Pages:
Author

Topic: Bitcoin Büyük Oyunu Gördüm ! - page 4. (Read 2404 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
October 19, 2017, 12:32:36 PM
Çok yakında bu konuda bir makale ele alacağım forumda Smiley Bitcoin'in perde arkası temalı.

Kısa bir özet geçmem gerekirse, Altcoin ve Bitcoin'de "Aha lan bu düşüyo paramızı çekip kurtulalım" deyip paranızı çektiğiniz anda o coin yükseliyorsa ve "Aha lan bu coin yükseliyo hadi gireyim, ama cesaret edemem... 10000usd oldu, ahanda 12000usd oldu.. artık gireyim daha düşmez bende kar edeyim" dediğiniz anda o coine paranızı yatırdığınız anda o coin düşüyorsa, bu işin arkasındaki gücü görün.

Senelerdir herkes "abi, ben alıyorum düşüyo, ben satıyorum yükseliyor" diyor. Bunun sebebi ise bu BTC'nin arkasındaki güçlerin insan psikolojisiyle oynatmasından kaynaklıdır borsayı.

Size kısa bir fragman olsun.. Biz ya az kar eden ya da kaybeden taraf olacağız. Fakat dış güç (perde arkası) herzaman kazanan taraftır.
İnsan psikolojisine dayalı olduğu bende biliyor ve söylüyorum.Mesela geçenki forkda herkes düşecek dedi ters hareketle yükseldi.Bu seferki fork da herkes yükselecek diyor yine ters hareketle düşecektir.Fakat burda farklı bir durumda söz konusu.Bitcoin kolay kolay hiç kimsenin,kurumun veya icadın yapamayacağı şeyi iddaa ediyor.Geleceğin parası!Ve dünyanın ortak para birimi!
Bunu iddaa bile etmek sağlam da.. gerektirir.Bitcoinde bunu başarabilecek potansiyel var sadece aklıma takılan transfer ücretleri.Onlar çok düşük ve transferler çok hızlı olursa,zamanla birkaç güzel güncelleme eklenirse arkasındaki güçle bu iddaayı başarabilecek gibi görünüyor:)
full member
Activity: 406
Merit: 101
October 19, 2017, 11:40:41 AM
Çok yakında bu konuda bir makale ele alacağım forumda Smiley Bitcoin'in perde arkası temalı.

Kısa bir özet geçmem gerekirse, Altcoin ve Bitcoin'de "Aha lan bu düşüyo paramızı çekip kurtulalım" deyip paranızı çektiğiniz anda o coin yükseliyorsa ve "Aha lan bu coin yükseliyo hadi gireyim, ama cesaret edemem... 10000usd oldu, ahanda 12000usd oldu.. artık gireyim daha düşmez bende kar edeyim" dediğiniz anda o coine paranızı yatırdığınız anda o coin düşüyorsa, bu işin arkasındaki gücü görün.

Senelerdir herkes "abi, ben alıyorum düşüyo, ben satıyorum yükseliyor" diyor. Bunun sebebi ise bu BTC'nin arkasındaki güçlerin insan psikolojisiyle oynatmasından kaynaklıdır borsayı.

Size kısa bir fragman olsun.. Biz ya az kar eden ya da kaybeden taraf olacağız. Fakat dış güç (perde arkası) herzaman kazanan taraftır.

Aynen katılıyorum. Bu işler her zaman böyle olmuştur..
(BIG FISH EATS SMALL FISH).
Bu arada makalenizi merakla bekliyorum.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
October 19, 2017, 11:04:56 AM

full member
Activity: 450
Merit: 122
October 19, 2017, 10:51:46 AM
dediklerini bende bu aralar düşünmeye başladım hatta satoshinin amerika olduğunu falan düşünüyorum.Çok düşününce olmuyo binalinin dediği gibi fazla kurcalamayacaksın bu teknolojiyi nimetlerinden faydalanacaksın Cheesy
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
October 19, 2017, 07:29:15 AM
Hep diyordum ki bitcoin nasıl gerçek dünya borsasına girecek veya adını duyuracak dikkat çekecek.Düşündüğüm şey olmaya başlamış bile.Şimdi biraz kısa keserek bi özet geçmek istiyorum ;

Kendi fikirlerime göre bitcoinin arkasında sadece satoshi yok,dünyaya yön verecek zenginlikte kişiler,şirketler hatta devlet var.Bunların kim olduğunu kestirememkle birlikte Japonya olduğunu düşünüyorum.Neyse şimdi borsada bitcoin konuşulmaya başlanmış.Sebebi Amazonun rakibi Overstock.Bitcoin kabul ettiği için bu günlere geldiğini söylüyor bence yalan.Bana göre bitcoinin arkasında ki o kişiler o hisseleri fırlatıp tüm dünyaya aha bakın Bitcoin sayesinde zengin olduk demesini istetiyor.Bu neden önemli ; Orada dünya şirketleri var,Overstock yeni rekorlar kırarsa ilgi alanları Overstock değil Bitcoin-Blockchain olacaktır.Ondan sonra onun arkasından diğer şirketlerde Bitcoin kabul edip hisse değerini fırladığını görünce Borsada Bitcoin Hypesi başlayacak orayıda kavuracaktır.Ve sonuç bitcoin devletlerin,şirketlerin,şahısların ilgisini çekmiş farkedilmeden dünya parası olmuş Smiley

İnşallah böyle olur ama ne olursa olsun şunu unutmayın kimse kısmetinden 1 lira ilerisine gidemez sağlıcakla Smiley

27.12.2017 NOT =
Bakın bu başlığı açtıktan sonra tüm tahminlerim tuttu.Mynet de şöyle bir habere rastladım dün ;

Şirketler adına bitcoin-blockchain ekledikten sonra yada yönünü onlara verdikten sonra hisse senetleri 5x-10x arası yükselmiş.Buda demek oluyor ki Overstock ile başlayan kıvılcım,yangına dönmüştür.Bu da benm ne kadar haklı çıktığımın göstergesidir.Konuyu açtığımda bitcoin fiyatına ve şuanki fiyata bakın.Dalga geçen arkadaşlara selamlar , şuan çoğu şirket diyor ki ; nasıl bitcoin-blockchain eklerizde bizde uçuşa katılırız.Mesela birtanesi çay firması , blockchain tea yapmış o bile 2x -3x değerlenmiş Grin Grin Grin Bundan sonra birşey okurken önyargı ile dalga geçerek okumayın canlarım benm  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Pages:
Jump to: