Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2018 sonuna kadar 50.000-100.000 USD bandına gelecek... - page 4. (Read 1493 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Buradan 10-15x yapması demek ve sadece 3.5 ayı kaldı. imkansız değil tabi ki ama sağlam gelişmeler olmadıktan sonra çok zor.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
Bitcoin 2018 yılı sonuna ancak 20000 dolar olur bunun üstüne çıkarsa çok büyük süprüz olur diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 168
Bu yıl içerisinde bu tür yüksek rakam olacak diye spekülatif yayın yapanlar yatırımcıyı oyalamaktan başka bir dertleri yok ,bitcoinin yıl sonuna kadar 10 bin dolar olma ihtimali bile çok zayıflken 50 bin 100 bin dolar sadece hayal.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Arkadaşların dediği gibi 10.000$'da bu gemiyi çok terk eden olur bi ara yavaşlayıp yine ath görebilir ama yıl sonu için 50.000$ biraz bu ölü piyasada zor gibi.
newbie
Activity: 3
işte hep bu tarz haberlerin gazına gelerek aldık bitcoinleri altcoinleri sonda düştüler.
yıl sonu btc fiyat tahminim 3000 dolar.
member
Activity: 406
Merit: 14
Bana söylenen bu seviyeler çok yüksek geldi. Ben 25000 dolar seviyelerine geleceğini düşünüyorum ama 100000 dolar olursa da bayram ederim. İtirazım olmaz.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
çok büyük ve desteksiz iddialar bunların hepsi. ama bitcoinin zamanında bir ay içinde neredeyse 19 kat arttığı dikkate alındığında hala neden olmasın sorusunu sordurabiliyor.
full member
Activity: 398
Merit: 101
100.000 usdyi falan geçtim, 10.000 usd olunca satıpda kurtulmak için dört gözle bekleyen bi sürü insan insan var. Tekrar 20k olsa bile bir sürü insan zil takıp göbek atar Cheesy
100k çok sallama olmuş Cheesy
member
Activity: 560
Merit: 11
Yükselişe başlamak için son 1 ayı kaldı önünde. Benim de yıl sonu beklentim 50-60 bin dolar ama 1 ay içerisinde yukarı yönlü güçlü harekete başlamazsa 20 bin dolara bile yetişemeyebilir.

1 aydan kastınız ne? Hocam, konu içindeki o tahminlerin pek çoğu bu sene Haziran ayı içinde yapıldı ve fos çıktı. Piyasadaki fiyat hareketini yönlendirmede uzman bazı kurumlar var ve balinaları da etkiliyor.

Aslına bakarsanız şu an da nötr bir senaryo içindeyiz. EFT onayı, onaylanmaması yok farklı spekülatif haberler olumlu, olumsuz tarafı ne kadar etkileyeceği piyasada keskin bir dönüş veya çöküş oluşturacak.
newbie
Activity: 84
Bu haber bana pek inandırıcı gelmiyor , ama eft onayı gelirse 50.000 bin dolar olaması bile 10.000 doları geçeceğimizi düşünmüyorum şurada 3 ay kaldı , ve fiyasanın hali ortada bu piyasa ile en fazla bu kadar olur bence.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Tahminlerde çok fazla sıkıntı yok bir sıfır atılması gerekiyor sadece Smiley Piyasanın ne denli oynak olduğunu 1-2 yıllık konuları açıp, yarıp geçiren mesajları incelemek yeterli.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
şimdi konuyu açtığın tarihte olmak isterdim ve tabi ki satmak. Cheesy yıl sonuna kadar 7k üzerinde dursun çoğu kişi şükreder. ve altların hacimsel yükselişle 300B gelirse harika olur. Cheesy
newbie
Activity: 81
bıkmadan usanmadan uçuk kaçık yorumlara devam ediyorlar ya. hayranım azimlerine. tamam yükselecek ama bu kadarı artık çok fazla arkadaş. bandın aralığına bak saçmalığı ordan anlarsın zaten.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
Yükselişe başlamak için son 1 ayı kaldı önünde. Benim de yıl sonu beklentim 50-60 bin dolar ama 1 ay içerisinde yukarı yönlü güçlü harekete başlamazsa 20 bin dolara bile yetişemeyebilir.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoinin 6-7 b,n dolar seviyelerinden yükselişe geçip sene sonuna 50 bin dolar ile 100 bin dolar arasında olacağını söylemek biraz ütopik bir durum ,bitcoinin bu fiyatlara ulaşmaması için piyasada bir çok sebep ver ,bunlardan en önemlisi vadeli işlem borsalarında hala işlem görüyor olması.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Değişik değişik yorumlar var ya, bir haberi okuyorsun 3 bin dolar olunacak diyor başka haberler 10 bin yada 50 bin iyice işin cılkı çıktı, yıl sonu görecez neler olacak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Biraz uçmuş görünüyor fakat ağzına sağlık, böyle analistlerede ihtiyaç var hep düşecek bitti diyenleri dinlemekten baygınlık geldi üstüme.
newbie
Activity: 84
Yok artık biraz fazla uçmuşlar bitcoin 2018 sonuna kadar 50.000 .100.000 usd bandına girmek buna ihtimal vermiyorum açıkcası , gördüğüm okudum kadarıylar analistlerde uzun zamanlardan bahsediyorlar.
newbie
Activity: 182
biraz eski haber ama geçen senelerdeki tat yok ortada. bu sene sırf bitcoine yani oradan da diğer tüm kriptolara hükmedebilmek için vadeli borsa saçmalığını getirdiler. kriptoların özüne aykırı durum bu. kripto borsasında 21 milyon kuralı varken öbüründe yok işte.
newbie
Activity: 70
şurada kaldı üç aycık bir süre. ben hiç imkan ihtimal vermiyorum bu yılın sonunda oralara geleceğini. on bin seviyesine gelirse bile başarılı bence.
Pages:
Jump to: