamanda yatay giden pazar fiyatları sabırları zorlamaya devam eder, neticede bekleyen karşılığını alır.
sr. member
Activity: 1652
Merit: 304
kycfree
20 bin doları geçmesi için en az 2 aya daha ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ben. 20 bin doları aşarsa eğer 30 bin doları da görmesi muhtemeldir.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Bence Temmuz Aylarında olmaması için bir sebeb görmüyorum hadda en geç o aylarda tekrar 20 bin dolar parayı görür umarım bu sene sağlam para vururuz da köşeyi biraz döneriz
full member
Activity: 518
Merit: 102
Hazirandan önce ben 20k dolar seviyesini tekrar göreceiğimizi sanmıyorum. Ayrıca kriptopara sistemleri yalnızca sınırlı sayıda insanın elinden daha genş kitlelere yayılacak bence.
newbie
Çok rahat 2 ay daha beklememiz lazım çünkü grafiği gittikçe yataylaştı
sr. member
Activity: 364
yaz sonuna doğru yine aynı bir artma grafiği gelebilir, biraz hissel bir şey.

şöyle ki gün ve gün yeni insanlar kripto dünyasına giriyor. bunların getirdiği para her zaman bitcoin üzerinden akıyor. yakın zamanda bitcoin tekrar yükselecek ama zara satışlarından dolayı aşağıya doğru iniyor ne yazıkki.
newbie
Bence 2018in ortalarını görmesi gerekiyor en baştan
Çünkü şu aralar hala durgun bir grafik görünüyor
member
Merit: 10
Hemen hemen tüm yorumların isteği Bitcoin fiyatının yükselmesi, sonrasında alternatif para birimlerinin takip edebileceği tahminine göre beklenti var. Mayıs ayında olabilir.
Pages:
Jump to: