Pages:
Author

Topic: Bitcoin düşerkende sevindiriyor! - page 2. (Read 640 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
February 22, 2018, 07:02:55 PM
Nasıl ki çıkış birilerini sevindiriyorsa inişte birilerini sevindirecektir. Bu işin doğasında bu var maalesef. Çok anormal bir durum değil. Düşüş birilerine alım fırsatı oluşturdu.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
February 22, 2018, 06:47:16 PM
Bitcoin düşerken ağlamak yerine bu fırsatı nasıl değerlendirebilirim diye düşünüyorum ve genelde düşüş sırasında eldeki kriptoparalarımı Satoshi bazında kârdaysa elden çıkartıyorum.. Bitcoin bana göre şu an dünyadaki en güvenilir yatırım aracı.
member
Activity: 266
February 22, 2018, 06:22:34 PM
Alım fırsatını kaçıranlar için tabi ki sevindirici bir gelişme. 20 bin dolar seviyelerinde iken alım yapmak insanlara cazip gelmiyordu. Şimdi 10 bin doların altına düşmek üzere ve yatırım yapmak isteyenleri sevindiriyor. Gayet doğal bir durum.
member
Activity: 98
February 19, 2018, 03:51:42 PM
Borsa bot programları başımıza bela oldu. Borsa bot programları yüzünden para kazanmak çok zor. Piyasa düşerken para kazanmanıza engel oluyor, bot programları yüzünden borsadan bunaldım sıkıldım uzun vadeli yatırım yapacağım.
member
Activity: 154
February 17, 2018, 05:25:38 PM
Piyasayı ve iniş çıkışları kullanmasını bilen birisi inişte de çıkışta da mantıklı hareket ederek sevinmeyi biliyor ama ne yazık ki ben şuan için öyle bir pozisyon da değilim
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
February 17, 2018, 05:20:36 PM
Söyledikleriniz çok doğru, zaten insanları tren kaçtı, şans kaçtı diye gaza getiren kişiler para kazanıyor piyasada. En doğru şey heyecanlanmadan sabırla doğru zamanı beklemek. bana kalırsa 10 gün önce bitcoin tam alınacak zamanındaydı.
full member
Activity: 196
Merit: 100
February 17, 2018, 01:27:20 PM
Bu fırsatları değerlendirmeyenler bitcoinin tekrardan artışa geçtiğinde ağlayacaklar. Keşke alsaydık deyip ah vah edecekler ama iş işten geçmiş olacak.
Piyasanın belirsiz olduğunda para kazanmak her zaman daha kolay olur. Yeterki doğru yerde doğru hamleleleri yapabilecek kadar tecrübeniz olsun.
member
Activity: 112
February 17, 2018, 01:06:32 PM
Bitcoin düşerek alım avantajı yarattı, eskiler çoktan 6 binlerden topladı. Yeniler 8 binlerden giriş yaptı. 11 bine doğru giden fiyat toparlanmanın geldiğini kanıtladı. Eski ath lerin geri gelmesi uzun sürmeden olabilir.
member
Activity: 140
Merit: 13
February 17, 2018, 12:53:16 PM
Bana göre BTC'nin önünde 2 yol var. Birisinin sonu balon fiyatlama sonrası sağlam bir düşüş diğerinin sonu ise üst limit yok.

1 - Nasıl altın devletlerin para arzında karşılık olarak merkez bankalarında saklanıyorsa bir değer olarak bir şeylerin karşılığı anlamına geliyorsa, ilerde BTC crpto currency'lerin altını olacak. Şu anki crypto paraların birçoğu anlık transactionlar için kullanışlı değil. İlerde saniyelik transactionlara sahip(waves benzeri) günlük alışverişlerde kullanımı müsait coinler alışveriş amaçlı kullanırken bunların karşılığı BTC olarak bir yerlerde saklanabilir. Çünkü piyasada anlamsız bir coin arzı var. İpini koparan bir coin çıkarıyor devletlerin karşılıksız para basmasından hiçbir farkı yok. Dolayısıyla bir yerde bunlar piyasadan silinip BTC karşılığı piyasaya sürülüp gündelik alışverişlerde kullanılacak coin'lerin ortaya çıkacağını varsayıyorum.

2 - Pek olası görmediğim senaryoda BTC merkezi rezerv para olamaz ve sadece ödeme aracı olarak kalmaya devam eder. Transaction fee'si ve süresi yüksek sayısı çok az bir coinin alışverişte kullanılışı pek mümkün olmayacağı için 2-3 yıl önceki belki dahada düşük fiyatlara geri döner.

Benim öngörüm 1. seçeneğin olacağı yönünde...
newbie
Activity: 196
Merit: 0
February 17, 2018, 11:42:53 AM
Bana kalırsa bu durum bir fırsat, bakalım göreceğiz ne olacağını.
newbie
Activity: 224
February 17, 2018, 10:07:44 AM
farklı bir bakış açısıyla yaklaşmışsın ama kimse kusura bakmasın beni hiç sevindirmedi.bir an önce yükselmeli, rekorunu kırmalı..
member
Activity: 336
Merit: 11
February 17, 2018, 04:23:55 AM
Düşüş yaptığı günleri fırsat olarak görüp alım yapanlar şimdiden sonra sevinmeye başlayacaklardır. 20 bin dolarda çok uzak değil sabreden kazanacak.
full member
Activity: 938
Merit: 115
February 17, 2018, 03:06:04 AM
Arkadaşlar bu iş stres ve heyecan yönetimidir. Birde gerçekten en az 6 ay unutacaginiz veya kaybetseniz bile uzulmeyeceginiz bir parayla bu işe girmek gerekiyor. Çünkü sabreden bu piyasada çok kazanır.
Peki var mı dusustede sevinen ,6000 lerden 10000 lere geldik %67 artış demek bu. Tabi burada bu artışa burun kiviran çok olur ama başka piyasada var mı acaba böyle bir getiri
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
February 14, 2018, 02:40:09 PM
Forum mesajlarını dikkatli bir şekilde takip edenler yatırım yapma ve kripto para satma zamanlarını doğru tahmin edebilir. Düşme olmadı önce ciddi uyarılar forum sayfalarından yapıldı. Şimdi de genelde alım tavsiyesi veriliyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
February 14, 2018, 11:21:04 AM
Harika bir yatirim araci olmus durumda hemde. Eminim bir cok yeni yatirimci biz kadar sevinmese de. Burdaki yazilari okuyup akilli hareket edenler ve sabredenler en cok sevinecek olanlardir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
February 13, 2018, 05:20:52 PM
Kimleri ne derece sevindirdi bilemicem ancak btc’nin yatırım aracına dönüşmesi bence buna şahit olan bizler için benzersiz bir şans. Bu fırsatı iyi değerlendirenlerin hikayelerini zaten duyuyoruz, düşüş zamanlarında da kendimiz için krizi fırsata çevirmeliyiz Smiley
full member
Activity: 387
Merit: 186
February 13, 2018, 05:12:05 PM
Bitcoinin ödeme aracı olma mantığından saparak tam bir yatırım aracına dönüşmesindeki en önemli etkenlerden biri büyük ve küçük her türlü oyuncuyu kapsaması ve ciddi bir volatilitesi olması. Klasik yatırım vasıtalarında kısa vadede büyük kazanç sağlama olanağı yok denecek kadar az. Oysa bitcoin volatilitesi sayesinde hem riskli, hem de bir o kadar kârlı olma şansı veriyor. Risk ne kadar büyük olursa kazanç da o kadar büyük olur mantığıyla hareket eden yatırımcı, elbirliğiyle btc’yi buralara kadar getirdi. Ana amaçtan sapmış olması bir yana, modern yatırım araçlarından biri olarak değerlendirirsek bitcoinden daha iyi bir alternatif görmüyorum. Dolayısıyla bana kalırsa düşüşler yatırım fırsatı olarak değerlendirilmeli, bu sayede düşük bütçeli kimseler de oyuna dahil olur ve yatırımcı profili çeşitlilik arz eder.
member
Activity: 560
Merit: 11
February 13, 2018, 09:16:09 AM
bitcoinin düşerken sevindireceği kesim kim biliyor musunuz? zamanında bitcoini satıp da fiyat ucuzlayınca daha fazla almak isteyenler. onlara lafım yok tabi ki. fiyatı aşırı gerilemiş ve sizin elinizde duruyor ise size önerim sonraki süreçlerde bu türde hatalar yapmamak için kendinize çeki düzen vermeniz, ders almanızdır.
full member
Activity: 938
Merit: 115
February 08, 2018, 06:48:42 AM
Yatırımın küçüğü büyüğü yoktur. Benim kendi tercihim su seviyelerden azar azar ve farklı maliyetlerden toplamaya başlamaktadır.
newbie
Activity: 182
February 07, 2018, 05:39:43 AM
Bu düşüş bir çok yatırımcı tarafından alım fırsatı olarak görülüyor ki bence de mantıklı çünkü hep bu tür düşüşleri gördük korkulmamalı.
Pages:
Jump to: