Pages:
Author

Topic: Bitcoin sanılanın aksine Türkiye'den Ankara'dan çıktı. - page 3. (Read 910 times)

hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Türkiye'den de Satoshi Nakamoto iddiası çıktığına göre Bitcoin global para birimi olabilir artık. İşin güzel tarafı kimse buna imkansız diyemiyor. Herşey mümkün...
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
sallamanında bir dozajı olması lazım bu gruba yeni giren üyelerde var bilgi almak için bunu okusa bu bilginin doğru olduğunu sanacak daha ciddi bilgilerden herkes faydalansa amacına uyar diye düşünüyorum

Evet evet katılıyorum buna. sallamanın bir dozajı olması lazım. Satoshi nakamoto nun takma isim olduğuna, aslında bitcoin in CIA, FBI, mossad, rus askeri haber alma, çin hükümeti, kuzey kore ve marslılar tarafından geliştirildiği de yazıyor bu forumda Smiley yani bu kadar inanılası şey arasında bir Türkiye Ankara. çok ayıp! hakikaten bilmeyenleri yanlış yönlendiriyorsun @miyav olmadı böyle...
member
Activity: 252
Merit: 10
sallamanında bir dozajı olması lazım bu gruba yeni giren üyelerde var bilgi almak için bunu okusa bu bilginin doğru olduğunu sanacak daha ciddi bilgilerden herkes faydalansa amacına uyar diye düşünüyorum
member
Activity: 322
Merit: 14
gayet komik geldi bana. Akademik çalışma yapıyorlar üstüne çalışmada kullandıkları private keyleri kayıp mı ediyorlar edebilirler.

öğrencileri devralmış ekip gelişmiş falan bitcoin doğmuş. Sonra öğrencileri de ölmüş sanırım. Yoksa Türkiye'den başka kimse neden başka bir proje ile karşımıza çıkmadı bizi bu dolandırıcı yerli coinlerle baş başa bıraktılar.

full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bu iddiaları araştırma gereği bile duymadan reddediyorum  Smiley  Güzel olan ne ülkemizden çıkmış ki kripto para fikri bu topraklardan çıkacak.
Bizden çıkmış olsa bu kadar büyümesi ve değerlenmesi de ayrıca imkansız olurdu. Dış güçler buna izin vermezdi malum  Cheesy
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Bitcoin ve kriptolar, Türkiye'den çıkmayacak kadar küresel güçlerce değerli. Satoshi'ye ne kadar inanmıyorsam bu yazıdaki kişiye de inanmıyorum. Kripto paraları övüyoruz ama ekonomik olarak tüm dünyayı ele geçirme operasyonu bu.
newbie
Activity: 238
Bana biraz uydurma bir hayat hikayesi gibi geldi , cunki bir cok hikaye ile karsilastim , hikayenin yani sira gercekten garip oykuler bunlar çok takilmaya gerek yok diye düsünüyorum Smiley
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Doğru olduğunu varsayarsak Türkiye'de yapılmış ama yapan Türk değil hala içimizde bir burukluk kalacak maratonlarda Afrikadan devşirme atletleri koşturduğumuz gibi
newbie
Activity: 56
Gerçeklik ihtimali olsa bence dünya sallanırdı. Düşünsenize hayal gibi BTC atası türkiye piyasalarında başlatmış olsa işi neler olurdu Cheesy Her yerde bir parça varız ama bu denli bir durum biraz sınır ötesi Smiley
newbie
Activity: 30
bir ara troll videolar vardı şunun adı aslında şudur türk asıllıdır diye konu aynı onlara benzemiş Cheesy
newbie
Activity: 5
ODTÜ'deki Uygulamalı Matematik Enstitiüsü'nü gayet iyi bilen birisi olarak söyleyebileceğim tek şey; çok güldüm. Enstitünün Türkiye'de kriptoloji üzerine ciddi şeyler yaptığı doğru ama sadece Türkiye'de. Tüm dünyayı düşünürsek öyle matah işler yapmadıklarını gayet iyi biliyorum. Gönül ister tabi yapmalarını ama daha kuantum kriptolojiden bile habersizler, kriptolojinin teknik/mühendislik ayağında çok zayıflar. Hikaye bu yüzden çok sallama bir şey olmuş.

Tabi, diğer taraftan BTC'yi geliştirip; sonrasında ortadan çekilip, Key'leri kaybetmek ne kadar övünelecek bir şey, orasıda ayrı bir konu.  Grin
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
valla sesli güldüm. gizli servis örgütü tarafından, yazılımcı ordusu ile bu blockchaini ve bitcoini oluşturdular. ardından kim tarafından oluşturulduğu konusunda Japonya, Satoshi Nakamota ismini verdiler. alt tarafı birkaç sayfalık whitepaper oraya başka ülkeden isim de yazabilirlerdi. neden istihbarat servisi "ben yaptım" desin ki.
newbie
Activity: 75

Üretilen ilk bitcoinler neden harcanmamış neden olduğu gibi duruyor sorusunun cevabı ise olay tamamen akademik bir çalışma olduğu için üzerinde pek durulmamış yıllar içinde private key ler kaybolup gitmiştir.

En komik olanı da bu bence ne demek private keyler kaybolmuş ... Cheesy
newbie
Activity: 168
Biraz ön yargimdan dolayı olabilir ama ben başlığı gördüğüm zaman hadi la dedim. Bizlerden böyle şeyler çıkar mı. Çıksa da hala bu kadar kaliteli devam eder mi diye. Kusura bakmayın burada kendimi sizi herkesi kapsıyor ama ülkemiz ne yazık ki böyle.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Soyadıda ikea yı anımsatıyor. Aynı zamanda ikea nın mucidide diyebilir miyiz?bana biraz hikaye geldi
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Hadi diyelim ki doğru... Övünecek miyiz? Övünecek isek bunun şu an bizim cüzdanlara ne artı getirisi olacak. Kocaman bir hiç tabi ki... Kim olduğunun bir önemi yok ki şu saatten sonra. Oğlu ya da akrabası olsanız ne olacak ki şu anda. elinizde private keyleri kaybolup gitmiş cüzdanların olduğunu düşünün bir de. Daha da can acıtmaz mıydı bu durum Smiley Eğer doğruysa helal olsun adama der geçeriz. Toprağı bol olsun ne diyelim...
member
Activity: 560
Merit: 11
Satoshi nakamato hayali birisi. gerçekte öyle bir insan yok. hangi insan güç, paranın karşısında kayıtsız kalacak. gidip satoshinin her ay servetinden 0.10 bitcoin sattığını mı düşünüyorsunuz. böyle mi hayatını geçirecek. whitepaperda bir isim yazıyor. emin olun alayı batının projesi.
newbie
Activity: 98
Nerden nereye, Japonu biraz araştırmak lazım neredeyse bir dahi önce tıp fakültesinde istatistik dersi veriyor, sonradan kendini göstermeye başlıyor
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
Dünya bor kaynaklarının neredeyse %80 ne sahip bir ülkede yaşayıp işlenmiş bor ithal ediyoruz. Bunu da icat edip başkalarında görmüş duruma gelmeye şaşmam da inanırım. Burası böyle bir ülke.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Kurgu mükemmel derecede yazılmış. Bende çok isterdim bu teknolojinin bizim ülkemizden çıkmasını. Tam da üniversite dönemime denk gelmiş olması hiç de kötü bir ihtimal değil. Belki bende bu projede yer almış olabilirdim.
Pages:
Jump to: