Pages:
Author

Topic: Bitcoin düşerkende sevindiriyor! - page 4. (Read 640 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
February 04, 2018, 11:24:14 AM
hocam bitcoin her şekilde sevindirir birilerini, öyle ya da böyle vardır yatırımcısı, biz düşüşte üzülürken birileri belki de bilerek düşürüyordur, ya da bu zamanı bekliyordur, şu an çok güzel bir seviyede pusuda olanlar için yani her malın bir alıcısı vardır
full member
Activity: 318
February 04, 2018, 09:50:14 AM
Bitcoinde bu seviyeler uzun zamandır beklenen seviyeler ve nakitte parası olanlar gibi ben de bir miktar Bitcoin aldım, sadece Bitcoin değil altcoinler içinde bu seviyeler ciddi fırsat yarattı.
member
Activity: 224
Merit: 11
February 04, 2018, 09:01:58 AM
nakit para olsa şimdi ya da zararın satış olacak olmasa, bitcion düşerken beni de sevindirirdi Smiley
member
Activity: 294
Merit: 11
February 04, 2018, 08:55:04 AM
beni sevindirmiyor, bakiyemi düşürüyor Cheesy alım da yapamıyorum moral  bozuyor kısacası, sevinlere selam olsun Cheesy
member
Activity: 182
Merit: 10
February 04, 2018, 08:46:02 AM
Valla millette akıl olduğunu sanmıyorum ben olsaydım 8 binden bütün bitcoinleri silip süpürürdüm, daha dün keşke düşşe hepimiz bitcoin alsak diyenler bugün sadece airdrop kovalıyor bu adamların bitcoin batıyor demekten başka foruma herhangi bir faydası yok

Kesinlikle size katılıyorum. Ah vah etmek yerine , elinde olanlar için maliyet düşürme, olmayanlar için de alım zamanı bence de.Tabiki elinde nakiti olanlar için..
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
February 04, 2018, 05:54:43 AM
Valla millette akıl olduğunu sanmıyorum ben olsaydım 8 binden bütün bitcoinleri silip süpürürdüm, daha dün keşke düşşe hepimiz bitcoin alsak diyenler bugün sadece airdrop kovalıyor bu adamların bitcoin batıyor demekten başka foruma herhangi bir faydası yok
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
February 04, 2018, 05:34:03 AM
Evet bitcoin düşerken eğer elinizde nakit varsa sizin için bir avantaj yaratır hep böyle olmuştur çünkü bitcoin uzun vade düşünenler için hep kazançlı olmuştur bunun teçrübesini ben defalarca yaşadım ve sonunda bitcoinin düşündüğümden daha büyük bir olay olduğunu kabul ettim sözün kısası bugünler fırsat günleri uzun süre yatırım düşünen çok kazanır.
member
Activity: 112
February 04, 2018, 05:21:56 AM
Balinalar ve pump grupları istediklerini aldı ve için uygun ortam oluştu. Şimdi piyasanın kuralları içinde oynayarak fiyatları  ve marketcapı yukarı doğru ittirmeye ve medyada gaz vermeye başlarlar.
member
Activity: 574
Merit: 14
February 04, 2018, 03:27:57 AM
Piyasada fırsatlar bitmez deniyor ki çok doğru bir laf, yedekte parası olanlar dipten satın alarak yükselişte büyük kâr edecekler, yeni girecekler içinde bence de iyi bir giriş fırsatı oluştu.

aynen. 5 bin dolardan 20 bine ulaşması ne kadar zaman aldı ki? kaç defa post okudum burada. "Ne zaman düşecek, artık düşmeyecek" gibi mesajlar atıldı çizildi. Ne oldu bitcoin de düşebiliyormuş. 100 dolar altındaki grafikleri incelerseniz bitcoinde hep bu tür durumlar yaşandı. %70'lere kadar varan düşüşler. Sonrasında ne oldu. biliyorsunuz.

Bitcoindeki ucuzlamadan fayda sağlayacak iki kişi vardır: Birincisi balinalar, ikincisi ise dumpları parada bekleyip alış için en uygun yerleri kollayan yatırımcılar.
member
Activity: 294
February 04, 2018, 03:23:00 AM
Herkes aynı şeyi diyor . Herkes yükseleceğini söylüyor . Birçoğu dayanağı olmadan bir kısmı da kendi teorileri ile bunu söylüyor ama demek istediğim her zaman mi çoğunluk haklıdır .

Elbette yükselecektir ama bunun için büyük şirketlerin desteğini alması lazım . Ki şu ortamda çok da alıyor gibi değil. Sağlam bir yapilanma ve altyapısı var kolay kolay yıkılmaz ki hele bu günlerde iyi dayanıyor.

Benim de temennim yükselmesi yönünde ama şu kısa zaman dilimi içinde çok da kolay gözükmüyor .
full member
Activity: 938
Merit: 115
February 04, 2018, 02:56:13 AM
Yanlış bir yol izlediğim için şu sıralar çok fazla sevinemiyorum. Biryerlerden borç para ile girmiştim yaza kadar öderim diye ama şu aralar işler öyle kötü gidiyor ki sevinemiyorum . Önümüzdeki aylarda yükselişe gecer diye temenni ediyorum

Dostum biraz riskli bir yol izlemişsin. Sana tavsiyem airdropları kaçırma, bountyleri takip et. İmza almışsın. İyi olmuş.Diğer sağlam icolarında sosyal medya bountylerini takip edersen onlarda rütbe aranmıyor. Oradan da gelenlerle inşallah zararını kapatırsın.
member
Activity: 406
Merit: 14
February 03, 2018, 04:46:41 PM
Günlerdir düşse de altlardan alsak diye bekledim ama tabiki benim terstte kalma mı bekledi. Bir gece ansızın yine düştü ve hamle şansımı azalttı. Tabi ben beklemedim ve dahada düşeceğini öngörerek altcoindeki pozisyonumu bozdum. Şu anda eski satın aldığım seviyeye dönse bile karda olacağım çünkü sattığım fiyatında altına düştü Smiley
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
February 03, 2018, 03:48:42 PM
Yükselecek diye beklemek de bir yönden riski çğnlğnya eski seviyelerini bulmazsa ne olacak yine zarar edilecek demektir
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
February 03, 2018, 03:30:04 PM
Evet ben düştüğünde çok sevindim çünkü çok fırlamıştı artık olması gereken seviyelerde en azından bu aylar için Smiley Alabildiğiniz kadar almaya bakın bence Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
February 03, 2018, 03:23:27 PM
Şu aralar o kadar riskli ki yapacağımız en ufak bir hata büyük meblağlara neden olacak . Bu günlerde dikkatli olursak ciddi paralar kazanabiliriz.
full member
Activity: 196
February 03, 2018, 01:38:26 PM
Bitcoin için normal bir hareket oldu bu düşüş tabi 10.000 doların altına inmesi benim için bir sürpriz oldu. Bitcoin bir süre 12.000 doların altında işlem görecektir. Bu sıralar Bitcoin tam yatırım yapılacak düzeyde. Bitcoin yükselişe geçerse ve 20.000 doların üzerine kendini atarsa bir daha 10.000 dolarları göremez. Bu nedenle şu sıralar tam yatırım sırası. Bitcoin her zaman sevindirir.  Cool
member
Merit: 22
February 03, 2018, 12:35:29 PM
oyle olması muhtemel ama o seviyelere geri gelene kadar ne kadar süre geçecek onu kimse bilemez? o zamana kadar o paranızla baska bir iş yapsanız fazlası çıkacak belkide
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
February 03, 2018, 12:30:32 PM
Olumlu tarafından bakanların sayısı o kadar az ki. Mızmız çocuklar gibi davranıyoruz bazen ama Bitcoin tekrar kendini toparladığında güzel bir anı olarak kalacak inşallah bu günler  Smiley
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
February 03, 2018, 12:00:15 PM
Yanlış bir yol izlediğim için şu sıralar çok fazla sevinemiyorum. Biryerlerden borç para ile girmiştim yaza kadar öderim diye ama şu aralar işler öyle kötü gidiyor ki sevinemiyorum . Önümüzdeki aylarda yükselişe gecer diye temenni ediyorum

Bencede yaza kadar iyi bir yükseliş olacaktır ama borç para ile yatırım yapmanız çok riskli .
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
February 03, 2018, 11:52:18 AM
Pages:
Jump to: