Pages:
Author

Topic: Bitcoin Hakkında Şaşırtıcı Bilgiler - page 3. (Read 1635 times)

member
Activity: 680
Merit: 10
Çok guzel bir derleme olmus gercekten emeginize saglik hepsini de eglenerek okudum  Smiley ozellikle uzaya bitcoin gonderilmesi cok ilginc geldi..  dugunde bitcoin takilmasi ve bitcoin olarak ev satilmasini gelecekte olabilecek olaylar gibi geliyor ama su an icin bunlar bile cok farkli geliyor...
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Yazı için emeğinize sağlık daha önce bilmediğim bilgilerle karşılaştım ama çıkaranın bilinmediği konusunu piyasayla ilgisi olmayan birisi bile biliyordur galiba yapılan haberlerden yola çıkarak
newbie
Activity: 98
Merit: 0
gerçekten çok hoş ilgi ile okudum, bu konu ile net bilgisi olmayan kişilerin düğünde arkadaşına altın yerine bitcoin taktı başlığını okuduklarında sanırım biraz komik gelebilir ama muhtemelen bende arkadaşımın düğününde böyle bir şey yapmayı düşünüyorum Smiley yalnız gerçekten bitcoinlerin çok iyi güvenli saklanması gerekiyor..
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Pizza olayının üstüne çıkabilecek bir olay daha henüz gelmedi sanırım hoş gelmeside pek mümkün gözükmüyor  Grin elinize sağlık güzel bir derleme olmuş.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
hocam ama bitcoinin kazan makinalar sadece sha256 gibi kodları çözer ve şifreler, o süper bilgisayarlar öyle değil, çoğu işlemi yaparlar, bu açıdan fark var,

ona rağmen bitcoin ağı gene de çok ama çok güçlüdür
newbie
Activity: 28
Paylasim icin tesekkurler cok yararli bilgiler var. azicik magazinsel geldi
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
elinize sağlık hocam çok güzel şekilde derlemişsiniz bilgileri, FBI konusunu ben de inceliyorum
newbie
Activity: 42
Değişik bir konu magazinsel olmuş ama eğlenceli
newbie
Activity: 30
FBI o kadar bitcoine el koyduysa helal olsun.
member
Activity: 294
Bunların arasından en sevdiğim bitcoin ile pizza alan adam. Ki şu an o para ile pizzaci filan rahatlıkla açılırdı.
member
Activity: 308
Merit: 11
Değisik bilgiler var. Şöyle bir dönemde bunlari okumak güzel oluyor rahatlatıyor. Daha güzel bilgiler bekliyorum.
member
Activity: 322
entresan bilgiler varr ilginçç  Roll Eyes
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
cok uzaklara gitmeyin bundan 2-3 ay önce kapıkule'de bulgarlardan piyasa değeri yaklasık 1 milyar dolar eden bitcoin cıkmıstı , sonra bulgar hükümeti paraya el koymustu Smiley sonra ne yaptılar ne oldu bilmiyorum
member
Activity: 168
Bende birkaç tane ekleyeyim.çoğunu önceden duymuş olabilirsiniz tabi ama duymayanlar için bilgilendirme olabilir.
1) Bitcoin ismi yaratıcısı Satoshi Nakamoto tarafından veya yatırımcıları tarafından uydurulduğu düşünülüyor.
2) En fazla bitcoini olan isim yaratacısı Satoshi Nakamoto kendisi 21 Ekim 2017 itibariyle 5.9 milyar dolarlık bitcoine sahip.
3) 2015'te Nobel ekonomi bilimleri ödülüne kripto parabitcoin buluşuyla Satoshi Nakamoto aday gösterildi.
4) Bitcoini denetleyen tek bir kuruluş veya hükümet yok.
5) Piyasada Eylül 2017 itibariyle yaklaşık 16.5 milyon adet bitcoin var bu rakam denge açısından en fazla 21 milyon olabiliyor.
6) Bitcoin işlem ücretleri Mart 2015'ten Şubat 2017'ye  yüzde 1289'luk rekor artış gösterdi.
7) Infasys araştırmasına göre bankaların yüzde 69'u izin veren blok zinciriyle denemeler yapıyor.
Cool Bitcon pazarının hacmi Ağustos 2017 itibarıyla 75.8 milyar dolara ulaştı.
9 ) Şu ana kadar bitcoinlerin yüzde 64'ü hiç kullanılmadı hatta hiç kullanılmama ihtimalleride mevcut.

full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Ağustos 2017 -  dünyada 55 ülkede toplam 1402 Bitcoin ATM si var ... .

2018 sonunda çok rahat bir şekilde 3500 civarını bulacaktır bu gidişle . Bakalım Türkiyeye gelmesi takriben 2030 senesini bulacaktır herhalde Smiley Yaygınlaşması oldukça hoş bir eylem.

Arkadaş teknolojide ya çok ilerdeyiz ya çok geride bir ortasında olmayı beceremiyoruz. Atatürk Hava Limanın 'dabulunan btfc atm si yıllar önce kurulmuş daha btc nerdeyse yaygın bile değilken ve şu anda yok. Zamanı bir tutturabilsek ah
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bunlarin bir çoğuna sağda solda denk gelmiştim ama 2 ya da 3 tanesini daha önce görmemiştim. Güzel bir yazı olmuş.
newbie
Activity: 83
Ben bu crypto dünyasıyla ilk tanışdığımda bir yazılım uzmanı olarak ilk garipsediğim nokta dünyada neredeyse hiçbir kurumda ve şirkette olmayan bu devasa işleme kapasitesinin bir amaca hizmet etmeden sadece block bulmak amacıyla kullanılıyor olmasıydı. Block bulma yerine domain spesifik problemlerin çözümünde(molekül, dna gen araştırmları vs.) kullanılsa daha iyi bir dünyada yaşıyor olabilirdik diye düşünmüştüm.
newbie
Activity: 30
teşekkürler hocam
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Benim merak ettiğim konu şu FBI'in Silk Road sırasında el koyduğu 144 bin adet Bitcoin'e ne oldu? Açık arttırmayla satıldı mı? Satıldıysa hangi adreste satıldı? Açıkçası ben buna inanmıyorum kesinlikle bugün Japonya nasıl Mt. Gox'a el koyduysa o gün de Amerika Silk Road'a el koydu.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Silkroad zaten yıllar boyunca FBIdan saklandı rahat bir şekilde insanlar kullandı. Yakalandıktan sonra daha çok kullanılmaya başlanıldı.
Acaba bu iniş çıkışlar FBI in oyunu mu. Arkasında da israil var Smiley
Pages:
Jump to: