Pages:
Author

Topic: Bitcoin Büyük Oyunu Gördüm ! - page 2. (Read 2404 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
December 16, 2017, 06:07:33 AM
Bu ekonomik bir süreç, büyük ülkeler ve şirketler  Bu projenin en büyük destekçisi. Soru şu  olmalı.  Türkiye  bu projenin neresinde olmalı. Engelleyemiyorsan yönetmen gerekir kendi ekonomin, sektörlerin için ülke içinde.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
December 11, 2017, 12:09:57 AM
Kime sorsan herkes Bitcoin'in arkasındaki büyük oyunu görmüştür yalnız bilinen bir gerçek var o da eğer tüm dünya ve büyük şirketler bu oyuna dahil olmasaydı Bitcoin bugün bu kadar çok değerli olamazdı.
sr. member
Activity: 392
Best IoT Platform Based on Blockchain
December 10, 2017, 09:46:18 PM
Bitcoinde yirmibin dolar fiyatı gördükten sonra elimdeki az zaten bundan ne olur dediğim satoshileri bile özenle saklayacam şahsen, bu vakte  kadar nasılsa gene düşer ben de düşüşten yakalarım tekrar falan diyordum, arada başka koinlere trade için kaçıyordum falan ama,  artık rakamlar oyun oynanmayacak kadar büyüdü.
full member
Activity: 721
Merit: 100
December 10, 2017, 06:59:54 PM
Büyük oyun şu bitcoin fiyatı er yada geç çok iyi yerlere gelecek bizim elimizde o fiyatlara geldiğinde bitcoin kalacak mı kalmayacak mı bütün mesele bu?
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
December 10, 2017, 06:50:16 PM
Bitcoin patlar mı patlamaz mı bilemiyorum. Ancak Lidyalılar bugün yaşasaydı heralde onlardan bir şeyler dinlesek benzer şeyleri yaşadıklarını anlatabilirlerdi. Kriptoparalar gerçek hocam hemde bol sıfırlı dolarlardan daha gerçek bence.
full member
Activity: 630
Merit: 101
December 10, 2017, 06:04:39 PM
Borsa yada trade diyelim zor zanaat alıp uzun süre holdlamak daha mantıklı bence.  Bir de çat diye kolay kazanmak istiyor insan ne yazık ki böyle bir durumda yok olmuyor-olamıyor.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
December 07, 2017, 09:19:28 AM
yazdıklarına tamamen yanlış demek cidden yanlış olurdu, haklı olduğun taraflar var zaman zaman benimde bu şekilde düşüncelere kapıldığım doğrudur ama bunun spekülasyon olduğunu kendi kendime söylüuorum Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
December 07, 2017, 06:55:41 AM
Çok yakında bu konuda bir makale ele alacağım forumda Smiley Bitcoin'in perde arkası temalı.

Kısa bir özet geçmem gerekirse, Altcoin ve Bitcoin'de "Aha lan bu düşüyo paramızı çekip kurtulalım" deyip paranızı çektiğiniz anda o coin yükseliyorsa ve "Aha lan bu coin yükseliyo hadi gireyim, ama cesaret edemem... 10000usd oldu, ahanda 12000usd oldu.. artık gireyim daha düşmez bende kar edeyim" dediğiniz anda o coine paranızı yatırdığınız anda o coin düşüyorsa, bu işin arkasındaki gücü görün.

Senelerdir herkes "abi, ben alıyorum düşüyo, ben satıyorum yükseliyor" diyor. Bunun sebebi ise bu BTC'nin arkasındaki güçlerin insan psikolojisiyle oynatmasından kaynaklıdır borsayı.

Size kısa bir fragman olsun.. Biz ya az kar eden ya da kaybeden taraf olacağız. Fakat dış güç (perde arkası) herzaman kazanan taraftır.

Aynen Haklısın
Bu işler hep böyle kodomanlar kazanıyor zaten biz ise bakmakla yetiniyoruz kodomanları takip edip analiz yapmaktan başka şansımız yok.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
December 07, 2017, 06:26:37 AM
Bitcoin in arkasında kim olursa olsun asıl hedeflerine bakmak lazım. Bitcoinin birinci öncelik hedefi 3. kişiyi aradan çıkarmak. Yani finansın göbeğindeki bankaları. Bizim hedefimiz 3-5 birşey kazanmak. Ama ortada bitcoinin hedefine ulaşmasını göz önüne alırsak. Finans sistemi baştan aşağı değişecek gözüküyor.Bununda illa ki zincirleme etkileri olacaktır. Kelebeğin kanat çırpışı misali.
sr. member
Activity: 392
Best IoT Platform Based on Blockchain
December 06, 2017, 08:16:15 PM
Bitcoinde oynanan oyun tahminleri aşan şekilde çok büyük, bugün bunu iyice görüyoruz, her yerde Bitcoin için 50-100 bin dolar lafları boşuna geçmiyor galiba, subliminal mesaj mı veriyorlar nedir.
full member
Activity: 756
Merit: 104
December 06, 2017, 07:35:07 PM
Büyük resim nedir? Kendimce söyleyeyim bitcoin çakılmayacak, başka bir araç olma yoluna girdi. Resmen dijital altın olmaması için hiç bir sebep yok bence. Yeterince stoklayan büyük devletler bitcoini tanıdıklarını resmen ilan edebilirler.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
December 04, 2017, 05:08:35 PM
Bencede zamanla artacak ve şuan yatırım yapanları ziyadesiyle kar ettirecek diye düşünüyorum
Çünkü kripto paralar bı kadar engele rağmen hala revaşta 
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
December 04, 2017, 08:18:23 AM
Dünya dijital paraya doğru koşuyor resmen,  istenmeyen her şeyin önünü tık diye kesen böyyük ülkeler var,  Bitcoin destekleniyor tabiiki, elbette biz kazancımıza bakarız, bu işleri yapanlar bize sormazlar.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
December 03, 2017, 08:52:17 AM
bilmiyorum ama komplo teorilerini okumayı seven bir milletiz
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
November 25, 2017, 04:33:37 AM
Yani her ihtimal düşünülebilir aslında okadar karmaşık bir dunyaki düşün düşün içinden çıkamazsın
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
November 22, 2017, 05:22:10 AM
Bildiğimiz dünya üzerinde hiçbir kişi, hiçbir kurum, hiçbir devlet, kısacası hiçbir şey gerekli desteği görmediği sürece yeterince ilgi göremez, popüler olamaz, değer kazanamaz veya zenginlemez. Hipotezim bu Smiley
jr. member
Activity: 33
Merit: 4
November 22, 2017, 04:59:27 AM
Düşüncelerine katılıyorum.Bu kadar hızlı büyüyen bir şey temennim odur ki bir o kadar hızlı düşüş yaşamasın.Her ne kadar bitcoini takip eden dünya capinda insan olmasina rağmen belkide bilen ve yatirim yapan dünya nüfusunun %1 i bile oldugunu sanmıyorum..Buda geri kalan insanların bu para birimini ögrenip yatirim yapmalariyla arz talep dengesinde talep daha da  agir basarsa bitcoin cok farkli yerlere gidecektir
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
November 21, 2017, 05:27:15 PM
Açıkcası bende dünya üzerinde yapılacak büyük bir ekonomik değişikliğin prototipi olarak görüyorum. İnsanların belkide tepkisi ve olaya bakışı ölçülüyor olabilir.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
November 21, 2017, 05:08:09 PM
Evet yine bir oyun ve bunu sezen biz Önemli olan piyasanın bizim istediğimiz yönde gitmesi ve para kazanmamız yıksa pek diğer yönleri önemli değil
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
November 21, 2017, 02:40:50 AM
Bitcoinin başarısına bakılırsa arkasında büyük bir güç varmış gibi görünüyor.Rastgele ortaya çıkmış bir proje olması imkansız.Çok iyi düşünülmüş ve iyi bir strateji ile sunulmuş bir cyripto para.Her ne kadar merkezsiz olduğunu düşünmek cezbedici olsa da zaten amaç buydu diye düşünüyorum.Böyle düşünülmesini istediler.
Pages:
Jump to: