Idemo sad napraviti transakciju tj. prebaciti te traktore na tvoje ime... "FatFork <-> 5 traktora."
Eto, pokaži mi 5 traktora koja si dobio u transakciji. Dokaži da je zapis o traktoru, ustvari transakcija traktorom i dokazao si vjeru svoje sekte. Pusti mene, ja testiram tvoju vjeru i potpuno sam nebitan u ovoj priči.
I dalje se nastavljaš praviti glup. Tvoj primjer "FatFork <-> 5 traktora." nije transakcija već samo atribucija. Kako sam ti već napisao gore, transakcija je razmjena vrijednosti između dviju ili više strana. Dakle, idemo pokušati još jednom, kada ja razmjenim zapis na kojemu piše "5 traktora" i u zamjenu dobijem pet traktora, to je transakcija. Gore navedeni video to zorno prikazuje, a ti ga nastavljaš ignorirati i praviš se glup.
Ti si izjavio: "Video dokazuje atribuciju, a ne transakciju", što je netočno i samo dokazuje da ne razumiješ osnovne koncepte i pojmove, i zato svaki naš pokušaj objašnjavanja ne pada na plodno tlo u tvom slučaju.
Tvoja religijska sekta vjeruje da stvar y u količini x nastaje ili se transferira zapisivanjem "x" i "y" na papirnati ili digitalni mediji.
Postavio sam ti stoga test. U njemu smo dokazali da nisi dobio 5 traktora, te tako potvrdili ono što svi znamo i ono što tvoja sekta negira: da stvar y u količini x NE nastaje NITI se transferira zapisivanjem "x" i "y" na papirnati ili digitalni mediji.
Eto, vidiš kako je jednostavno? Ko pekmez.