Pages:
Author

Topic: “Bitcoin’de 10 bin doların üzerine doğru bir yönelim çok patlayıcı olabilir” - page 2. (Read 584 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
10 bin doları geçmesi uzak değil merak etmeyin güzel günler başladı artık bundan sonra da bu şekilde devam edecektir devir yükseliş devri
member
Activity: 86
Merit: 10
5 ay süren bu kötü düşüşün ardından artık patlamalar yaşanmaya başladı diyebiliriz sonunda haziran ayında btc yine zirveye ulaşır inşallah bizde rahat bir nefes alırız
member
Activity: 392
Evet ben de böyle düşünüyorum 10 bin den sonra tünelin ucunun beyazlıklarla (yeşilliklerle mi demeliyim Cheesy) görüldüğünü baya görebiliyoruz doğrusunu söylemek gerekirse
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Ben de  bu şekilde düşünüyorum
Be kısa süre de 10k yı geçecektir
member
Activity: 280
bence de bu böyle, eğer 10 bin doları aşarsa bana göre güzel bir patlayıcı etki yapar diye düşünüyorum zira 10 bin dolar bir psikolojik sınır
member
Activity: 210
Hayir buraya kadar harika geldi bence ama gerisi gelmedi. Keske 10 bin dolari gecsede pump gelecek mi ogrensek.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
10 bin doları gördü gibi bir şey oldu aslında ama neden üzerine çıkamadı anlayamadım doğrusu. Ama bu kadar yaklaştıysa geçmesi de yakındır diye düşünüyorum.
member
Activity: 268
Merit: 12
10 bin dolar psikolojik barajına yaklaştı. şu an 9600 lerde seyiriyor. umarım en kısa zamanda 10 binin üzerine çıkarda hepimiz rahatlarız. o saatten sonra da iyi bir çıkış grafiği çizeceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 126
Maşallah haberlerin hepsi olumlu, ortalık da yeşilleniyor tam bahara yakışır hareketler
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
On bin doların üzerine çıkarsa patlama yapacağı yönünde yaygın bir kanı var olmasına da, şahsen ben de patlamasındansa aheste yükselmesi taraftarıyım. Umarım yerini sağlamlaştırarak yükselir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
ben çok ani bir yükseliş olacağını zannetmiyorum, zaten sindire sindire yükselmesi daha sağlıklı, 20 binden 6 bin'e gelmesi gibi. benim öngörüm sene sonu 25-30 bin seviyeleri
member
Activity: 322
Merit: 16
Yapmayın lütfen ne patlaması ben fiyatı çıkacak diye neredeyse tüm parasımi BTC ye yatirdim 7000civarindan aldım ve 12bini geçtiği anda satış yapacağım. Bu şekilde herhalde bir tek ben düşünmüyorumdur. O yüzden çıkış yapsa bile bunun inişi çok kolay olacaktır.
newbie
Activity: 140
10.000 üzerinde yer alan ilk direnci kırarsa önceki çıkıştaki gibi. 2-3 günde 1000 er doları yukarı atabilir.
member
Activity: 336
Merit: 11
Onundeki en buyuk direnc 10 bin dolar bence. Eger onu bir atlatirsa yukselisi oldukca rahat olacak.
member
Activity: 167
Bitcoinin şuan en büyük direnci bana göre 10.000 dolar seviyesi onu atlarsa yukarı çıkış daha rahat ve kolay olur..tabiki hacimlerde önemli
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Son gunlerde harika hareketlenme yapti umarim 10 binden sonra guzel bir pump yapar.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Vallahi olumlu yönde sinyaller var zaten sürekli olarak bir düşüş olacığı yok ya elbetteki bir vakit yükseliş olacak sadece sabırla beklemek yeterli nitekim yükseliş sinyalleri de var
member
Activity: 231
şu anda şaka maka 9600 civarında seyrediyor bitcoin, bence bir sabah uyanacağız ve bingo, 10 bin doları da kırmış diyeceğiz
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
10.000'e 300-500 dolar kaldı gibi düşünmeyin. psikolojik sınır bu. 10 bine yaklaşıyor ve 11-12'ye hızlı yükselirse 10'a tekrar gelir sonra ver gazı. böyle yönelimden bahsediyor. yapacak mı birkaç gün içinde neler olacak izleyeceğiz. 10 bin üzeri candır.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Sizce de olumlu haberlerin gelme sıklığı artmadı mı? Sanki ayı sezonu gerçekten bitmiş gibi duruyor, üç dört aydır ne kadar  negatif haberler varsa arka arkaya geliyor ve düşüş bir türlü bitmiyordu, altlar bence diplerini buldular özellikle son bir aydır hep bir yukarı doğru çıkış var. Burada baraj gerçekten de 10 bin dolar psikolojik sınırı olacak, bu seviyenin üzerine çıkacak olursa çok önemli bir direnç kırılmış olacak ve haliyle uptrend çok güçlü bir şekilde kendini gösterebilir. Bu çıkış tabii altların canını okuyabilir ama sonrasında yine hızlıca toparlayacaktır bu yüzden çok da önemsemiyorum.
Pages:
Jump to: