Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2018 sonuna kadar 50.000-100.000 USD bandına gelecek... - page 5. (Read 1493 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
2018 yılı tüm kripto yatırımcıları için büyük hayal kırkılığı için geçiyor ,ben şahsen artık 50 bin dolarlardan vazgeçtim ,bitcoin sene sonu kadar 12-13 bin dolar bandını görse dua edecem.
newbie
Activity: 92
50-100bini geçtim ben. Bu yıl sonuna kadar 10 bin dolar bandına ulaşalım göbek atarım. 10 bin dolar bile hayal gibi geliyor artık.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Ben 50 -100 bin dolar bandını geçtim ,en son ath noktası olan 20 bin dolar seviyesine gelse şükredecem ,yıl sonuna kadar 20 bin dolara gelmesi bile mucize gibi şimdilik.
member
Activity: 560
Merit: 11
Bu tahminler 2018 için artık bitti. 2019'a kaldı. belki orada 2020'ye bilemeyiz. ben şu 6000 eşiğinin alta doğru düşmesini istemiyorum. Bu ilerisi için tahminleri iyice öteler. beklemek de bir yere kadar olur artık bilemeyiz.
full member
Activity: 980
Merit: 207
stok yapmayı ben de mantıklı buluyorum 3 sene önce alıp tutanlar şimdi zaten yaşadılar
member
Activity: 294
Merit: 11
ben böyle bir şeyin olacağını hiç zannetmiyorum açıkçası çünkü çok zor bir ihtimal ve git gide o günlere yaklaşıyoruz şu an bir şey de olduğu yok.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Artık kimin ne dediği belli değil, üstelik herkes birbirinden alakasız tahminler belirtiyor. Sonuç olarak yıl sonuna kadar btc 50-100k usd bandına gelirse mükemmel olur ama bunun gerçekleşme olasılığı nedir bilemiyorum açıkçası.
member
Activity: 143
Merit: 10
Çok zor gibi gözükse de sonuç olarak imkansız bir şey değil bu. Daha 4 ay var ve 50 bin doları görmesi için yeterli bir süre bence.
newbie
Activity: 84
yaklaşık dört ay var ve bu süre bunun gerçekleşmesi için çok kısa görünüyor. ben eski seviyesine gelmesine bile fit olabilirim.
newbie
Activity: 5
Analist Kay Van-Petersen bu defa yan bastı 50 100 k yı geçtik eski seviyelerine gelse 15 20 kyı görse bayram edicez
member
Activity: 476
Merit: 75
Hacim bir türlü toparlanamıyor. Dünya ekonomik forumlarında gündeme gelmeye başladı btc aksi yönde hareketleri hergün gelmeye başladı ancak olumlu 1-2 haberde ortalık yeşillenir btc 50k dolara yürüyebilir.
full member
Activity: 318
Merit: 100
Geçen yıl içinde aklımızın ucundan dahi geçmeyen rakamlara ulaşıldı ve şu günlerde Bitcoinin durgunluğu ile moralman çöküşe geçmiş olmalıyız, yüksek rakamlara ulaşılamayacağını düşünüyoruz, oysaki tüm bunlar fırtına önceki sessizlikte olabilir.
member
Activity: 224
Piyasa bu sıralar oldukça dalgalı, bu tarz haberler duymak insanı ümitlendirse de bu kadar büyük bir yükseliş olacağını düşünmüyorum.
Yine de geçtiğimiz senelerdeki hareketler incelendiğinde imkansız dememek lazım. Bitcoin şaşırtmayı seviyor. Bekleyip göreceğiz..
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Piyasanın mevcut durumuna bakılınca pek de iç açıcı görünmüyor bu değere belki 2 3 sene sonra yükselmeler olursa  ulaşır
member
Activity: 476
Merit: 75
Marker hacmi epey düşü yeniden sermaye akışı lazım. Çin yılbaşı muhabbeti geçsin. Ben toparlanacağını düşünüyorum. Ne yazık ki küresel bir kriz olacak gibi. Bu durum kriptopiyasayı nasıl etkiler net bir öngörüm yok.
full member
Activity: 182
Merit: 100
Bitcoin fiyatının 2018 sonuna kadar 35.000 dolar ile 40.000 dolar aralığı arasında hareket etmesini ve daha sonra 2019 yılında iki katına çıkmasını bekliyorum.
newbie
Activity: 126
O kadar yüksek seviyelere varacağını düşünmüyorum
Özellikle de bu gidişle on bini bile belki geçemez
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Nerde aç tavuk misali rüya görmeyelim, gidişat farklı görünüyor. 50.000 veya 100.000 doları kaç kişi birarada gördü. Sene sonu 20k olsun öpelim başımıza koyalım. Fazlasını isteyen hüsrana uğrar.
newbie
Activity: 126
Bitcoin bu kadar dibe vurmuşken sanmıyorum ki o kadar yüksek meblaları bulsun
Düşmesi bile olası diye bakıyorum
member
Activity: 81
50-100 bin dolarları bilemem ama yeni rekorlara çokça şahit olacağımız konusunda şüphem yok. Lightning network geliyor btc'nin şuana kadarki en büyük devrimi.
Pages:
Jump to: