Pages:
Author

Topic: Bitcoin düşerkende sevindiriyor! - page 3. (Read 640 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
February 06, 2018, 01:50:37 PM
Artış zamanını kestirebilsek aslında çok iyi kazançlar elde edebiliriz de ha bugün ha yarın alacağım derken piyasa da düşüyor bu yüzden almak için bekliyoruz hala. Bugün ufak bir artış yaşandı ama devamı gelecek mi bakalım.

Dibi bulmak çok zor. Buraya geleceğimizi belki birçok kişi düşünmemiştir. Yaşananlar dibinde dibi var dedirtiyor. O sebeple kademeli alım yapmak en iyisi. Çünkü dusermi daha derken tren de kaçabiliyor.
newbie
Activity: 15
Merit: 0
February 06, 2018, 11:06:38 AM
 Alim icin güzel firsat oluyo bencede bu düsüs. evet yüksek fiyattan arkadaslar icin üzücü bi durum ama sabirli olan kazanacaktir diye umuyorum
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
February 06, 2018, 10:54:23 AM
Artış zamanını kestirebilsek aslında çok iyi kazançlar elde edebiliriz de ha bugün ha yarın alacağım derken piyasa da düşüyor bu yüzden almak için bekliyoruz hala. Bugün ufak bir artış yaşandı ama devamı gelecek mi bakalım.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
February 06, 2018, 06:03:17 AM
Dediklerinde bir yanlışlık yok tabiki haklısn ama elinde nakit bulunduran adamın işine geldi. Aslında hepimizin ortak hatası bu durumu önceden sezememiş olmamız
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
February 06, 2018, 02:42:24 AM
almalımıyız yoksa uzaktan bakmalımıyız mevcut yatırımımız %50 %60 eridiği donemde ne caseretle buna kara vermeliyiz bilemedim ama geçmişe bakarsak hersene belirli donemlerde bu zamana yakın bir miktar salınım ile toplanması 2 3 ay sonra oıldunu göreceksiniz buna istinaden evi sat arabayı sat yapmadan Smiley ufak ufak almakta fayda var
newbie
Activity: 196
February 06, 2018, 02:37:05 AM
Şu sıralar alımlar oldukça artacaktır. Çünkü güzel bir dip yaşadı. Burdan yeniden yükselişi oldukça dik olacaktır. Yeniden herkesi sevindirecek bu sefer daha çok.
newbie
Activity: 98
February 05, 2018, 01:28:18 PM
Panik satış yapmıyoruz fakat pek sevinmiyoruz düştüğüne ya :/
newbie
Activity: 18
February 05, 2018, 01:22:52 PM
7000in altına zaten düştü şuan daha nereye kadar iner çıkar şaştım kaldım
member
Activity: 238
February 05, 2018, 12:40:31 PM
7 bin dolardan aşağı düşeceğini düşünmüyorum ben açıkçası. Bu seviyeler dip olarak gözüküyor benim için. O yüzden alım yapmaya başlayacağım. Burdan sonra düşse de çok düşeceğini düşünmüyorum yani.
member
Activity: 70
February 05, 2018, 10:35:28 AM
Dibin neresi olduğunu kavrasak alım yapıp sevineceğiz. Tam yeterli iniş oldu deyip alım yapıyorum, ertesi gün param %10 eriyiveriyor. Sınırsız paramız yok neticede. Miras değil alınteri.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
February 05, 2018, 10:09:33 AM
Ben seviniyorum açıkçası bitcoinin düşmesine. Bitcoin ve bazı altcoinlerde ufak yatırırım vardı ve bozmadım hala. Düşmesine üzülmedim çünkü iyi kar elde etmek için iyi bir fırsat şu an coin almak
member
Activity: 322
Merit: 12
February 05, 2018, 09:59:27 AM
Harika bir şekilde düştü ve bence müthiş bir alım fırsatı oluştu. Bu sıralar hollandalı aile gibi ev araba satmak istiyor insan bitcoine basmak için.
member
Activity: 406
February 05, 2018, 04:33:54 AM
Eski üyelerin hiçbirisinin elinde usd yada tl kaldığını sanmıyorum. Her düşüşte dip diye alım yapmışlardır. Elde bir şey kalmamıştır.
full member
Activity: 938
Merit: 115
February 05, 2018, 04:12:29 AM
instagramda sürekli balon patladı gibi sürekli saçma sapan haberler görüyorum her nesnenin bir değeri vardır artar veya düşer biz düşüş dönemine girdik inanıyorum ki bu sene de güzel rekorlar elde edeceğiz.

Eminim ki o balon patladı diyenler ilk fırsatta bitcoin almak için sıraya girerler. Hep bunlar gaz , sansasyon yaratma. Bu piyasa belki bir yıl böyle gidecek, belki daha da düşecek. Ama dibi bulduktan sonra kafasını yukarı kaldırmaya görsün. O zaman da dudakları ucuklayacak. Her çıkışın bir inişi vardır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
February 05, 2018, 02:21:53 AM
instagramda sürekli balon patladı gibi sürekli saçma sapan haberler görüyorum her nesnenin bir değeri vardır artar veya düşer biz düşüş dönemine girdik inanıyorum ki bu sene de güzel rekorlar elde edeceğiz.
member
Activity: 224
February 05, 2018, 02:02:50 AM
en güzeli btc ve alt ların birlikte düşmesi bu seviyelerden btc alıp yarısını altlara yatırıp yarısını da btc de tutup olası bi hızlı btc yükselmesinde kalan btc ler ile altlara tekrar dalıp btc sayısını logaritmik bi şekilde artırabilirsiniz
sabreden kazanır
full member
Activity: 938
Merit: 115
February 05, 2018, 01:50:39 AM
Kripto para piyasası maalesef gül bahçesi değildir, burada salına salına gezemeyiz, her düşüşte ve her çıkışta kaybedenler ve kazananlar olacaktır, burada yaptığımız her hareket neticeyi belirlemede birer faktör, düşüşü fırsata çevirebilenlerdenseniz ne mutlu size.

Valla dostum nerdeee. Ben de nakitsiz yakalananlardanim .  Sadece olaya hem pozitif açıdan bakmayı, hem de ortamdaki karamsarlığı dağıtmayı amaçlamıştım.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
February 04, 2018, 12:46:24 PM
Kripto para piyasası maalesef gül bahçesi değildir, burada salına salına gezemeyiz, her düşüşte ve her çıkışta kaybedenler ve kazananlar olacaktır, burada yaptığımız her hareket neticeyi belirlemede birer faktör, düşüşü fırsata çevirebilenlerdenseniz ne mutlu size.
newbie
Activity: 182
February 04, 2018, 12:09:39 PM
Aslında genel mantığın tersi bir ifade benim ki. Herkes şimdi umutsuzca yükseliş olacak mı yada nasılsa daha da düşer alttan alırız diye satarken. Aynı hisse senedi yatırımı gibi. Hisse yatırımında da benzer hatalar genellikle yapılmaktadır. Yükseliş tabi ki çok iyi olmakla birlikte, düşüş zamanında da ortaklık payını arttırmak yani yatırım miktarını arttırmak bence çok iyi bir fırsattır.
Daha yeni demiyor muyduk btc 20000 giderken alamadıysak, treni kaçırdığımızı düşündüğümüz keşke düssede alabilsek dediğimizi.
İşte fırsat bu fırsat, bundan daha iyisi olur mu bilmiyorum, o sebeple kademeli olarak uzun vadeli düşünerek biriktirme zamanı..
Sevinmek lazım, belki bu fiyatları bir daha göremeyebiliriz.

Bunları niye mi söylüyorum. Şu sebeple ;
Bitcoin bu zamana devletlerin desteği ile mi gelmiş ki de şimdi onlarsız yürüyemeyecek.
O başına buyruk, kendi ayaklarının üstünde durabilen bir asi.
Bu asiyi belki sallarlar ama yıkamazlar.
Çünkü onu artık inkar edemiyorlar ve bir süre sonra kabullenmek zorunda kalacaklar.

Yalnız bitcoin artık bir trampa aracı olmaktan çıkmıştır, bir emtia, yatırım aracı olmuştur.
Zaten şu an onu bu derece popüler yapan da budur...
aslında söylediklerin mantıklı hepimiz demişizdir bu tren kaçtı diye yatırım yapmak isteyip çok uzundan köşesinden tutuyorduk şimdi elimizde çok daha güzel bir fırsat  olmuş olabilir böyle düşünmüyordum ama bu denli popüler bir yatırıma destek vermeyi şimdi daha çok istiyorum
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
February 04, 2018, 12:05:49 PM
Ben de bu düşüşün bir fırsat olarak görülüp ilgiyi bir miktar artırabileceğini düşünüyorum sonuçta insanlar bitcoin için geç kaldığını düşünüp ama yine de eskisi gibi bir büyük çıkış daha yaparsa diyip arada kalıyordu bu durumu düşüşün sonunu yakalayıp yükseliş başlamadan yatırım yaparak değerlendirmek isteyecek insanlar kullanmak isterse bitcoinin popülaritesi yine bir miktar artar hem sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz  Wink

genel olarak bitcoin'in tarihi boyunca çeşitli şekillerde radikal düşüşler ve sicrayişlar olmuştur fakat bazilarinin arasinda iyi süreler giriyor. o kadar süreyi kaldirabilecek zamanini ve likiditeniz varmi mesela eğer öyleyse bence şansınızı altcoinlerden yana kullanmaniz daha mantıklı gibi geliyor. yani düşüşten sonra mesela yükseliş başlamadan yatırım yapmak isteyenler ne bilim belli başli altcoinlere yatirim yapsa bana göre daha mantikli geliyor btc'ye yatırıma göre ethereum bile daha mantıklı geliyor şu süreçte ne kadar artacakta yatırımcısına ne kadar kazandiracak bitcoin bunları da düşünmek lazim bugun bi yerde okumustum forumda gayet mantıklı bir çıkarım gibi duruyor küçüğün büyümesi büyüğün devleşmesinden daha kolay olur diyordu. vallahi hakli yani.
Pages:
Jump to: