Pages:
Author

Topic: Bitcoin sanılanın aksine Türkiye'den Ankara'dan çıktı. - page 2. (Read 927 times)

newbie
Activity: 63
Merit: 0
Akıl var mantık var bitcoin bizim ülkeden çıksaydı bu durumda olabilirmiydi ülkenin durumu 5 tl olurmuydu bu dolar ya Cheesy
newbie
Activity: 29
Olum her şeyi Türkiye'ye bağlamaya bayılıyoruz yahu.
newbie
Activity: 238
Ankaraya gelene kadar Trakya bölgesinde bulunmasi daha uygun Smiley nasil olsa orada atip tutanlar cok Smiley saka bir yana kardesim inanmayın boyle seylere , cok fazlada takilma derm
newbie
Activity: 69
Keşke öyle olsa, yeter artık hep ezilen 2. sınıf insan muamelesi görmekten bıktık. Tabi burdan çıktıysa bu teknolojinin lideri de bizim olmamız lazım çalışıp devlet desteğiyle ilerletmemiz şart
member
Activity: 231
Merit: 10
valla tam bir serin hikaye tadında bir hikaye olmuş hocam
newbie
Activity: 70
Güldük eğlendik sağolun Cheesy
member
Activity: 252
Merit: 11
Hatta bizim komşudur kendisi. Uzun zamandır gizliyorduk bu bilgiyi madem çözdünüz açıklamanın vakti geldi. Sanıldığının aksine ODTÜ'de hoca değil meslek lisesinde öğretmenlik yapan idealist bir bilgisayar öğretmenidir.
En son geçen yıl gördüm sonra pılısını pırtısını topladı Uruguay'a yerleşti
newbie
Activity: 29
değişik bir hikaye olmuş hocam Cheesy Cheesy
newbie
Activity: 70
Durun size bomba bir açıklama yapayım. Aslında Masatoshi Gündüz Ikeda fışkiyeci başkanın ta kendisi. Ankara'nın bağlarında gezinti yaparken aklına gelmiş sonra da işe koyulmuş.
newbie
Activity: 8
evet hatta kendisi çinçin'in bağrından kopmuştur. gerçek adı haşimi torbaşi'dir. kripto olarak satoşik gibi enteresan isimler kullandığı kulaktan kulağa yayılan bir bilgidir.
newbie
Activity: 98
İsme bakıldığında kesin Japon dedik sonra bunun hedef şaşırtma olduğu söylendi en sonunda şirketlerin baş harflerinin birleşimi olduğunu gördük. Tekrar başa dönüp kendimizi de kattık işin içine  Smiley
newbie
Activity: 86
CSB ama öyle olma ihtimali yok denecek kadar az
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Gündüz İkeada akşam nerede Cheesy

Tamam kötü espiriydi kabul! Ama isimde berbat be kardeşim Smiley Sathoshinin kim olduğunun pek bir önemi yok. Zaten yarın çıkıp benim dese bile %51'imiz buna inanmayacaktır bile. İspat etmesi çok zor.
newbie
Activity: 30
newbie
Activity: 84
Güzel hikaye ama gerçekleşme olasılığı çok düşük türk icat etseydi kesinlikle anonim kalmazdı bence
jr. member
Activity: 131
Merit: 8
Ak Parti döneminde gerçekleşmiştir.
member
Activity: 406
Merit: 12
Yabancılar bu tarz hikayelere “cool story bro” deyip geçerler, bu da o tarz bir hikaye olmuş hocam. Gerçi gayet akıcı şekilde okunuyor, hikaye örgüsü falan iyi oluşturulmuş ama bunun gerçek olma olasılığı çok düşük şahsi kanaatimce. Bu arada private keyler’in kaybolması da ayrı komedi.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Türkiye'den çıktığına inanmıyorum ama keşke Türkiye'den çıksaydı diyorum. Bir şeylerde de biz öncülük yapsak hiç fena olmaz  devletimiz ve insanlarımız hep armut piş ağzıma düş mantığı ile devam ediyor... Zaten bir iki tane sivri zekalı çıksa da onları da gereken değeri göstermeyerek başka ülkelere kaptırıyoruz...
newbie
Activity: 112
Mümkün olduğunu sanmıyorum, bitcoin sadece algoritmik bir teknoloji değil arkasında çok büyük planlar var sadece üç beş bilim insanının geliştirdiği bişey olsaydı bugüne kadar bu duruma gelemezdi
full member
Activity: 280
Merit: 106
He amk uzaya da ilk bizim Ankara'dan çıktılar da bizim haberimiz omadı
Pages:
Jump to: