Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2018 sonuna kadar 50.000-100.000 USD bandına gelecek... - page 6. (Read 1493 times)

member
Activity: 98
Merit: 10
Piyasada beklenti oluşsun, insanlar beklentiyi satın alıyor. Bahsedilen rakamlar yüksek ama olmaz değil. Olumsuz haberlerin ardı arkası kesilmedi. BTC bandı 2018 sonunda bugünkü rakamlardan çok yukarıda olacaktır.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Hayal kurmayı bırakın arkadaşlar biraz realist olun. 100.000 dolar ne demek hiç oturup düşündünüz mü? O kadar kolay mı bu iş. 1 yılda o fiyatlara çıkması mümkün değil. Ben 50 bin dolara bile yaklaşacağını düşünmüyorum. En azından blok yarılanmasına kadar. Bu yıl düşüşü tamamlayıp yukarı yönlü hareket ederse en fazla göreceği yer 25-30 bin dolar.
member
Activity: 238
Zorlasa zorlasa 40 bin dolar olabilir gibi geliyor bana bitcoinin maksimum değeri. 100 bin imkansız gibi bir şey zaten onu konuşmaya gerek yok bence şuanki koşullarda.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Ben bu kadar yüksek seviyelere geleceğine inanmıyorum
Özellikle  1 sene gibi koşa sürede belki 20 bin ama daha fazla değil
newbie
Activity: 252
Merit: 0
bitcoin 2018 yılı sonuna kadar şuanki değerinin en az 5 katı artacağını tahmin ediyorum belkide 5 kat değil  20 kat artacak
member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
50 bin bana çok uçuk gelmiyor açıkçası. 40-50 arasında bir değere ulaşabilir 2018'in sonlarına doğru. Son zamanlardaki düşüşten kaynaklı bu değerlere ulaşmak hayal gibi gelse de Bitcoin'in neler yaptığı çok açık ortada.
member
Activity: 700
Merit: 56
bana çok abartılı geliyor bende yükseliceğine inanıyorum ama bu kadar değil elbette. bu oranlar çok fazla.
member
Activity: 294
yıl sonuna bitcoin 40 bin dolar olsa da şaşırmam 15bin dolar olsa da. bu kadar spekülasyon varken. ha olur market hacmi 10 trilyon işte ozaman bu kadar oynamaz oynayamaz.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Analistlestlerin görüşüne katılıyorum ve Bitcoin için şuan uygun alım fırsatının olduğunu düşünmüyorum çünkü beklenirse geç okutuyor çünkü  Bitcoin de yükseliş hareketleri çok hızlı gerçekleşiyor .Balinalar girmeden fırsatı değerlendirmek gerek.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bu miktarlara ulaşması mümkün tabi de bu yıl içinde ulaşır mı orası meçhul. Balinaların devreye girmesi lazım veya büyük şirketlerin bitcoinin değerini yükseltecek hamleler yapması lazım. O zaman 50 bin dolar bandına çıkabilir.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Bu kadar yüksek değerlere ulaşabileceğini düşünmüyorum ben açıkça söylemek gerekirse. Şuanki durum onu gösteriyor. Belki 50 bin dolar olabilir ama zor bir ihtimal o da. Sağlam pump lazım.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bence o kadar yüksek bir meblağı bulacağını sanmıyorum özellikle de devletlerin kötü bakış açıları sonucunda fazla yükseleceğini düşünmüyorum
full member
Activity: 196
Merit: 100
BTC'nin 2017 yılında şahsi olarak 10.000 doları görür demiştim fakat neredeyse 20.000 doları gördü. 2018 yılı tahminim ise 50.000-75.000 dolar arası fakat 100.000 doları görmesi de muhtemeldir. Bu sene BTC'nin en iyi senesini geçireceğine inanıyorum.
member
Bu sene için bu kadar yüksek bir değer beklemiyorum ancak bitcoin her zaman şaşırtmayı seviyor. Bu değere ulaşmaması için mantıklı bir dayanağım da yok ancak bu kadar yükseliş kolay değil bana kalırsa..
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
2018 sonuna kadar btc fiyatının 50.000 dolar ile 100.000 dolar arasındaki banda gelmesi kimseyi şaşırtmaz. Geriye dönüp baktığımızda 2017 yılında çok büyük artışlar oldu bu yıl neden olmasın.

Kesinlikle bende üç beş aşşağı o fiyatları bekliyorum ama sağıda soluda belli olmaz eğer kore veya japonya üç beş bir şey uydurursa sorun olabilir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
yakin zamanda yukselis olacaktir bu seviyelerden almayanlarin kafasini daglara taslara vuracagi gunler de gelecektir butun analistler bitcoinin yukselecegini soyluyor cok rahat yukselecektir yil sonu 100 bin dolar olacaktir bu da x10 yapar bence muhtesem getiri firsati sunuyor
member
Activity: 84
Btc değerinin 50 bin dolara kadar yükseleceğini tahmin etmiyorum, beklentiyi yüksek tutarak yeni oyuncuları pazara çekmek için kullanılan argümanlardan biri sadece, mantıklı tahminler yapmak lazım.
member
Activity: 126
2018 sonuna kadar btc fiyatının 50.000 dolar ile 100.000 dolar arasındaki banda gelmesi kimseyi şaşırtmaz. Geriye dönüp baktığımızda 2017 yılında çok büyük artışlar oldu bu yıl neden olmasın.
full member
Activity: 567
Merit: 148
büyük borsalar şuan yeni üye kayıtlarına yetişemediği için üye alımlarını bir bir durduruyor Cheesy piayasa her geçen gün büyüyor bitcoin artacaktır bu çok belli.

Borsalar üye alımına yetişemediği için üyelik alımını kapatıyor ama piyasa düşüyor bu da büyük bir manipulasyon çalışmasının yapıldığını gösteriyor. Ben gerçekten şu anki Bitcoin düşüşünü yapay buluyorum yakında Bitcoin'i 30 bin dolar seviyesinden alabiliriz.
member
Herkes farklı birşey söylüyor. Geçtiğimi yıllarda hep ocak ayında böyle ciddi düşüşler olmuş. ve sonrasın yılı yüksekte kapatmış. Şuan yapılması gereken tek şey yatırım. Hepsinin alış seviyesi güzel yerlere geldi. Bu fırsat bir daha zor gelir.
Pages:
Jump to: