Pages:
Author

Topic: Χρεωστικές κάρτες με Bitcoin [INFO] - page 12. (Read 106649 times)

newbie
Activity: 29
Merit: 0
ερωτηση περι καρτας απο την spectrocoin θελω να παραγγείλω μια plastic εαν θελω ευρο Card currency επιλέγουμε ευρο εαν στο Card linked account επιλεξουμε btc kai Pay Currency btc απο την καρτα θα τραβαω ευρο απο τον λογαριασμο που ειναι τα btc χωρις να κανω εγω την μετατροπη απο btc se eyro?
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Ένας φίλος, μου πρότεινε το TenX, μπαίνεις σε waiting list για να σου στείλουν κάρτα.

και γιατί να μην πάρει κάποια όπως της spectrocoin όταν στην στέλνουν την ίδια μέρα?
newbie
Activity: 10
Merit: 0
Ένας φίλος, μου πρότεινε το TenX, μπαίνεις σε waiting list για να σου στείλουν κάρτα.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
η "επιλογημου" φαινεται να το εχει μονοπωλιο!
full member
Activity: 230
Merit: 100
19/11/2018 - Capitulation !!!!
Wagecan καρτούλα εχει χρησιμοποιησει κανενας για να δωσει εντυπώσεις; Ακριβή η κάρτα , αλλά ειναι εναλλακτική τράπεζα της γνωστής από Γιβραλτάρ.

Στο site δεν λέει απο πια εταιρία είναι η κάρτα, αλλά οι χρεώσεις για την universe card είναι ίδιες με την mychoice.
Όσο για την Golden είναι μόνο για $.
full member
Activity: 294
Merit: 101
Wagecan καρτούλα εχει χρησιμοποιησει κανενας για να δωσει εντυπώσεις; Ακριβή η κάρτα , αλλά ειναι εναλλακτική τράπεζα της γνωστής από Γιβραλτάρ.
legendary
εγώ παιδιά σταθερά spectrocoin. Πάνε τρία χρόνια και μηδενικά προβλήματα όταν την χρησιμοποιώ. Δέχονται και Ελληνικούς λογαριασμούς για id
αυτοι τους δεχονται.
η τραπεζα (που ειναι ιδια για ολες τις καρτες δεν τους δεχεται) θελει να γραψεις απο κατω και με λατινικους χαρακτηρες  Angry
ευτυχως δε ζητα επισημη μεταφραση απο ΥΠΕΞ  Grin
επισης, αναλογα με τον φωστηρα υπαλληλο που κοιταζει τα εγγραφα, δεν καταλαβαινουν οτι η ημερομηνια δεν ειναι σε international format!
αλλο μπλεξιμο εκει  Cheesy
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
εγώ παιδιά σταθερά spectrocoin. Πάνε τρία χρόνια και μηδενικά προβλήματα όταν την χρησιμοποιώ. Δέχονται και Ελληνικούς λογαριασμούς για id
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
https://wirexapp.com/dash-wallet-integration/
αλματα κανει η wirex Wink

Αν εχουν ακομα τα fees που ειχαν να πανε να πνιγουν . Σε επειγουσα αναληψη που ειχα κανει μου πηραν σχεδον 20% προμηθεια και το απεδωσαν σε λαθος του συστηματος . Το ωραιο ειναι πως δε μου τα επεστρεψαν .

δηλαδή ποια κάρτα προτείνεις;
hero member
Activity: 1111
Merit: 588
https://wirexapp.com/dash-wallet-integration/
αλματα κανει η wirex Wink

Αν εχουν ακομα τα fees που ειχαν να πανε να πνιγουν . Σε επειγουσα αναληψη που ειχα κανει μου πηραν σχεδον 20% προμηθεια και το απεδωσαν σε λαθος του συστηματος . Το ωραιο ειναι πως δε μου τα επεστρεψαν .
legendary
jr. member
Activity: 58
Merit: 10
Ενεργοποιήθηκε από την XAPO η  ανάληψη  BCH  ή η μετατροπή τους σε  BTC .
legendary
Activity: 975
αχαχαχαχ τώρα θα βγάλω τον βούρδουλα! Tongue
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
Πόσο ισχυρός κωδικός πρόσβασης πρέπει να δώσω το πορτοφόλι μου?
Νομίζω πως η ερώτηση σου είναι offtopic, δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες σε πιο πορτοφόλι και το κωδικό ?

Πολλά του ζητάς,  Grin μέτρησα να έχει ποστάρει σε τουλάχιστον 8 διαφορετικές γλώσσες στο φόρουμ, δε θα στοιχημάτιζα ότι μιλάει οποιαδήποτε απο αυτές, εκτός απο τα κροατικά που πιθανόν να είναι η μητρική του.
Θα του κάνω και έγω την ερώτηση μου στην μητρική μου
Edit: Άστο για το θα ξεφύγουμε και θα μας πάρει στο κοντό ο Mitzie Tongue
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Νομίζω πως η ερώτηση σου είναι offtopic, δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες σε πιο πορτοφόλι και το κωδικό ?

Πολλά του ζητάς,  Grin μέτρησα να έχει ποστάρει σε τουλάχιστον 8 διαφορετικές γλώσσες στο φόρουμ, δε θα στοιχημάτιζα ότι μιλάει οποιαδήποτε απο αυτές, εκτός απο τα κροατικά που πιθανόν να είναι η μητρική του.
legendary
Trainman
full member
Activity: 588
Merit: 104
legendary
συνεχεια. και της σπεκροκοιν που ειναι ιδια καρτα ουσιαστικα.
legendary
Trainman
Έχει κανείς χρησιμοποίηση wirexapp Euro card σε ελληνικό ATM και αν ναι σε ποιο ? Σε pos περνάει ;
pos ανετα. και ατμ λογικα.
Το έχεις δοκιμάσει σε pos ?
legendary
Έχει κανείς χρησιμοποίηση wirexapp Euro card σε ελληνικό ATM και αν ναι σε ποιο ? Σε pos περνάει ;
pos ανετα. και ατμ λογικα.
Pages:
Jump to: